Voitko pieraista jos miehesi on paikalla?

  • Viestiketjun aloittaja Hiljainen hiihtäjä
  • Ensimmäinen viesti
suhnauttelija
Minä pieren meillä enemmän, mutta äijällä lähtee mesevämmät äänet;) Niin ja meikäläisen kaasut haisee yleensä pahemmalta.... jeee

Pieruhuumori on niin kivvoo
 
Hihittelijä
Joskus veljen kans nauhotettiin pieruja kasetille ja sit kuunneltiin niitä nauraen vedet silmissä kippurassa lattialla :) Miehen kans en tota harrasta mutta hauskaa se piereskely on kun mennään viimeinen pieru leikkiä!
 
Msh
En kylla kehtaa pieraista kenenkaan seurassa. Meilla ei kylla mieskaan piereskele kuin yksin ollessaan. Kouluikaista lasta kehotettu menemaan vessaan rupsuttelemaan.
Ei kuulu hyviin kaytostapoihin seurassa kaasuttelu.
 
miuku
Muistan alkuaikojen rupsuttelukammon, syötiin paljon roskaruokaa ja mätettiin herkkuja ja niistäkös niitä ilmavaivoja sitten tuli eikä kehannu piereskellä (mies rohkeampana joskus uskalsi jonkun leijan päästää) sitten sai illan olla maha kipeänä. Tänäpäivänä rupsuttelu on ihan arkista hommaa "pittää päästää pahoja henkiä välissä pihalle", mutta kylläpä tuo mahakin toimii ihan hyvin ettei ihan mahottomia tarvi mädäntyä. Mutta yleisissä vessoissa minä en voi käydä kakkalla kuin ääritapauksessa! Oma vessa paras vessa :)
 

Yhteistyössä