voisiko joku neuvoa..

  • Viestiketjun aloittaja kiitos
  • Ensimmäinen viesti
kiitos
..jolla kokemusta/tietoa..kun eilen illalla huomasin,että meidän kaksi vuotiaalla tyttärellä on päänahassa "vauvakarstaa(?)" millä sen saisi pois, ettei tukka lähde mukana? kaikki neuvot ovat tervetulleita...
 
Varmaan se sama konsti kun vauvoillakin eli öljyä päähän ja annetaan "muhia" tunti tai jotain ja sit se lähtee harjaamalla aika hyvin. Voi toistaa muutamanakin päivänä jos ei kaikki lähde kerralla ja ennen kylpyä hyvä tehdä ni saa pestyä öljyt pois siellä. Me ainakin tehtiin näin sillon kun tuo poju oli pieni ja hyvin lähti! Laitettiin jotain vauvaöljyä.

P.S Tiesitkin varmaan ettei kuivana saa mennä raaputtamaan sitä! =)
 
Eiköhän se tukka taas kasva..toivotaan!
Ei varmaan ole mitään "hellempää" konstia...."raaputatko" pehmeällä harjalla (esim. Ä-pakkauksen) jos sillä ei lähtis hiuksia niin paljoa?

Enempää en osaa auttaa :(
 
kiitos
en raaputa, vaan kun ne ovat ihan irtonaisia paloja..jää harjaan kiinni tai jos sormilla "vetää" varovasti niin siinä "palassa" on tukkaa kiinni.. vaikee selittää..pitää kokeilla vauvaharjaa, jospa sillon ei niin lähtis tukkaa..kiitos vaan neuvosta!! =)
 
sama juttu meidän 2-v tytöllä, karstaa on ollut vauvasta asti aika runsaasti ja luulin jo että siitä päästiin mutta näköjään se vaivaa edelleen. öljyllä sen varmasti parhaiten saa pois mutta meidän tapauksessa ainakin vain vähäksi aikaa..
 
APA
Hei, lopettakaa nyt äkkiä se öljyäminen! Tapa sopii vain kaljuille, ja voi niilläkin aiheuttaa ongelmia! Apteekista saa ducray:n Kelual nimistä emulsiota jolla meillä ainakin päästiin vaikeasta karstasta kerta käsittelyllä. Käytettiin kuitenkin ihotautilääkärin neuvon mukaan viikon ajan joka toinen päivä ja lapsen hiuksetkin pitää pestä vähintään joka toinen päivä, siis aina. =)
 

Yhteistyössä