voihan ne lapset jättää tekemättä jos ei jaksa hoitaa, miksi lykätä 7 lasta kiusattavaksi

UUTISET


Uutiset
Kotimaa
Äitiä syytetään seitsemän lapsensa pahoinpitelystä

Tänään klo 3:50
Nainen kiistää kaikki syytteet.

Nuorin lapsista oli vain noin yksivuotias kun pahoinpitelyt alkoivat. Kuvituskuva. MOSTPHOTOS
Keski-Suomen käräjäoikeudessa alkoi tänään oikeudenkäynti, jossa naista syytetään seitsemän lapsensa pahoinpitelystä.
Syyttäjä vaatii naiselle vähintään viiden kuukauden pituista vankeusrangaistusta. Nainen on kiistänyt kaikki syytteet.
Haastehakemuksen mukaan teot tapahtuivat keskisuomalaisessa kunnassa elokuun 2006 ja toukokuun 2020 välisenä aikana.
Suurperheen lapset ovat tyttöjä ja poikia. Tekohetkellä kaikki olivat alaikäisiä, ja osa heistä on vieläkin. Vuosikausia jatkuneet pahoinpitelyt ovat aiheuttaneet heille muun muassa kipua ja mustelmia.
Nuorin lapsista oli vain noin yksivuotias kun pahoinpitelyt alkoivat. Syytteen mukaan äiti teki pojalle ruumiillista väkivaltaa tukistamalla tätä useita kertoja, ottamalla päästä kiinni ja työntämällä muutaman kerran ovea vasten.
Lisäksi äidin väitetään myös lyöneen poikaansa harjalla tai kädellä kylkeen ja jalkoihin, joihin on tullut mustelmia. Lukuisat pahoinpitelyt ovat jatkuneet useiden vuosien ajan.
Muut lapsista olivat noin viisivuotiaita kun väitetyt pahoinpitelyt alkoivat. Äidin sanotaan muun muassa lyöneen heitä avokämmenellä päähän sekä henkarilla tai harjalla selkään. Hän oli antanut heille myös luunappeja, sekä nipistellyt ja vetänyt tukasta.
Haastehakemuksen mukaan kolme lapsista oli joutunut väkivallan uhriksi joitakin kertoja, mutta neljä lasta useita kymmeniä kertoja. Kaksi lapsista ei ole itse kertonut väkivallasta, mutta syytteen mukaan äiti pahoinpiteli heitä tukasta vetämällä.
 
vierailija
Missähän se perheenisä on ollut kun vaimo pahoinpitelee lapsiaan yhtenään. Kaiketi on kuvioissa mukana, kun lapsiakin on tullut peräti 7 kappaletta. Onko isä sokea vai mitä? Miszä muut sukulaiset ja neuvolatädit? Onhan jonkun täytunyt huomata jotain, mutta ei ole puuttunut.
Nämä sairaat sadistit pitäisi
steriloida jo siinä vaiheessa kun ongelma on varhaisvaiheessa. Suomen terveyden huolto ei kestä yhtään enempää ongelmalapsia ja traumatisoituneita nuoria. Kaiketi lapset ovat jo sijais perheissä ja terapiassa ja vanhemmat vankilassa!
 
vierailija
Sitten nämä k**päät vaan lisääntyy kuin kanit. 7 lasta. Tekee varmaan vielä lisää vauvoja hakattavaksi.
Olisin suonut tiedossani oleville hyville lapsettomille pariskunnille samankaltaista lapsionnea.
Mutta näinhän se ei mene, ei ole mitään oikeudenmukaisuutta missään vaiheessa elämää.
 

Yhteistyössä