vinkkejä kaipaisin.

  • Viestiketjun aloittaja mutsi80
  • Ensimmäinen viesti
Delffi
Hmm...melkein mihin vain :) Hyvä dippikastike vaikka kananugeteille syntyy, kun sekoittaa puoleen desilitraan soijakastiketta yhden murskatun pienehkön valkosipulinkynnen, 1 rkl seesamiöljyä (saa nykyisin jo ihan marketeistakin) ja n. 1 tl raastettua tuoretta inkivääriä.

Japanilainen sipulisalaatti syntyy, kun laittaa ohueksi leikattuja sipulirenkaita marinadiin, jossa on n. 0,5 dl soijakastiketta, 1 tl seesaminsiemeniä ja 1 rkl seesamiöljyä.

Jos ei tykkää sipulista, edellisestä voi korvata sipulin valkokaalilla. Tai sekoittaa halutessaan molempia.
 

Yhteistyössä