Virallinen helleketju

Nonii, tapellaan tässä, onko helle kiva vai ei.

Vihaan hellettä. Mutta eilisestä selvisin, kun tuuli niin paljon. Ja yöt on vielä mukavan viileitä.

Mutta ensi viikolla on yhtenä päivänä täälläpäin jopa 31 asteen helle. :eek:
 
  • Vau!
Reactions: m.e.k.
Suomalaiset tunnetaan snow howsta.

Tuntuu vaan, että helteenkin kohdalla on alettava toimiin: leuka rintaan, pistettävä hellealakulo (kyllä, viikkojen ärtyisyys, vetelyys ja unettomuus laukaisee mussa pirttihirmuuden ja alakulon) sivummalle ja puskettava eteenpäin.
 
Ja siis, tässä ketjussa saa hellefanitkin intoilla rohkeasti.

Mutta hellefaneille varoitus: jahka viikko on hellettä ohi, on vastapuoli oudon hiljaa. Ne on nääntyneet helteeseen tai kuivuneet auringossa kuin pannulla tirisevä pekoninsiivu. :(
 
Hellehän on kiva, jos saa lojua puoli päivää rannalla -vedessä!- ja neljänneksen veneessä, saaren varjossa onkien ja ottaa päikkärit saunamökin viileydessä. Sit jaksaa hetken puuhailla iltamyöhään ja aamutuimaan.


Sitä vaan ei tapahdu kuin noin kerran elämässä. Ehkä seuraavan kerran kun on jo eläkkeellä.
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777 ja Echo
vierailija
No mä tykkään helteistä. Mut esim ku partsilla on ni kyl hikoilee tosipaljob ku se lasi kuumentaa liika. Nyt on ollu hyvät kelit. En muista miltä yli kolmenkympin helteet ulkona tuntuu. Miten sie echo noin aikasin hereillä? Sie menit joskus 12 aikaa nukkuu ja heräsit7 eikö jää univajetta?
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
vierailija
Toivottavasti sääennusteet pitävät täällä paikkansa, ei lupailla 30 astetta. Eilen oli sopivan vilpoinen päivä, parikymmentä astetta ja reilu tuulenviri. Kauhulla odottelen, jos tulee helteet ja kuumat yöt. Nyt on ollut ihanan viileä nukkua ikkuna auki.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo
vierailija
Täytyy varmaan maskin käyttö lopetella. Se on yhtä tuskaa helteellä, hiki vaan valuu maskin alla. On tullut viime päivinä käytyä paikoissa, missä käytännössä on pakko käyttää. Nykyään käytän lähinnä muodon vuoksi, kun sain sen koronan maskin käytöstä ja muiden välttelystä huolimatta.
 
Deleted member 149094
Helle on heeletistä! Se korventaa kuoren ja käristää sisuksen. Ei pysty hengittään, käveleen, ajattelemaan. Se uuvuttaa ja tekee ihmisestä vanhan rätin. Rätti lojuu nurkassa ja voivottaa ankeaa elämää. Ja jättää kosteusvaurion lattiaan.

Helle on autuas helpotus jääkauden, eli männätalven, riipivään pakkaseen, joka katkoo luita ja ...äh, liian kauan aikaa, kun koin pakkasen... kokeillaan ens vuonna uusiksi..
Helle on kuin lempivä, tulinen rakastaja. Intohimo palaa täydellä liekillä sormenpäitä myöten. Helle taivuttaa sinut alleen nauttimaan auringon tihkuttavasta energiasta ja koko maailma hohkaa lempeässä orgasmissa.
 
  • Vau!
Reactions: Echo
vierailija
Jos vaan sluibailis, olla möllöttäis, olis lomafiiliksissä koko ajan ja joki/järvi/meri olis ihan likellä, niin mikäs ois ollessa ❤.
Mutta kun joutuu/saa paiskia fyysisesti raskasta duunia, niin koville ottaa. Sitä paitsi mulla menee helteillä koko kroppa aivan sekaisin; ei maistu niin mikään ja vatsa on sekaisin siitä vähästäkin mitä uskaltaa suuhunsa laittaa. Niin voit vain kuvitella, miten rankkaa on.
 
vierailija
saitko koskaan tietää mistä tuli sit?
En, tosin itselläni on vahva epäilys huonon ilmanvaihdon (eli vetää meille kaikki käryt) ja naapurissa asuvien ulkomaalaisten työntekijöiden suhteen, joiden työpaikalla oli pahoja tartuntaryppäitä. Olivat normaalista poiketen päiväsaikaan kotona meille tunkevista hajuista päätellen (karanteeni/sairaana?) ja minä olin päivät tilassa, missä niistä käryistä joutui kärsimään, kun muut etätyöskentelijät olivat muissa tiloissa. En heitä missään vaiheessa tavannut, mutta jouduin heidän käryistään kärsimään. Sinällään oudointa oli, ettei kartoituksessa kyselty juuri mitään liikkumisistani, oman talouden ulkopuolelta olin tavannut vain yhtä ja häntäkin niin paljon aikaisemmin, ettei ihan joutunut karanteeniin. Lähinnä kysyttiin, että olenko käyttänyt maskia kodin ulkopuolella liikkuessa. Mutta tuskin saavat kertoa kartoittaessa, että "joo, teidän naapurissa on olleet juuri sairaana.".
 
Hellepäivä nro 2 alkaa olla ohi. Pelokkaana menen päivä kerrallaan.

Vielä siedettävä olo, mutta kiitos tuulen, joka on puhaltanut navakasti. Jos olisi paikallaan oleva helleilma, niin olisin jo poliisin raudoissa.
 
Hellehän on kiva, jos saa lojua puoli päivää rannalla -vedessä!- ja neljänneksen veneessä, saaren varjossa onkien ja ottaa päikkärit saunamökin viileydessä. Sit jaksaa hetken puuhailla iltamyöhään ja aamutuimaan.


Sitä vaan ei tapahdu kuin noin kerran elämässä. Ehkä seuraavan kerran kun on jo eläkkeellä.
Juu. Nyt kun ois merenrantamökki ja miehellä 1 kk loma jajajaja....
 
  • Tykkää
Reactions: -roosaruusa-

Yhteistyössä