Yksi ala halutaan tappaa Suomessa

  • Viestiketjun aloittaja Flying Bird
  • Ensimmäinen viesti
Flying Bird
Vaikka alan ammattilaisten kysyntä ja ala kehittyy hurjaa vauhtia.


Suomesta yritetään tappaa yksi teollisuudenala kokonaan, ilmailuteollisuus.

Ilmailuteollisuus on kaikkea ilmailuun liittyvää yritystoimintaa, lentoyhtiöitä, lentokonehuoltoyrityksiä, lentokouluja, lentotyötä tekeviä pienyrittäjiä, lentoasemia, etc. Valtiovallan ja Finavian puolesta millään muulla ei tunnu olevan väliä kuin että kunhan Helsinki-Vantaa lentokenttä ja Finnairin kaukolennot Aasiaan pyörii.

Nyt ei pyöri sekään, korona on muuttanut monet asiat ylös alaisin, mutta tulevaisuus on edessä ja EU: n mukaan ilmailuala on yksi kasvavimmista aloista Euroopassa. EU: n ilmailustrategia on erittäin hyvä ja siinä tehdään ansiokasta työtä ilmailun ilmastotoimien eteen. Sähköinen lentäminen on aivan jo nurkan takana.

Yrittäjyys ja talous pitäisi saada nousuun eikä päinvastoin... ilmailuosaaminen Suomessa on tunnetusti maailman huippua, sitä tulisi meilläkin arvostaa ja olla kehityksessä mukana eikä jäädä syrjään vaikka Euroopan takamailla onkin maantieteellinen sijaintimme.
 
vierailija
Ilmailu on täysin turhaa ja kiihdyttää törkeästi ilmastonmuutosta.

No etpä tiedä sitten ilmailusta mitään.

Ilmailun historia on huikea, ja niin näyttää olevan tulevaisuuskin.

Menee vielä jonkin aikaa niin Lontoosta Nykyisin lennetään puolessa tunnissa yliäänikoneilla.

Ns. Vihreä ilmailu, Green Aviation, on kovalla vauhdilla saavuttamassa huikeita tuloksia niin käyttöjärjestelmien kuin alustenkin osalta.

100 vuotta ilmailun historiaa on niin mielenkiintoinen että suosittelen tutustumista.
 

Yhteistyössä