vierailija
Syötkö töissä samaa kuin ne asukkaat?No näitäkin ruuan terveellisyys juttuja veivataan aina ja ikuisesti
Syötkö töissä samaa kuin ne asukkaat?No näitäkin ruuan terveellisyys juttuja veivataan aina ja ikuisesti
Kovettuu kyllä mut sitä rapisevaa ääntä mikä mainoksissa kuuluu, ei välttämättä tuu?Alkuperäinen kirjoittaja vierailija:Samalla tavalla tavallinenkin leipä paahtuu jos mahtuu paahtimeen
Kerro lisääMustajoen Perttikö? Pera muutti kantaansa pari vuotta sitten ja hänkin on sitä mieltä, että sokeri on pahempi kuin rasvat.
Ei ole kysymys siitä.Samalla tavalla tavallinenkin leipä paahtuu jos mahtuu paahtimeen
odotan vastaustaSyötkö töissä samaa kuin ne asukkaat?
Mut siihen ei ole lisätty sitä ainetta josta rapsakka ääni tuleeSamalla tavalla tavallinenkin leipä paahtuu jos mahtuu paahtimeen
Tässä faktaa mitä leipään laitetaan.Mut siihen ei ole lisätty sitä ainetta josta rapsakka ääni tulee
kolesterolinpuute sai aikaan sen et vaivat pitkittyy kun ei paraneSokerivastaisuus nyt vaan sattuu olemaan muotia juuri nyt. Joskus aiemmin muotia oli esim. kananmunavastaisuus.
Linkki.kolesterolinpuute sai aikaan sen et vaivat pitkittyy kun ei parane
Ei aukee täällä ne mut en tiedä miksi.Linkki.
Oliko sulla omia kanoja?No näitäkin ruuan terveellisyys juttuja veivataan aina ja ikuisesti
voi kun olisikin, mutta nykyisissä asuinoloissani ei ole sijaa kanoille.Oliko sulla omia kanoja?
Tutkijatkin kuolee aikanaan.Kaikki ruoka on viime kädessä jollain lailla haitallista. Sen haitalliseksi toteavaa tutkimusta ei vaan välttämättä ole vielä tehty tai sitten vanha tutkimus on jo unohtunut.
Nyt hoidetaan toista koronaa karppaamalla. Ei ole pahaSokeria ei ole pidetty lihomisen kannalta ajateltuna läheskään niin haitallisena kuin rasvaa. Yhdessä lukemassani suomalaisen lihavuustutkijan kirjassa sanottiin sokerista, ettei sokerista ja sen syönnistä ole mitään muuta haittaa kuin että se ei ole hampaille hyväksi.
Oisko linkkiä siihen?Mustajoen Perttikö? Pera muutti kantaansa pari vuotta sitten ja hänkin on sitä mieltä, että sokeri on pahempi kuin rasvat.
Mahtaisiko syy kuitenkin olla tuossa toisessa?Leivän paahtaminen aiheuttaa karsinogeenejä. Mitä paahteisempi sen pahempi.
Ei sentään. Jos kiellät sen, on se sun oma valintaNo näitäkin ruuan terveellisyys juttuja veivataan aina ja ikuisesti