Meillä se tuo mies vääntää nuo kaakut, kun leipuri on, joten kysäsin siltä vinkit
Elikkäs lohikakun täyte: Lämmin / kylmäsavulohta ja tuorejuustoa tai sulatejuustoa, tilliä ja limeä, sitruunapippuria ja sitruunamehua. Jos tarvii notkistaa, nii notkista kermalla tai maidolla.
Lihakakun täyte: Kinkua ( esim. palvi- ja tai keittokinkkua) ja tuore- tai sulatejuustoa. Meetvurstia ja tuore- tai sulatejuustoa. Aromisuolaa, yrttejä, pippureita varovasti, ja sit taas jos tarvii notkistaa niin kermaa tai maitoo....
Lihakakkuun meillä on tehty nuo kaksi täytettä, mutta jos ei tykkää tuosta meetvurstista, niin sen voi hyvin jättää pois ja tehdä koko kakku pelkästä kinkusta...
Saitkohan selvää...heh
