Yhteiskeskustelu vuodelle 2023. Aihe vapaa ja KAIKKI mukaan!

Tää ei kelpaa ihan "kuin kahteen marjaan" yhdennäköisyydeltään, mutta suomalainen porvaripolitiikka saattaa jatkossa olla vaaleatukkaisten ja herttaisen näköisten kovanaamanaisten vallassa:melkein kuin 3 marjaa...

Kokoomuksen Elina Valtonen...

...ja

Keskustan varapj Riikka Pakarinen....

...ja Persujen Riikka Purra.
Elina ja Riikka ovat todennäköisiä, mutta keskustalla on nyt ollut niin huonoja kokemuksia naispuheenjohtajista (nykyinen valtiovaraintuhlari mukaanlukien) että luulen siellä vaa'an kallistuvan miehen hyväksi.

Kokoomus olisi voinut varmistaa vaalivoiton itselleen vaihtamalla Orpon Elinaan (tai Antti Häkkäseen) ennen vaaleja. Nyt saattaa voitto lipua Riikalle.
 
  • Tykkää
Reactions: krut
Tsiih. Mihkä se torttupäivä meni?

Kyl aika rientää!
Ni, kohta on jo kesä täälläkin. Laita simmut kii ja mieti Suomen suvea, on jo auringonlasku ja istut meren äärellä kalliolla, nenuusi leijailee yksi maailman ihanimmista tuoksuista: aaah, sauna on lämpeemässä ja saunan seinällä naulassa roikkuu pöyheä tuoksuva koivuvasta!😍 Suomalainen saunaolut on kylmässä. Ihanat saunahetket on vietetty ja iltapalaks on saaristolaisleipää, lohitahnaa missä punasibulia ja ruohosibulia seassa.
Joko alkaa olla ikävä Suomeen?😏😁

Löytyikö kiva majapaikka sen serbamajan (😁) tilalle? Onko siellä pielly hyviä ilmoja?
Onko siellä näkyny hyvännäkösiä casanoovia?🤪

Toivottavasti olette rentoutuneet oikein olan takaa ja nauttineet kovasti paljon matkasta.❤
 

Yhteistyössä