Menu
Kaksplus
VAUVAHAAVEET
Hedelmällisyys
Lapsettomuus
Adoptio
Ovulaatiolaskuri
RASKAUS
Raskaus viikko viikolta
Synnytys
Synnytystarinat
Raskauslaskuri
VAUVA
Imetys ja vauvan ruoka
Vauvan kehitys
Vauvan terveys
Nimikone
LAPSI
Lapsen kehitys
Lapsen terveys
Pituuslaskuri
PERHE-ELÄMÄ
Ruoka
Vaatteet ja varusteet
Koti
Vapaa-aika
Parisuhde
Työ ja raha
VANHEMMUUS
Kasvatus
Vanhemman terveys
Minun tarinani
LASKURIT
Ovulaatiolaskuri
Raskauslaskuri
Raskaus viikko viikolta
Kiinalainen syntymäkalenteri
Nimikone
Pituuslaskuri
PODCAST
KILPAILUT
BLOGIT
Menu
ETUSIVU
KESKUSTELUT
Aihe vapaa
Lapsen saaminen
Vauva ja taapero
Lapset ja teinit
Perhe-elämä
Seksi
Seksinovellit ja eroottiset tarinat
KÄYTTÄJÄT
OHJEITA
Kirjaudu
Rekisteröidy
Hae
Hae vain otsikoista
Käyttäjältä:
Hae vain otsikoista
Käyttäjältä:
Kaksplussan Keskustelupalsta
Kirjaudu
Kaksplus
VAUVAHAAVEET
Hedelmällisyys
Lapsettomuus
Adoptio
Ovulaatiolaskuri
RASKAUS
Raskaus viikko viikolta
Synnytys
Synnytystarinat
Raskauslaskuri
VAUVA
Imetys ja vauvan ruoka
Vauvan kehitys
Vauvan terveys
Nimikone
LAPSI
Lapsen kehitys
Lapsen terveys
Pituuslaskuri
PERHE-ELÄMÄ
Ruoka
Vaatteet ja varusteet
Koti
Vapaa-aika
Parisuhde
Työ ja raha
VANHEMMUUS
Kasvatus
Vanhemman terveys
Minun tarinani
LASKURIT
Ovulaatiolaskuri
Raskauslaskuri
Raskaus viikko viikolta
Kiinalainen syntymäkalenteri
Nimikone
Pituuslaskuri
PODCAST
KILPAILUT
BLOGIT
Perhe-elämä
voisko tähän kerätä jouluisia ohjeita!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Vastaa viestiketjuun
Muistiinpanot
<p>[QUOTE="Jaanuska, post: 713909, member: 589"]</p><p>Tässä muutama ohje:</p><p></p><p>Mantelirosolli</p><p></p><p>perunaa (kypsää)</p><p>punajuurta (kypsää)</p><p>porkkanaa (kypsää)</p><p>lanttua (kypsää)</p><p>omenaa</p><p>sipulia</p><p>mantelilastuja tai -rouhetta</p><p></p><p>1. Kuutioi kaikki ainekset ja sekoita. </p><p>2. Lämmitä pannulla ja tarjoa lisäkkeenä. </p><p></p><p>Graavilohta ja appelsiinikermaa</p><p></p><p>graavilohta viipaleina</p><p>kuohukermaa</p><p>appelsiinimehua</p><p>sinappia</p><p>ruisleipää voita</p><p>lehtisalaattia</p><p> </p><p>1. Vaahdota kerma.</p><p>2. Lisää varovasti appelsiinimehua ja hieman sinappia. </p><p>3. Voitele leipä voilla. </p><p>4. Laita leivän päälle lehtisalaattiviipale ja lohesta kääritty ruusuke. </p><p>5. Kruunaa leipä appelsiinikermalla.</p><p></p><p>Linnapaisti</p><p></p><p>naudanpaisti (noin kilo) </p><p>pippuria </p><p>suolaa </p><p>soijaa </p><p>sipulia </p><p>anjovista </p><p>piparkakkuja</p><p></p><p>1. Ruskista paisti ja pilkottua sipulia padassa.</p><p>2. Lisää vettä niin että noin puolet paistista peittyy.</p><p>3. Lisää muutama anjovis ja niiden lientä sekä mausteet.</p><p>4. Muserra 4-5- piparkakkua liemeen. </p><p>5. Paisti uuniin, lämpötila n. 175 astetta, paistomittarin näyttäessä 65-70 astetta paisti on kypsä.</p><p></p><p>Helppo joulukakku</p><p></p><p>2 dl piimää</p><p>200 g sulatettua voita</p><p>2 dl omenasosetta</p><p>1 dl sokeria</p><p>2 munaa</p><p>1 dl rusinoita</p><p>1 tl inkivääriä</p><p>2 tl kanelia</p><p>1 tl neilikkaa</p><p>1-2 tl kardemummaa</p><p>2 tl soodaa</p><p>5 dl vehnäjauhoja</p><p>1,5 dl perunajauhoja</p><p>korkillinen konjakkia</p><p></p><p>1. Sekoita piimä, voi, omenasose ja munat keskenään.</p><p>2. Yhdistä kuivat aineet keskenään.</p><p>3. Sekoita muihin aineksiin.</p><p>4. Kaada korppujauhotettuun kakkuvuokaan.</p><p>5. Paista 175 asteessa noin tunnin verran.</p><p></p><p>Tuhti konjakki sinappi</p><p></p><p>1 dl sinappijauhetta</p><p>1 dl sokeria</p><p>1 dl kuumaa vettä</p><p>2 rkl etikkaa</p><p>½ tl suolaa</p><p>loraus konjakkia</p><p></p><p>1. Sekoita kattilassa sinappijauhe ja sokeri hyvin. </p><p>2. Lisää kuuma vesi, etikka ja loraus konjakkia.</p><p>3. Mausta suolalla.</p><p>4. Hauduttele tunnin ajan hiljaisella tulella.</p><p></p><p>Aika tuhti hunajasinappi</p><p></p><p>2 dl sinappijauhetta</p><p>1 dl sokeria</p><p>2 rkl hunajaa</p><p>2 dl kuohukermaa</p><p>1 tl perunajauhoja</p><p>2 kananmunaa</p><p>2 rkl etikkaa</p><p>suolaa</p><p></p><p>1. Sekoita etikkaa lukuun ottamatta kaikki aineet kattilassa.</p><p>2. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen.</p><p>3. Nosta jäähtymään.</p><p>4. Lisää etikka.</p><p></p><p>Jouluglögi </p><p></p><p>4 dl vettä</p><p>3 dl sokeria</p><p>4 neilikkaa</p><p>1 kanelitanko</p><p>4 rkl rusinoita</p><p>1 plo punaviiniä</p><p>2 sitruunaa</p><p>1 appelsiini</p><p>mantelilastuja</p><p></p><p>1. Kiehauta vesi, sokeri, mausteet, ja rusinat.</p><p>2. Lisää punaviini ja hedelmämehut.</p><p>3. Kuumenna mutta älä keitä. </p><p>4. Lisää kuppiin mantelilastuja.</p><p></p><p>KERMAKARAMELLIT</p><p></p><p>2 dl sokeria</p><p>2 dl kermaa</p><p>½ tl vanilliinisokeria</p><p>2 rkl siirappia</p><p>2 rkl voita</p><p></p><p>1. Sekoita paksupohjaisessa kattilassa sokeri, kerma, vanilliinisokeri ja siirappi.</p><p>2. Keitä 15-20 minuuttia reippaasti kuplien. Sekoita koko ajan.</p><p>3. Kun seos on paksuuntunut, kokeile sen hyytymistä: tiputa nokare karamellia kyl-mään veteen. Jos se jähmettyy, alkaa karamelli olla valmista.</p><p>4. Lisää pari lusikallista voita ja sekoita voimakkaasti, jotta karamelli kuohkeutuu.</p><p>5. Seokseen pitäisi syntyä vaaleita, rosoisina kuplivia saarekkeita. Silloin karamelli ei kovetu kittimäiseksi toffeeksi.</p><p>6. Voitele neliömäinen pala leivinpaperia ja kaada karamelli siihen jäähtymään.</p><p>7. Sipaise leipäveitsen terään voita ja leikkaa karamellilevy neliöksi heti lämpimiltään.</p><p>8. Karamelliä voi valuttaa myös sormenpäänkokoisiin metallivuokiin.</p><p></p><p>SUKLAA-RIISI MAKEISET</p><p></p><p>150 g kookosrasvaa</p><p>1 muna</p><p>1½ dl pölysokeria</p><p>2-2½ rkl kaakaota</p><p>3½-4 dl riisimuroja</p><p></p><p>1. Kookosrasva sulatetaan ja annetaan jäähty.</p><p>2. Muna ja sokeri vatkataan kuohkeaksi ja lisätään kaakao ja kookosrasva vähän ker-rallaan.</p><p>3. Riisimurot lisätään seokseen ja se levitetään noin 2 cm paksuiseksi levyksi tasaiselle alustalle pannuun voipaperin tai alumiinifolion päälle.</p><p>4. Massa saa jähmettyä viileässä ja jähmettyneenä se leikataan nelikulmaisiksi paloik-si.</p><p>5. Makeisia on paras säilyttää viileässä sillä ne sulavat helposti.</p><p></p><p>JOULUN PORKKANA-OMENAMARMELADIT </p><p>n. 100 palaa </p><p></p><p>15 g agar-agaria (apteekista) </p><p>5 dl vettä </p><p>6 dl sokeria </p><p>0,75 dl soseutettua kypsää porkkanaa </p><p>0,75 dl omenasosetta </p><p>1,5 tl viinihappoa (apteekista) </p><p>sokeria </p><p></p><p>1. Liota agar-agaria yön yli vedessä. </p><p>2. Keitä agar-agaria liotusvedessään, kunnes säikeet ovat täysin sulaneet. </p><p>3. Älä käytä kattilan kantta marmeladia keittäessäsi. </p><p>4. Lisää sokeri ja keitä seosta hiljalleen 45 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. </p><p>5. Kokeile seoksen hyytymistä laittamalla lusikallinen seosta lautaselle. </p><p>6. Kaada päälle kylmää vettä. Jos seos jähmettyy, se on valmista hyydytettäväksi. </p><p>7. Lisää seokseen siivilän läpi porkkana-ja omenasose. </p><p>8. Lisää viinihappo, sekoita ja kaada seos hyytymään laakeaan, kylmällä vedellä huuhdeltuun astiaan (20x25 cm). </p><p>9. Kuori vaahto pois pinnalta. </p><p>10. Jäähdytä viileässä.</p><p>11. Leikkaa hyytynyt marmeladi kuutioiksi tai ota siitä muotilla paloja. </p><p>12. Pyörittele palat sokerissa. </p><p>13. Säilytä marmeladit ilmavasti kuivassa paikassa, aluksi ilman kantta. </p><p>14. Marmeladit säilyvät pari viikkoa. </p><p></p><p>KARKKIVAAHTO </p><p>( 6 annosta )</p><p></p><p>2,5 dl CremeVanillaa</p><p>0,5 dl O'hoj-suklaakastiketta</p><p>0,5 dl ranskalaisia pastilleja</p><p>1 banaani</p><p></p><p>1. Vaahdota CremeVanilla ja suklaakastike. </p><p>2. Rouhi pastillit, lisää vaahtoon, samoin paloiteltu banaani.</p><p>3. Tarjoa kylmänä.</p><p></p><p>Kanelikakut</p><p></p><p>2 munaa</p><p>200g sokeria</p><p>200g voita</p><p>2rkl kermaa</p><p>2tl kanelia</p><p>1tl hirvensarvisuolaa (apteekista)</p><p>425g vehnäjauhoja</p><p></p><p>1. Munat ja sokeri vatkataan, voi vaahdotetaan. </p><p>2. Kaneli ja hirvensarvi suola yhdistetään jauhoihin. </p><p>3. Sekoita ainekset varovasti keskenään. </p><p>4. Taikina kaulitaan ja siitä otetaan sydänmuotilla pipareita. </p><p>5. Voidellaan munalla ja keskelle ripotellaan hieman sokeri-kaneliseosta.</p><p>6. Paistetaan.</p><p>7. (Taikina hieman hankala käsitellä, mutta piparit ovat sitäkin maukkaampia) </p><p></p><p>Kaurakeksit</p><p></p><p>25 g sulatettua voita</p><p>1 dl kauraryynejä</p><p>1 dl sokeria</p><p>1 muna</p><p>1 rkl vehnäjauhoja</p><p>½ tl leivinjauhetta </p><p></p><p>1. Kaada voisula kuumana kauraryynien sekaan. </p><p>2. Lisää sokeri, kevyesti vatkattu muna ja jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. </p><p>3. Nostele taikinasta pieniä nokareita leivinpaperin päälle pellille. </p><p>4. Nokareet saavat olla melko kaukana toisistaan, sillä ne leviävät. </p><p>5. Paista 225 asteessa noin 6 minuuttia. </p><p></p><p>Sinappiresepti</p><p></p><p>1 1/4 dl sinappijauhetta</p><p>1 1/2 dl sokeria</p><p>1/2 rkl perunajauhoja</p><p>1 pss (150 gr) Aura-muruja</p><p>1 muna</p><p>2 dl ruokakermaa</p><p>1/2 dl omenamehua</p><p>1 tl omenaviinietikkaa (joku muukin viinietikka käy)</p><p></p><p>1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. </p><p>2. Lisää muut, paitsi etikka. </p><p>3. Kuumenna vesihauteessa koko ajan sekoittaen kunnes sakenee ja murut vähän sulavat (tää kuuluukin sitten kyllä jäädä vähän "kokkareiseksi"). </p><p>4. Lisää lopuksi etikka ja jos mössö tuntuu liian tönköltä, laita vielä vähän omppumehua sekaan.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Jaanuska, post: 713909, member: 589"] Tässä muutama ohje: Mantelirosolli perunaa (kypsää) punajuurta (kypsää) porkkanaa (kypsää) lanttua (kypsää) omenaa sipulia mantelilastuja tai -rouhetta 1. Kuutioi kaikki ainekset ja sekoita. 2. Lämmitä pannulla ja tarjoa lisäkkeenä. Graavilohta ja appelsiinikermaa graavilohta viipaleina kuohukermaa appelsiinimehua sinappia ruisleipää voita lehtisalaattia 1. Vaahdota kerma. 2. Lisää varovasti appelsiinimehua ja hieman sinappia. 3. Voitele leipä voilla. 4. Laita leivän päälle lehtisalaattiviipale ja lohesta kääritty ruusuke. 5. Kruunaa leipä appelsiinikermalla. Linnapaisti naudanpaisti (noin kilo) pippuria suolaa soijaa sipulia anjovista piparkakkuja 1. Ruskista paisti ja pilkottua sipulia padassa. 2. Lisää vettä niin että noin puolet paistista peittyy. 3. Lisää muutama anjovis ja niiden lientä sekä mausteet. 4. Muserra 4-5- piparkakkua liemeen. 5. Paisti uuniin, lämpötila n. 175 astetta, paistomittarin näyttäessä 65-70 astetta paisti on kypsä. Helppo joulukakku 2 dl piimää 200 g sulatettua voita 2 dl omenasosetta 1 dl sokeria 2 munaa 1 dl rusinoita 1 tl inkivääriä 2 tl kanelia 1 tl neilikkaa 1-2 tl kardemummaa 2 tl soodaa 5 dl vehnäjauhoja 1,5 dl perunajauhoja korkillinen konjakkia 1. Sekoita piimä, voi, omenasose ja munat keskenään. 2. Yhdistä kuivat aineet keskenään. 3. Sekoita muihin aineksiin. 4. Kaada korppujauhotettuun kakkuvuokaan. 5. Paista 175 asteessa noin tunnin verran. Tuhti konjakki sinappi 1 dl sinappijauhetta 1 dl sokeria 1 dl kuumaa vettä 2 rkl etikkaa ½ tl suolaa loraus konjakkia 1. Sekoita kattilassa sinappijauhe ja sokeri hyvin. 2. Lisää kuuma vesi, etikka ja loraus konjakkia. 3. Mausta suolalla. 4. Hauduttele tunnin ajan hiljaisella tulella. Aika tuhti hunajasinappi 2 dl sinappijauhetta 1 dl sokeria 2 rkl hunajaa 2 dl kuohukermaa 1 tl perunajauhoja 2 kananmunaa 2 rkl etikkaa suolaa 1. Sekoita etikkaa lukuun ottamatta kaikki aineet kattilassa. 2. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. 3. Nosta jäähtymään. 4. Lisää etikka. Jouluglögi 4 dl vettä 3 dl sokeria 4 neilikkaa 1 kanelitanko 4 rkl rusinoita 1 plo punaviiniä 2 sitruunaa 1 appelsiini mantelilastuja 1. Kiehauta vesi, sokeri, mausteet, ja rusinat. 2. Lisää punaviini ja hedelmämehut. 3. Kuumenna mutta älä keitä. 4. Lisää kuppiin mantelilastuja. KERMAKARAMELLIT 2 dl sokeria 2 dl kermaa ½ tl vanilliinisokeria 2 rkl siirappia 2 rkl voita 1. Sekoita paksupohjaisessa kattilassa sokeri, kerma, vanilliinisokeri ja siirappi. 2. Keitä 15-20 minuuttia reippaasti kuplien. Sekoita koko ajan. 3. Kun seos on paksuuntunut, kokeile sen hyytymistä: tiputa nokare karamellia kyl-mään veteen. Jos se jähmettyy, alkaa karamelli olla valmista. 4. Lisää pari lusikallista voita ja sekoita voimakkaasti, jotta karamelli kuohkeutuu. 5. Seokseen pitäisi syntyä vaaleita, rosoisina kuplivia saarekkeita. Silloin karamelli ei kovetu kittimäiseksi toffeeksi. 6. Voitele neliömäinen pala leivinpaperia ja kaada karamelli siihen jäähtymään. 7. Sipaise leipäveitsen terään voita ja leikkaa karamellilevy neliöksi heti lämpimiltään. 8. Karamelliä voi valuttaa myös sormenpäänkokoisiin metallivuokiin. SUKLAA-RIISI MAKEISET 150 g kookosrasvaa 1 muna 1½ dl pölysokeria 2-2½ rkl kaakaota 3½-4 dl riisimuroja 1. Kookosrasva sulatetaan ja annetaan jäähty. 2. Muna ja sokeri vatkataan kuohkeaksi ja lisätään kaakao ja kookosrasva vähän ker-rallaan. 3. Riisimurot lisätään seokseen ja se levitetään noin 2 cm paksuiseksi levyksi tasaiselle alustalle pannuun voipaperin tai alumiinifolion päälle. 4. Massa saa jähmettyä viileässä ja jähmettyneenä se leikataan nelikulmaisiksi paloik-si. 5. Makeisia on paras säilyttää viileässä sillä ne sulavat helposti. JOULUN PORKKANA-OMENAMARMELADIT n. 100 palaa 15 g agar-agaria (apteekista) 5 dl vettä 6 dl sokeria 0,75 dl soseutettua kypsää porkkanaa 0,75 dl omenasosetta 1,5 tl viinihappoa (apteekista) sokeria 1. Liota agar-agaria yön yli vedessä. 2. Keitä agar-agaria liotusvedessään, kunnes säikeet ovat täysin sulaneet. 3. Älä käytä kattilan kantta marmeladia keittäessäsi. 4. Lisää sokeri ja keitä seosta hiljalleen 45 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. 5. Kokeile seoksen hyytymistä laittamalla lusikallinen seosta lautaselle. 6. Kaada päälle kylmää vettä. Jos seos jähmettyy, se on valmista hyydytettäväksi. 7. Lisää seokseen siivilän läpi porkkana-ja omenasose. 8. Lisää viinihappo, sekoita ja kaada seos hyytymään laakeaan, kylmällä vedellä huuhdeltuun astiaan (20x25 cm). 9. Kuori vaahto pois pinnalta. 10. Jäähdytä viileässä. 11. Leikkaa hyytynyt marmeladi kuutioiksi tai ota siitä muotilla paloja. 12. Pyörittele palat sokerissa. 13. Säilytä marmeladit ilmavasti kuivassa paikassa, aluksi ilman kantta. 14. Marmeladit säilyvät pari viikkoa. KARKKIVAAHTO ( 6 annosta ) 2,5 dl CremeVanillaa 0,5 dl O'hoj-suklaakastiketta 0,5 dl ranskalaisia pastilleja 1 banaani 1. Vaahdota CremeVanilla ja suklaakastike. 2. Rouhi pastillit, lisää vaahtoon, samoin paloiteltu banaani. 3. Tarjoa kylmänä. Kanelikakut 2 munaa 200g sokeria 200g voita 2rkl kermaa 2tl kanelia 1tl hirvensarvisuolaa (apteekista) 425g vehnäjauhoja 1. Munat ja sokeri vatkataan, voi vaahdotetaan. 2. Kaneli ja hirvensarvi suola yhdistetään jauhoihin. 3. Sekoita ainekset varovasti keskenään. 4. Taikina kaulitaan ja siitä otetaan sydänmuotilla pipareita. 5. Voidellaan munalla ja keskelle ripotellaan hieman sokeri-kaneliseosta. 6. Paistetaan. 7. (Taikina hieman hankala käsitellä, mutta piparit ovat sitäkin maukkaampia) Kaurakeksit 25 g sulatettua voita 1 dl kauraryynejä 1 dl sokeria 1 muna 1 rkl vehnäjauhoja ½ tl leivinjauhetta 1. Kaada voisula kuumana kauraryynien sekaan. 2. Lisää sokeri, kevyesti vatkattu muna ja jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. 3. Nostele taikinasta pieniä nokareita leivinpaperin päälle pellille. 4. Nokareet saavat olla melko kaukana toisistaan, sillä ne leviävät. 5. Paista 225 asteessa noin 6 minuuttia. Sinappiresepti 1 1/4 dl sinappijauhetta 1 1/2 dl sokeria 1/2 rkl perunajauhoja 1 pss (150 gr) Aura-muruja 1 muna 2 dl ruokakermaa 1/2 dl omenamehua 1 tl omenaviinietikkaa (joku muukin viinietikka käy) 1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. 2. Lisää muut, paitsi etikka. 3. Kuumenna vesihauteessa koko ajan sekoittaen kunnes sakenee ja murut vähän sulavat (tää kuuluukin sitten kyllä jäädä vähän "kokkareiseksi"). 4. Lisää lopuksi etikka ja jos mössö tuntuu liian tönköltä, laita vielä vähän omppumehua sekaan. [/QUOTE]
Esikatsele
Nimimerkki
Varmistus
Kuinka monta sanaa on lauseessa: "Vesihiisi sihisi hississä"
Lähetä vastaus
Uusimmat
Luetuimmat
Kuumimmat
Uusimmat
Näytä kaikki
1.
Miksi kristitty tukee Israelia?
Eilen 22:18
vierailija
2 Viestiä
Aihe vapaa
2.
Hetken päästä Kilttilässä nukutaan taas yhdessä
Eilen 21:49
vierailija
1 Viestiä
Aihe vapaa
3.
Kommentti: Yritin peittää kamelinvarpaani ja tajusin, että ongelma on jossain muualla kuin housuissa. Mutta niitä kytätään ja kuolataan kaduilla.
Eilen 21:21
vierailija
1 Viestiä
Aihe vapaa
4.
Ranskaa on viime päivinä järkyttänyt tapaus, jossa 22-vuotiasta marokkolaista miestä epäillään teinitytön murhasta ja raiskauksesta
Eilen 20:11
vierailija
4 Viestiä
Aihe vapaa
5.
Iran tarvitsee tuen
Eilen 19:52
vierailija
0 Viestiä
Aihe vapaa
6.
Miksi väkivaltarikollinen painostaa uhriaan olla tekemättä rikosilmoitusta?
Eilen 19:10
vierailija
10 Viestiä
Aihe vapaa
7.
Huomasitteko että talous alkoi elpyä heti Natoon liityttyä?
Eilen 18:42
vierailija
4 Viestiä
Aihe vapaa
8.
Vammailukohtaus
Eilen 16:45
vierailija
1 Viestiä
Aihe vapaa
Luetuimmat
1.
"Nykyisten 50–60-vuotiaiden suomalaisten elämä mullistuu seuraavan kymmenen vuoden kuluessa, arvioi Varman toimitusjohtaja Risto Murto."
Started by vierailija
22.09.2024
Luettu: 2K
Aihe vapaa
2.
Puhemies Jussi Halla-aho: ”Elokapina saa varsin vapaasti ja seuraamuksitta terrorisoida yhteiskuntaa”
Started by vierailija
Keskiviikko klo 10:14
Luettu: 1K
Aihe vapaa
3.
Stubb antaa huutia Taviolle
Started by vierailija
Tiistai klo 07:39
Luettu: 882
Aihe vapaa
4.
Hallitusohjelma kääntää uuden lehden suomalaisessa sosiaalipolitiikassa: työvelvoite
Started by vierailija
22.09.2024
Luettu: 878
Aihe vapaa
5.
Purra hekumoi lapsilisän poistolla
Started by vierailija
Torstai klo 17:55
Luettu: 876
Aihe vapaa
6.
Mikä olisi hyvä kello armeijaan?
Started by vierailija
22.09.2024
Luettu: 727
Aihe vapaa
7.
Maailmankaikkeus napsautti. Ja lujaa!
Started by -roosaruusa-
Torstai klo 09:31
Luettu: 696
Aihe vapaa
8.
Mikko tallensi seksin älykellolla – audio pelasti miehen, kun poliisi aloitti raiskaustutkinnan
Started by vierailija
22.09.2024
Luettu: 672
Aihe vapaa
Kuumimmat
Näytä kaikki
1.
"Greta Thunberg yhdistää tuoreella videollaan Gazan, ilmastonmuutoksen ja Chevronin – tutkijoiden mukaan äärivasemmiston tavoitteena on vallankumous"
Latest: Palstapesu
1 min sitten
Aihe vapaa
2.
Aikamoinen puutarha
Latest: vierailija
1 min sitten
Aihe vapaa
3.
Kokoomuslaisen ja vassarin ajattelu syrjäytymisriskissä olevasta perheestä
Latest: vierailija
1 min sitten
Aihe vapaa
4.
Lähetä terveisesi kaipaamallesi ihmiselle yöketju
Latest: vierailija
1 min sitten
Aihe vapaa
5.
SDP:stä tyrmätään perintöveron poistaminen – ”progressiota olisi varaa lisätä”
Latest: Palstapesu
1 min sitten
Aihe vapaa
6.
K/B-komposti
Latest: vierailija
1 min sitten
Aihe vapaa
7.
Hetken päästä Kilttilässä nukutaan taas yhdessä
Latest: vierailija
7 min sitten
Aihe vapaa
8.
Miksi väkivaltarikollinen painostaa uhriaan olla tekemättä rikosilmoitusta?
Latest: vierailija
9 min sitten
Aihe vapaa
Yhteistyössä
Perhe-elämä
voisko tähän kerätä jouluisia ohjeita!
Ylös
Bottom
+ Aloita uusi keskustelu