Voi helvetti!

vieras
Et sit oikeasti aikaisemmin varmistanut eläinten hoitoa?? :eek: Me varataan ensin hoitola ja vasta sit risteily, kun ei ole varmaa onko tilaa elikoille.

Joku teini-ikäinen serkku tms kotivahdiksi? Joku naaprin lapsi? Työkaverien lapset? Kaupan ilmoitustaululle lappu ja kun soitto tulee, pyydä suosituksia :)
 
TÄH? Lopettanut toimintansa ihan yllättäen eikä oo mitään ilmoitellut ennen kun nyt vasta?
(eiku joo, nyt vasta tajusin että ette oo aimmin varannut hoitopaikkaa elukoille :D )

Hitto, inhottava tilanne.. EIkö sielläpäin ole muita hoitoloita? Jos lähdette stadista laivalle niin täälläpäin on ainakin paikkoja mihin viedä.
 
Kyy
Joo, ei tullu mieleen varata etukäteen, kun täällä maalla niihin ei oo niin kovaa tunkua.. :D Tässä on nyt kuukkeli kovassa käytössä, josko löytää toisen hoitolan (yksi jo löytyi, mutta oli täynnä). Kasvattaja lupautu ottaan hätätapauksessa (yleensä ottavat mielellään, mutta nyt on jo kaksi muuta koiraa siellä hoidossa ja itsellään 6 koiraa), täytyy vielä kalastella.
Ja tuo kissa on niin seurankipeä, ettei sitä voi yksinään jättää taloon pariksi yöksi. Etenkään kahden koiran kanssa. :D
 
Kyy
JEE! Löysin toisen paikan! Siellä oli tilaa sekä koirille että kissalle. :D

Nyt kun vielä ratkeis matkustusongelma, että millä päästään täältä melkein 400km satamaan, niin alkais tulla jo lomafiilis! :D
 

Yhteistyössä