vierailija
Eli aikeissa vihdoin aloittaa ruokasuunnittelu (meal planning), aina jäänyt tekemättä kun niin tylsää hommaa ja epäilen miten jaksan samoja ruokia. Tosin nyt tilanne on se että tarvitsen rutiineja, ja uskon että säästän suunnittelulla rahaa ja hermoja. Meillä nelihenkinen perhe, kaikki syödään kotona nyt. Nyt vinkkejä kehiin, kuinka paljon teillä on reseptejä rotaatiossa? Suunnitteletko kerralla viikon, kahden vai kuukauden ateriat? Pelkät päivälliset vai aamupalat ym myös? Paljonko rahaa säästät suunnittelemalla? Mun pitäisi tehdä sekä lounas ja päivällinen joka päivä. Itse en syö kalaa niin lasten kalapäivänä pitää itselleni olla muuta. Ajattelin että voisin aloittaa 14-20 reseptillä ja vaihtaa niitä 3kk välein, ja vähän sesongin mukaan.