yli 3-v yövaipoissa?

  • Viestiketjun aloittaja Hapan Kaali
  • Ensimmäinen viesti
Hapan Kaali
Meidän poika on ollut jo pitkään päivisin ilman vaippaa. Yöllä sänky kastuu, jos en herätä kahdesti pissille. Nyt alkaa olla itsellä ja varmaan pojallakin väsymystä tästä heräilystä, niin mietin vain, että pitäiskö yövaippa ottaa vielä käyttöön. Onko muilla kokemuksia tästä? Poika on muutenkin ollut hitaanlainen kaikessa kehityksessä.
 
herpertti
Meillä 3,5 v. tyttö on vielä yöllä vaipoissa, enkä kyllä ole vielä harkinnut niistä luopumista, ku päivälläkin niitä vahinkoja sattuu..
Vanhempien lasten kanssa kokeilin sitä yöheräämistä ja ei sitä pitemmän pääle jaksa kukaan :(
Varsinkaan jos lapsi ei vielä herää koko toimituksen aikana :headwall:
 
3lasta
Meidän 4½vuotias lapsi vielä yövaipoissa. Päivällä kuiva mut joka yö on ihan märkä vaippa. Sitten vasta jätän vaipan pois kun on pidempään pysynyt tuo yövaippakin kuivana. Niin tein toisenkin lapsen kanssa ja oli paljon helpompaa kuin heräillä ja pyykätä!
 
restless
Meillä 2v3kk ikäinen poitsu ja on päiväkuiva. Kuitenkin yöllä ja ulkona sekä kaupoissa yms. laitan vielä vaipan, koska ei osaa niin hyvin vielä pidätellä. Älä suotta hätäile, laita vain yöksi vaippa. Lapset kehittyy, niin eritahdissa eikä kannata vertailla. Ei yhtään omituista, että 4-vuotiaallakin vielä vaippa. Nämä nykyvaipat ovat siitä juuri ikäviä, kun tekevät lapsen olon, niin mukavaksi. :wave:
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 21.10.2004 klo 21:06 3lasta kirjoitti:
Meidän 4½vuotias lapsi vielä yövaipoissa. Päivällä kuiva mut joka yö on ihan märkä vaippa. Sitten vasta jätän vaipan pois kun on pidempään pysynyt tuo yövaippakin kuivana. Niin tein toisenkin lapsen kanssa ja oli paljon helpompaa kuin heräillä ja pyykätä!
[

Meillä sama tilanne tytön kanssa, eli vaippa ihan märkä yön jälkeen. Välillä on kokeiltu ilman vaippaa, mut sänky kastuu aina vaikka käyttäis pissalla viis kertaa...
 
Meidän poika oli 2v2kk kun oppi yökuivaksi ja sen jälkeen on 2 vahinkoa tullut öisin. En ole kertaakaan pissattanut yöllä. Nyt poika on 3v2kk. Päiväkuivaksi oppi vajaan 2v iässä.
Että niin ne eri aikaan oppii..
 
Meillä päiväkuivaksi oppi noin kaksivuotiaana, muutaman kk päästä päiväunet meni ilman vaippaa. Nyt 3½v vielä öisin vaippa. Välillä saattaa mennä viikkokin, että vaippa on kuiva, välillä taas monta aamua putkeen se on litimärkä. Tuntuu että meidän tyttö päiväs aikaan käy todella harvoin vessassa, siis vain muutaman kerran. Yöllä sitten taitaa tulla senkin edestä....
 
meillä tyttö oli 3ja puol vuotias kun jäi yövaippa pois.pari vahinkoa on tullut mut ei enempää.päivisin oli ollu ilman vaippaa jo useita kuukausia.kahdella vanhemmalla lapsella(poikia molemmat)oli nopeampaa yökuivaksi oppiminen.en tiiä onko pojat sitten nopeampia muutenkin vai onko erilainen se pissan pidätyskyky.pojat oli vajaa 3vuotiaita kun sai jättää vaipat kokonaan pois.lohdutuksena että minä ite olen ollut yövaipalla 6 vuotiaaksi asti.syytä ei koskaan löydetty miksi se niin pitkään vei ennenku opin mutta kyllä sen kaikki oppii.laita ihmeessä vaippa ja nukkukaa yönne hyvin!!!!
 

Yhteistyössä