Vinkkejä uudeksi vuodeksi?

Oliskos hyviä vinkkejä uuden vuoden viettoon? Esikoistyttö täyttää ensi kuussa kaksi vuotta, viime uuden vuoden jaksoi olla hereillä niin että näki puolenyön raketit kun tietysti muutenkin nukkui parit päiväunet päivällä. Nyt kun tyttö tottunut menemään unille viimeistään 20.30, ei tulisi mieleenkään pitää väkisin hereillä.
Kaivattais hyviä vinkkejä mitä puuhailla aattona, toki jonkin verran raketteja näkee jo aiemmin kun suht lähellä (6 km matkaa) keskustaa asutaan.
 
Me asutaan aika lähellä keskustaa,ni viime vuonna kun poika oli 3kk vanha ni pyydettiin sisarukset syömään jne...ja vaan vietettiin aikaa yhdessä ja mentiin pihalle kattoo raketit itkuhälytin mukana (poika nukkui sisällä) ja ihan mukavaa oli!
Olikin kivaa kun ei tarvinnut palella tuolla pihalla tai ängetä täpötäyteen baariin (niin tuli aina tehtyä ennen lapsen syntymää)
 
Ihmetellen kysyn, tarvitseeko 2-vuotiaan edes nähdä raketteja??? Eihän se niistä mitään ymmärrä. Että haloo vaan..... Meidän 2-vuotiaalle riittää vaikka se, että poltetaan pihalla tähtisädetikkuja. Johan niistä raketeista lähtee niin kova metelikin. Eri asia isommille lapsille, mutta minun mielestäni 2-v on liian pieni valvomaan ja katsomaan raketteja. Tämä on minun mielipide. Ja ei muuten 2-vuotias ymmärrä sitäkään, mitä tarkoittaa "uusi vuosi", eli varmaankaan ei tartte mitään ihmeellisempiä karnevaaleja järjestää. Yhdessäoloa, hyvää syötävää ja lämmin tunnelma kotona. Siinä se. =)
 
siis nimenomaan tyttö ymmärtää kaiken tuollaisen perään, jo viime vuonna katseli innoissaan ja ihmeissään. Ei olekaan tarkoitus valvottaa tai mitään sen ihmeellisempää keksiä, kunhan käydään katsomassa jos aiemmin nähtäisiin muutama raketti ja muutoin vetäydytään kotirauhaan että pääsee tyttö nukkumaan. Miehen kanssa tarvittaessa jatketaan parvekkeelta rakattien ihailua... Täytyy toivoa ettei meteli kantaudu pahasti sisälle häiritsemään pienen unia,
 

Yhteistyössä