Ylös ja ulos?

Tulipa mieleen kysäistä muista perheistä että jos olette aikaisemmin menneet aamupalan jälkeen ulos niin menettekö nyt talvellakin kun tulee aamuisin olemaan pimeää??
Mä tässä ajattelin vaihtaa meidän rytmin niin että mennäänkin vasta lounaan jälkeen kun esikoinen ei oikeestaan enää nuku päikkäreitään niin meille on oikeastaan sama millon mennään ja nuorin nukkuu siinä samalla ku ollaan olkona niin päikkärit vaunuissa. No mutta siis kyselin tota että käyttekö edelleen amuisin ulkona vaikka on pimeää?? Kiitän vastauksista! =) :flower:
 
3lasta
Meillä eletään samaan rytmiin kuin hoitopaikassakin (ja ainakin tämän seudun tarhoissa) elikkä aamulla ulos kello yhdeksän maissa, sisälle kello 11.00 maissa. Sit päikkärit, välipala ja ulos klo 14.30 pariksi tunniksi. Ulkoilut ovat tietenkin kelien mukaan elikkä talvipakkasella ja sadeilmoilla ollaan vähemmän aikaa.

Ei minun mielestä enää yhdeksän maissa ole pimeää... Mutta tämäkin on perhekohtainen juttu, meidänkin tuttavapiirissä perheitä jotka vasta herää kun me jo temmelletään ulkona. Meillä lapset ovat aina olleet aamuvirkkuja joten ehdimme mainiosti ulos ajoissa.
 

Yhteistyössä