Voi auttakaa nyt tietämätöntä,hyvät ihmiset!

Tänään siis kp 33/28-30 eikä menkat ole alkaneet.Veritesti tehtiin torstaina ja eilen tulos oli negatiivinen.Tänään vessassa käynnin yhteydessä paperiin kirkasta verta ja siinä kaikki.Eikös kuukautisvuoto ole tummaa (ollut kauan esim. jännityksen takia kohdussa)ja tuhrua?Vieläkö elättelen toiveita vauvasta vai ihanko turhia kuvittelen?Kahdessa aiemmassa ei tällaista ole ollut :headwall: selkeitä plussia ilman turhia vuotoja.Oliko tuo nyt sitä kuuluisaa kiinnittymisvuotoa?Sen jälkeen ei muuta ole tullut kuin tumma hyytynyt limaklöntti(anteeksi jos jotain ällöttää :ashamed: )
Kertokaa nyt, kiltit ihmiset, oma mielipiteenne :wave:
Todella, todella turhautunut Dahlia :headwall:
 
ikävä kyllä..Uskoisin että ne menkat sieltä tulevat,joskus vaan kierto venyy,ja siihen vaikuttaa monet seikat.Itsellä vaikuttaa juuri stressi,sairaudet ym.Jos asia vielä vaivaa,voithan hakea raskaustestin varmuuden vuoksi.
 
:hug: Tiedän tunteen... mulla tuli vähän samantyyliset "menkat" joulukuussa. Paitsi että ne taas alkoi viikon etuajassa. Silloin kans luulin sen olleen kiinnittymisvuotoa. R-testi näytti negaa. Se veritesti on kyllä luotettava, eli raskaana tuskin silloin olit. Olisiko mahdollista, että kierrot sekasin ja ovis olisikin ollu paljon myöhemmin? Eli nyt ois se kiinnittyminen. Katsot muutaman päivän eteenpäin ja jos ei vuoto ala kunnolla teet myöhemmin uuden testin. =)
Voimia ja kärsivällisyyttä! :flower:
 

Yhteistyössä