yhden pinnan täyte, mitä tarkoittaa?

  • Viestiketjun aloittaja pintaa on
  • Ensimmäinen viesti
Vierras
No jos reikä on vaan esim hampaan takapinnalla niin sen paikkaus on yhden pinnan täyttäminen.
Jos reikä ulottuu myös hampaiden väliin niin se lienee kaksi pintaa sitten. Kruunu tarkoittanee hampaan purupinnan uusimista?
 
ap.
Vielä kysyn josko joku tämän lukee, että miten kauan yleensä hammaskiven poistoon varataan aikaa? Tiedän, että riippuu siitä miten paljon on. Minulla on hampaiden sisäpinnoilla, mutta en osaa sanoa onko sitä paljon vai vähän, mutta on kuitenkin pinnoilla. Laskeskelen tässä vaan budjettiani.
 
"TiiTii"
Kävin suuhygienistillä viime maanantaina hammaskiveä poistattamassa. Aikaa varattiin 40 min. Käytännössä selvisin toimenpiteestä alle puolessa tunnissa, kun ei sitä ollut kuin siellä täällä....
 
"Liisu"
Hampaassa on viisi pintaa: 1=hampaan päällä keskellä esim. poskihampaan kruunun keskellä pieni pistemäinen karies, pinnat 2:sta eteenpäin on hampaan kylkiä. Kruunu on hampaan näkyvä osa, juuri on kudoksessa.
 
hammashoitaja
Hampaassa on viisi pintaa: purupinta, ulko- ja sisäpinnat, sekä väleissä olevat pinnat. Kruunu voi olla muovikruunu, posliinikruunu, kultakruunu.. Muovikruunu on halvin, mutta ei välttämättä ole kovin kestävä. Ja kruunu tarkoittaa koko hammasta kaikkine pintoineen.

Riippuu hammaslääkäristä/suuhygienistista kuinka paljon tarvitsee aikaa hammaskiven poistoon, ja toki myös potilaan hammaskiven määrästä :)
 
hampujenhoitsu
suosittelen sellasta superflosh laitetta...painevesiruiskua joka putsaa plakit hampaista...
joka ilta kun käyttää menee alle minsa ja ei tarvi raaputella kiviä pois.
 

Yhteistyössä