Yön pöydällä ollut voi!

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja plöts
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
P

plöts

Vieras
Moi! Sanokaas nopeesti onko toi kerinny jo härskiintymään. Eli voipaketti oli näköjään eilen jääny pöydälle miehen toimesta.. (grrr...) Hmm pentele kun ei tykkää yhtään heittää ruokaa roskiin.. Eli onko menny pilalle?
 
Alkuperäinen kirjoittaja plöts:
Moi! Sanokaas nopeesti onko toi kerinny jo härskiintymään. Eli voipaketti oli näköjään eilen jääny pöydälle miehen toimesta.. (grrr...) Hmm pentele kun ei tykkää yhtään heittää ruokaa roskiin.. Eli onko menny pilalle?

Jäänyt - miehen toimesta. Onko erityisen aktiivisesti vaikuttanut asiaan ?
Jääminenhän on passiivista. Muista aika ennen jääkaappeja.

 
on tietenkin pilalla! Jo 20minuutissa bakteerimäärä kasvaa huomattavasti, siksi suositellaan että sen pidempään ei mitään jääkaappikylmyyttä vaativia ruokia säilytetä. Muuten ne aiheuttavat ruokamyrkytysriskin.
 
Alkuperäinen kirjoittaja k:
on tietenkin pilalla! Jo 20minuutissa bakteerimäärä kasvaa huomattavasti, siksi suositellaan että sen pidempään ei mitään jääkaappikylmyyttä vaativia ruokia säilytetä. Muuten ne aiheuttavat ruokamyrkytysriskin.

Höpöhöpö. Leipomoissakin voit ovat koko ajan huoneenlämmössä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Leipuri :
Alkuperäinen kirjoittaja k:
on tietenkin pilalla! Jo 20minuutissa bakteerimäärä kasvaa huomattavasti, siksi suositellaan että sen pidempään ei mitään jääkaappikylmyyttä vaativia ruokia säilytetä. Muuten ne aiheuttavat ruokamyrkytysriskin.

Höpöhöpö. Leipomoissakin voit ovat koko ajan huoneenlämmössä.

Siellä ne kuumennetaan 250asteiseksi kun voista tehty leivonnainen paistetaan.
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja plöts:
Moi! Sanokaas nopeesti onko toi kerinny jo härskiintymään. Eli voipaketti oli näköjään eilen jääny pöydälle miehen toimesta.. (grrr...) Hmm pentele kun ei tykkää yhtään heittää ruokaa roskiin.. Eli onko menny pilalle?

Jäänyt - miehen toimesta. Onko erityisen aktiivisesti vaikuttanut asiaan ?
Jääminenhän on passiivista. Muista aika ennen jääkaappeja.

no on kai se nyt "aktiivisesti vaikuttanut asiaan" kun se siellä on eilen hääränny.. siis mitä helvetin kysymyksiä. halusin vaan tietää et pitäskö toi heittää meneen. en oo elänyt sillon vielä kun jääkaappeja ei oo ollu, kiitos vaan.
 
Alkuperäinen kirjoittaja k:
on tietenkin pilalla! Jo 20minuutissa bakteerimäärä kasvaa huomattavasti, siksi suositellaan että sen pidempään ei mitään jääkaappikylmyyttä vaativia ruokia säilytetä. Muuten ne aiheuttavat ruokamyrkytysriskin.

Hmm, se nyt kyllä riippuu suuresti siitä mistä jääkaappikylmyyttä vaativasta ruuasta on kyse....
 
Alkuperäinen kirjoittaja k:
Alkuperäinen kirjoittaja Leipuri :
Alkuperäinen kirjoittaja k:
on tietenkin pilalla! Jo 20minuutissa bakteerimäärä kasvaa huomattavasti, siksi suositellaan että sen pidempään ei mitään jääkaappikylmyyttä vaativia ruokia säilytetä. Muuten ne aiheuttavat ruokamyrkytysriskin.

Höpöhöpö. Leipomoissakin voit ovat koko ajan huoneenlämmössä.

Siellä ne kuumennetaan 250asteiseksi kun voista tehty leivonnainen paistetaan.

Ei kaikkia tuotteita. Kouluaikoina käytimme esim voileipäkakkujen väliin samaa voita, mitä pidettiin koko ajan huoneenlämmössä. Ja kyllä, terveystarkastaja oli tietoinen asiasta.
 
Haloo haloo, onko valoo? No ei, kaikki on taas sammuksissa. Meillä on kotona aina voi huoneenlämmössä. Mukulat ei muuten saa sitä levitettyä. Sille ei tapahdu yhtään mitään useaan päivään . Ja piste. Valot saa sytyttää jälleen....
 
Alkuperäinen kirjoittaja k:
Alkuperäinen kirjoittaja Leipuri :
Alkuperäinen kirjoittaja k:
on tietenkin pilalla! Jo 20minuutissa bakteerimäärä kasvaa huomattavasti, siksi suositellaan että sen pidempään ei mitään jääkaappikylmyyttä vaativia ruokia säilytetä. Muuten ne aiheuttavat ruokamyrkytysriskin.

Höpöhöpö. Leipomoissakin voit ovat koko ajan huoneenlämmössä.

Siellä ne kuumennetaan 250asteiseksi kun voista tehty leivonnainen paistetaan.

kyllä olen käyttäny yli yön pöydällä ollutta voita ihan leivän päälle suoraan. enkä oo välillä laittanu sitä ees jääkaappiin. voi kamala, miulla on varmaan kaikki maholliset taudit nytten... :whistle:

 
Alkuperäinen kirjoittaja leipuri :
Alkuperäinen kirjoittaja k:
Alkuperäinen kirjoittaja Leipuri :
Alkuperäinen kirjoittaja k:
on tietenkin pilalla! Jo 20minuutissa bakteerimäärä kasvaa huomattavasti, siksi suositellaan että sen pidempään ei mitään jääkaappikylmyyttä vaativia ruokia säilytetä. Muuten ne aiheuttavat ruokamyrkytysriskin.

Höpöhöpö. Leipomoissakin voit ovat koko ajan huoneenlämmössä.

Siellä ne kuumennetaan 250asteiseksi kun voista tehty leivonnainen paistetaan.

Ei kaikkia tuotteita. Kouluaikoina käytimme esim voileipäkakkujen väliin samaa voita, mitä pidettiin koko ajan huoneenlämmössä. Ja kyllä, terveystarkastaja oli tietoinen asiasta.

Yök!!!! En kyllä usko tuota soopaa!!!
Taidanpa soittaa valiolle ja kysyä sieltä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja ellu:
Haloo haloo, onko valoo? No ei, kaikki on taas sammuksissa. Meillä on kotona aina voi huoneenlämmössä. Mukulat ei muuten saa sitä levitettyä. Sille ei tapahdu yhtään mitään useaan päivään . Ja piste. Valot saa sytyttää jälleen....

:D
 
Alkuperäinen kirjoittaja k:
Alkuperäinen kirjoittaja leipuri :
Alkuperäinen kirjoittaja k:
Alkuperäinen kirjoittaja Leipuri :
Alkuperäinen kirjoittaja k:
on tietenkin pilalla! Jo 20minuutissa bakteerimäärä kasvaa huomattavasti, siksi suositellaan että sen pidempään ei mitään jääkaappikylmyyttä vaativia ruokia säilytetä. Muuten ne aiheuttavat ruokamyrkytysriskin.

Höpöhöpö. Leipomoissakin voit ovat koko ajan huoneenlämmössä.

Siellä ne kuumennetaan 250asteiseksi kun voista tehty leivonnainen paistetaan.

Ei kaikkia tuotteita. Kouluaikoina käytimme esim voileipäkakkujen väliin samaa voita, mitä pidettiin koko ajan huoneenlämmössä. Ja kyllä, terveystarkastaja oli tietoinen asiasta.

Yök!!!! En kyllä usko tuota soopaa!!!
Taidanpa soittaa valiolle ja kysyä sieltä.

No soita pois vaan :) Kolme vuotta (no kaks, jos pilkkua nussitaan) mä opiskelin Pohjois-Suomessa sijaitsevassa ammattikoulussa leipuri-kondiittoriksi. Terveystarkastajat kävivät suht usein tarkastelemassa keittiöitä ja ei ollut kertaakaan sanomista noista voista.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Nyynä:
Alkuperäinen kirjoittaja ellu:
Haloo haloo, onko valoo? No ei, kaikki on taas sammuksissa. Meillä on kotona aina voi huoneenlämmössä. Mukulat ei muuten saa sitä levitettyä. Sille ei tapahdu yhtään mitään useaan päivään . Ja piste. Valot saa sytyttää jälleen....

:D


näinpä. koska mitäänhän tällä palstalla ei saa koskaan kysyä ilman jotain vittuilua :)
 
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja Nyynä:
Alkuperäinen kirjoittaja ellu:
Haloo haloo, onko valoo? No ei, kaikki on taas sammuksissa. Meillä on kotona aina voi huoneenlämmössä. Mukulat ei muuten saa sitä levitettyä. Sille ei tapahdu yhtään mitään useaan päivään . Ja piste. Valot saa sytyttää jälleen....

:D


näinpä. koska mitäänhän tällä palstalla ei saa koskaan kysyä ilman jotain vittuilua :)

Niinpä niin :)
 
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja Nyynä:
Alkuperäinen kirjoittaja ellu:
Haloo haloo, onko valoo? No ei, kaikki on taas sammuksissa. Meillä on kotona aina voi huoneenlämmössä. Mukulat ei muuten saa sitä levitettyä. Sille ei tapahdu yhtään mitään useaan päivään . Ja piste. Valot saa sytyttää jälleen....

:D


näinpä. koska mitäänhän tällä palstalla ei saa koskaan kysyä ilman jotain vittuilua :)

Tässä ei ollut kyllä kyse siitä v:stä. Ajattelitko oikeasti, että se on pilalla? Mutta järjen käyttö on sallittua. Anteeksi, kun osallistuin koko keskusteluun.
Yrtän tehdä jotain järkevämpää jatkossa kuin palstailla, niin saatte rauhan.
 
Ei se voi miksikään mene huoneenlämmössä! Ja kyllä ne voit on leipomoissa ja ravintoloissa ihan siellä pöydällä tms, harvemmin niitä jääkaapissa säilytetään.
 
no niin, valio sai sähköpostia sekuntti sitten. Ja jään odottelemaan vastausta. Kiinnostaa kovasti onko oikeasti mahdollista että voita säilytetään pöydällä noin kauan, ja se ei ole terveydelle haitallista.
 

Yhteistyössä