Voiko korona tarttua yhdynnässä

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Koronakaranteenissa on aikaa harrastaa seksiä – sairaanhoitajan rooliasu kiinnostaa, verkkokauppa yrittää tyydyttää kysyntää.

Koronavirus leviää helposti suudellessa, mutta sitä ei voi saada spermasta tai emättimen eritteistä. New Yorkin viranomaiset suosittelevat masturbointia. Seksitarvikkeiden ja pornosivustojen suosio kasvaa ihmisten kotoillessa.


Kriisitilanteessa tärkeät asiat korostuvat: jauheliha, vessapaperi, särkylääkkeet ja sairaanhoitajan rooliasut. :cool:
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Seksiä nyt on niin erilaista. Jos vetelet vanillaa pusutellen ja hengitellen sekä huokaillen toisen naamalle, niin varmaan tartunta on aika todennäköinen. Jos taas vetäiset kinkyseksiä, missä nainen on ronttimaskiin puettuna ja niin päin, että nuolet sen varpaita anaaliyhdynnän aikana, niin riski ei välttis ole aivan niin korkea.
 
vierailija
ei hitto oikeesti tuleeko siitäkin korona???? Olin g l oo ry hoo le n kautta sellaisissa puuhissa eilen eli tarttuuko se oikeesti????? Luulin ettei kun oli seinäkin välissä. Äääääääääk!
 
Joku on nostanut vanhan ketjun näkösälle. Asia siis huolestutta edelleen.

Itsekin koronan saanut ministeri Lintilä voisi sairaslomansa aikana pohtia, miten auttaa pulaan joutuneita seksityöntekijöitä. Heille tuskin on Suomessakaan jaettu korona-avustuksia.


Toisaalta, korona on siirtänyt uusia kasvoja seksialalle.
 
vierailija
Eikä ihmiset oikeesti viitsi etsiä enää mitään tietoa itse? Koronauutisia julkastaan "miljoona" joka päivä ja tartuntatvat löytyy tasan varmaan, jos osaa googlea käyttää. Tai ei tarvi mennä, kun iltiksen sivuille, niin varman osuu silmille.
Parempi olisi, etteivät etsisi itse. Olemme nähneet sen kamalat seuraukset kun väärö porukka ryhtynyt etsimään tietoa itse ja mikä pahinta "ajattelemaan itse".
 
vierailija
No enpä usko. Ite todennäköisesti sairastin koronaa ja harrastettiin seksiä silloisen miesystävän kanssa, hän käytti maakia joka suodattaa tehokkaasti partikkelit ilmasta, eikä tullut kipeäksi
 

Yhteistyössä