voi kun suomessakin olisi näin

Lemmikit tuovat paljon iloa ihmisten elämään. Vanhukset ovat usein melko yksinäisiä, jonka takia lemmikin hankkiminen voisi olla oiva ratkaisu tähän ongelmaan. Se on hyvin surullista, että monet ihmiset joutuvat jättämään lemmikkinsä muuttaessaan vanhainkotiin.
Eräs yhdysvaltalainen organisaatio on ottanut tehtäväkseen varmistaa, että saattohoidossa olevat henkilöt saavat asua nelijalkaisen ystävän kanssa elämänsä loppuun asti. Tämän uuden hoitosuunnitelman tarkoituksena on varmistaa, että iäkkäillä ihmisillä on mahdollisimman hyvä olla vanhainkodissa. Se tarkoittaa tietenkin myös sitä, että kaikki lemmikit ovat tervetulleita omistajansa kanssa.


Organisaation mukaan vanhuksilla on parempi olla, kun he saavat itse pitää lemmikistään huolta. Monet vanhukset ovat kertoneet, että eläimet tuovat iloa elämään.
Organisaatio nimeltään Pet Peace of Mind kertoo, että monet ihmiset ovat kertoneet eläinten ehkäisevän yksinäisyyden tuomaa ahdistusta. Organisaation toimitusjohtaja Dianne McGill on vahvasti sitä mieltä, että uusi hoitosuunnitelma on tuonut hyviä tuloksia.
 
vierailija
Jos on voimakkaasti allerginen, ei voi olla ees olkkarissa/päiväsalissa jossa on ollu just toisen lemmikki.
Joo tiedän. Mutta tässä ei ollut kyse siitä, että lemmikit olisivat tulossa tavallisiin vanhainkoteihin, vaan omiinsa. Tosin minun mielestäni toisinpäin olisi parempi. Laitettaisiin allergikot eristyksiin, näin heille voisi järjestää muutenkin paremmat olot allergioidensa suhteen. Ja luulenpa, että allergikkoja on vähemmän, kuin lemmikinomistajia, tai niitä, jotka hyötyvät eläinseurasta.
 

Yhteistyössä