Yle jää jatkuvasti valehtelusta kiinni

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Mulle ostettiin ensimmäiset sukset kun muutettiin Keski-Suomeen. Olin ala-asteella. Ja 1980-lukua elettiin. Ja tuskinpa SM-mitaleita ennenkään kauhomalla Etelä-Suomeen tuotiin, vaikka silloin ei ilmastonmuutosta ollutkaan. Kyllä se on aina ollut vähän niin ja näin niiden rannikon lumien kanssa.
Se on juurikin näin. Rannikolla lunta on toisina talvina ja toisina ei. Faktaa on kuitenkin se, että vuosisatojen alussa on toistuvasti lumeton ajanjakso.
 
Deleted member 149094
Persumaista uhriutumista taas havaittavissa. Yle kohtelee Halla-Ahoa erittäin ok.

Suomessa ei vielä eturivin politiikot VOI valehdella tauotta. Kyllä ne asiat nostetaan framille. No toisaalta niinhän USA:ssakin nostetaan, mutta kun siellä on niin monta eri todellisuutta.

Trump nyt on täysin poikkeustapaus, joten hänet voisi melkein unohtaa. Mutta jos miettii normaaleja pressoja (Obama, Bushit, Clinton, Reagan) niin kyllä heistä väännettiin vastapuolella aikamoisia juttuja. Kuitenkin pääosin nuo jutut olivat totta, ainakin jostain näkövinkkelistä. Fox saattoi vittuilla, että Obamalla on ruskea puku ja Dijon-sinappi hampparissa maistuu ja että se ei olisi oikein sopivaa Amerikan pressalle (!!!???). Toki Trumpiakin pilkattiin well-done pihveistä ja ketsupista. Tosin Trumpilla nuo tekoset jöivät muiden juttujen varjoon.

Ja ettei kellkkään jäisi epäselväksi: Onhan se anteeksiantamatonta, että tuhoaa pihvit well-doneksi + että laittaa vielä ketsuppia. Etenkin kun vielä kyseisen miehen nimissä brändättiin pihvejä. Herraisö.
Juu!, ketsuppi! iik! Ihme homma, ettei ranskalaiset nousseet kapinaan maailmaa vastaan! :D
 
vierailija
Tällaisen vaarallisen valheellisen median juttuja täällä on eräskin L ja E levittäneet.

"
NY Times: Fox News sotki nuoren miehen murhan salaliittoteorioihin ja maksoi oikeusjutun sovittelusta miljoonia, kanava halusi salata ratkaisun yli presidentinvaalien
Murhatun miehen vanhemmat kävivät kahden vuoden ajan oikeustaistoa Foxia vastaan, koska kanava oli heidän mielestään levittänyt perättömiä juoruja heidän pojastaan. Sovinto asiassa saavutettiin lokakuussa, mutta Fox halusi pitää sen salassa vaalien yli.

Salaliittoteoreetikot uskoivat, että Richin kuolema oli keino peitellä sähköpostivuodon jälkiä. Foxin juontajat Sean Hannity ja Lou Dobbs tekivät teoriaa tunnetuksi valtavirran yleisölle.

Poliisin mukaan tästä tai Richin yhteyksistä sähköpostit vuotaneeseen Wikileaksiin ei ole näyttöä, vaan Richin kuolemassa oli mahdollisesti kyse pieleen menneestä ryöstöstä.
Fox News julkaisi vuonna 2017 viikko uutisen julkaisun jälkeen lyhyen lausunnon, jonka mukaan Seth Richiä koskeva ”artikkeli ei alun perin käynyt läpi korkealaatuista toimituksellista tarkistusprosessia”, jota kanava edellyttää. Myöhemmässä tarkastelussa ”artikkeli ei vastannut standardeja”, minkä seurauksena se poistettiin.

Lausunnossa ei kuitenkaan kerrottu, mikä artikkelissa oli vialla, eikä siinä esitetty minkäänlaista anteeksipyyntöä.

Vaikka Fox jäi kiinni perättömistä väitteistä miltei heti, Sean Hannity jatkoi niiden levittämistä vielä viikon, kunnes Sethin veli Aaron Rich lähetti sähköpostia juontajalle ja tämän tuottajalle. Anteeksipyyntöä ei kuitenkaan koskaan kuulunut.
”Hän ei koskaan tullut pyytämään minulta anteeksi, että pilasi perheeni elämän ja mainosti jotain, mikä ei perustu mihinkään”, Aaron Rich sanoo The New York Timesille."




 

Yhteistyössä