yksi erikoinen nimi...

  • Viestiketjun aloittaja tantsu80
  • Ensimmäinen viesti
tantsu80
äitini oli katsonut äsken väestöliiton sivuilta meijän kuopuksen nimen,että montako löytyy Suomesta... Samaa nimeä ei ole kellään muulla koko maassa B)

Ja täysin suomalaiset nimet,ei mitään outoa.. muuta kuin väliviiva..

pakko oli leuhottaa,hih :saint:
 
noh, siinäkö leuhotat vaan :D Juuri noissa "erikoisissa nimi"-ketjuissa on ollut tästä puhetta että väliviivalla saapi lapselle semmosen nimen ettei toisia välttämättä löydy. Että ei mikään MEGA-uutinen kellekkään :LOL: Semmoinen löytyy myös täältä... :wave:
 
no onnea vaan teille. Mikähän Anni-Minna lie...tai joku yhtä omituinen :LOL:

Ei vaiskaa...älä ota pahalla. Voihan se olla ihan kauniskin nimi, mut joidenkin mielikuvitusta ei voi ku ihmetellä. Laitetaan sellaisia nimiä väliviivalla, jotka ei mun mielestä passaa ollenkaa yhteen. Mut tää on vaan mun mielipide.
 
tantsu80
No tuo pojan nimi ei kyllä tarkotuksella tullu "erikoiseksi". otettiin vaan listalta kaks semmosta nimee jotka sointuu hyvin yhteen eikä oo mikään Mari-Pilvi tm. eikä helposti taivu haukkumanimeksikään.
:saint:

että näin...

ja lisään vielä,että tutkailin tarkemmin poikamme nimeä ja huomasin,että tuota nimi yhdistelmää ei ole ainuttakaan Suomessa ilman tuota väliviivaakaan... :D <br><br>
 

Yhteistyössä