tietämätön
Siinä se. Siis tarkoitan lähinnä leivonnaisia tms. joissa käytetty tuota kondensoitua maitoa? Tietääkö kukaan?
kondensoitu maito ei ole tavallista maitoa, en tiedä valmistetaanko sitä edes Suomessa. Yleensä on etnisissä kaupoissa myynnissä, ja suurimmissa marketeissa säilykepuolella ei siis maitohyllyssä.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Sekä mieheni että eräs ystäväni - molemmat pahasti laktoosi-intolerantikkoja - voivat käyttää jogurtteja ja syödä jäätelöä muttei hajuakaan että miksi näin on. Taitaa vaihdella aina yksilöittäin.
Ite en ole kokeillut mutta siskoni väitti ettei tullut oireita vaikka oli syönyt kondensoidusta maidosta keitettyä toffeeta.Alkuperäinen kirjoittaja ap:nostan josko joku palstakokki tietäis...
ok. mietin vaan asiaa kun lähipiirissä paljon laktoosi-intoleranssista kärsiviä. pitää varmaan kuitenkin varoitella ennen maistamista...Alkuperäinen kirjoittaja nih:Ite en ole kokeillut mutta siskoni väitti ettei tullut oireita vaikka oli syönyt kondensoidusta maidosta keitettyä toffeeta.Alkuperäinen kirjoittaja ap:nostan josko joku palstakokki tietäis...
tuossa linkissä jotakin tietoa:Alkuperäinen kirjoittaja soleigh:mikä hitto on kondensoitu? :ashamed:
Siinä hapatuksen aikana on kulunut ne Hiilarit pois.Sekä mieheni että eräs ystäväni - molemmat pahasti laktoosi-intolerantikkoja - voivat käyttää jogurtteja ja syödä jäätelöä muttei hajuakaan että miksi näin on. Taitaa vaihdella aina yksilöittäin.
Jäätelössäkin?Siinä hapatuksen aikana on kulunut ne Hiilarit pois.
Jäätelössäkin?
No ei todellakaan kulu hapatuksen aikana hiilarit pois!Siinä hapatuksen aikana on kulunut ne Hiilarit pois.