WHO:lle halutaan antaa diktaattorivaltuudet pandemioiden hoidossa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ajavat pakkorokotusoikeutta WHO:n johdolla globaalisti kokeellisilla piikeillä.

mm. Sote-alan tyylisellä työssäkäynnin estämisellä rokottamien kohdalla. Sinua ei irtisanota, mutta et saa palkkaa etkä siis edes työttömyyskorvausta, ellet ole täysin varaton, jolloin sinulla on mahdollisuus max 514,82 e/kk toimeentulotukeen Suomessa. Täysin lain vastainen syrjivä rikollinen toimi.

Eivät myönnä että SARS-CoV-2 viruksen aiheuttama COVID-19 infektiotauti on influenssaa ainakin 10-20 kertaa vaarallisempi ja tappavampi yleisvaarallinen tartuntatauti joka pitäisi tukahduttaa polion, tuberkuloosin, tulirokon, ruton ym. tapaan. Mutta talouden ja bisnesten nykyisellään pyörimisen takia KAIKKI halutaan jatkuvaan säännölliseen pakkolääkitykseen piikeillä, jotka eivät estä edes tartuntoa, eivätkä näköjään edes vakavaa tautimuotoa ja kuolemia.

Pistokset, koronapassi, rokotepassi ja koronatodistus = kulkutaudin levityslupa ovat vain turvallisuuden illuusio ja harha, jolla pidetään vanha normaali eli pahimmat koronalinkobisnekset kapakat, festarit ym. tapahtuna ala, matkailu ja turismi sekä vapaat rajat ja liikkuvuus auki epidemia-aallon vakavuudesta huolimatta, vaikka koronavirus tarttuu KAIKKIIN niin rokottamattomiin kuin rokotettuihin uudelleen, uudelleen, uudelleen.. noin 6-10 kuukauden välein.

Koronarokotteet eivät estä tartuntoja ja tartuttamista ja mm. Britanniassa ja Tanskassa sairaalassa olleista ja koronaan kuolleista jo n. 95% on rokotettuja. Rokotekattavuutta suurempi osa!

Suomessa kaunistetuissa tilastoissa n. 73% sairaalassa ja koronakuolleista rokotettuja.

Rokotteet eivät suojaa, ne ovat illuusio turvasta ja suojasta, jonka takia bisnekset saadaan pidettyä auki, vaikka maassa ja maailmalla riehuu ainakin 10-20 kertaa influenssaa vaarallisempi ja tappavampi yleisvaarallinen tartuntatauti COVID-19.
 
vierailija
Olet oikeassa siinä, että korona on tullut jäädäkseen. Ei sille enää mitään mahda. Rokotukset helpottaa taudin oireita ja nyt riehuva versio on muutenkin jo lieväoireinen, mutta tarttuvuus on hurja
 
vierailija
[QUOTE ja, post: 34048204"]
Nauttikaa elämästä tänään koska huomenna kaikki voi olla huonommin.
[/QUOTE]
Joo. Tuuletetaan joka aamu ilma puhtaaksi. Juodaan kamomillateetä mut ei mitään sokeroitua.
 
vierailija
Ei estä juu, mutta ehkäisee. Ei yhteiskuntaa voi laittaa kiinni vuosiksi. Kuinka monta kertaa nää jutut pitää teille kertoa?
Teillä on joku ihme psykoosi päällä, hoette yhtä ja samaa levyä vuodesta toiseen. Onko tämä levy tullu jäädäkseen, kuten noi psykoosi-mamutusjututkin?
 

Yhteistyössä