von der Leyen: ”4v:n jälkeen Euroopalla on vihdoin YSTÄVÄ Valkoisessa talossa. Tajusitteko te mustat trumpettifanaatikot edes tätä, mitä se merkitsee?

  • Viestiketjun aloittaja Yippee! Jo läksi DT
  • Ensimmäinen viesti
Niinpä :D
Trump vain kertoi, että olisi jo varmaan aika alkaa teidän eurooppalaisten hoidella omia asioitanne ja omaa puolustautumistanne, niin mekin Usassa nykyään teemme, ajamme omien kansalaistemme etuja.
Eurostoliiton eliittihän siinä alkoi vinkumaan, että meidänkö pitäisi maksaa osuutemme puolustusmenoista ja entäpä jos iso paha Putin syö meidät aamupalaksi?
Trump ei lisännyt eurooppaan suuntautuvaa muuttoaaltoa alikehittyneistä maista, sillä hänen aikanaan amerikkalaisia joukkoja kotiutettiin, eikä hän aloittanut yhtään sotaa edeltäjistään poiketen, joiden tekojen seurauksena Lähi-itä on vieläkin täynnä "pakolaisia" pyrkimässä elintaso/sossupakolaiseksi europpaan.
Euroeliitti vihasi Trumpia, mutta en usko että Trump vihasi Eurooppalaisia.
Miksi olisi vihannut, ovathan koko Usan siirtolaiset alunperin lähteneet euroopasta.
Ensimmäisen kansanmurhan suoritettuaan, inkkarit, he ovatkin sotineet olemassaolonsa ajasta yhtäjaksoiseti 200 vuotta, johon Trumpin valtakausi toi liian radikaalin muutoksen, ainakin vihervasemmiston ja asekauppiaiden mielestä.
Pian kaikki on taas hyvin, Biden hyökkää jonnekinpäin lähi-itää ja saadaan miljoona nuorta miestä taas rikastamaan eurooppalaista kulttuuria omilla keinoillaan.
sotki siinä sivussa kaupankäynnin entisten hyvien liittolaisten kanssa

mieti miksi se sai suihkukomennukse ekan kauden jälkeen!?
 
vierailija
Käytiinhän palstalla monta keskustelua siitä mitä merkitsee olla Yhdysvaltojen presidentti. Että ideana ei ole silloin ajaa EU:n asiaa ja jenkkipressa on pestissään onnistunut silloin kun on parantanut jenkkien asemaa. Tämä konsepti tuntui olevan monelle vaikea ymmärtää ja on näköjään vieläkin.

Se on tietenkin selvä asia, että Yhdysvaltoja vihreämpi ja vasemmistolaisempi EU tulee sitä paremmin toimeen Yhdysvaltojen politiikan kanssa mitä vihreämpää ja vasemmistolaisempaa se on.
 

Yhteistyössä