Vilkas yksivuotias

  • Viestiketjun aloittaja Hiiop
  • Ensimmäinen viesti
Hiiop
Meidän kullanmuru 1v.3kk on ihan mahdoton utelias ja vilkas. Olen välillä ihan kuitti, kun saa kokoajan "perässä juosta" ja silmät sais olla itellä selässäkin; kun selkänsä kääntää, niin jo tyttö on kiipeilemässä tuolille ja siitä pöydälle, purkamassa tavaroita, purkamassa roskista, wc-pytyn kimpussa(jos isoveli sattunut jättämään oven auki) jne.. Miten teillä muilla, kellä samanikäisiä taaperoita?
Meidän tytsy lähti kävelemään siinä yhden ikävuoden tietämissä ja siitäpä asti vauhtia on kyllä riittänytkin. Nyt varsinkin parin viimeviikon aikana on itsestä tuntunut, että kokoajan sais olla vahtimassa, mitä se nyt keksii! Ja melko nokkelakin on, kun tuolin osaa siirtää, jos esim. haluaa pöydältä jotain. Sielläkään ei mikään ole turvassa! :( En omasta mielestäni ole ihan kokematon ja ensikertalainen, kun nuorimmaiseni on jo kolmas... :attn: Kaksi vanhempaa kait ovat olleet sitten niin rauhallisia kuin herran enkelit verrattuna tähän meidän nuorimmaiseen!! :saint: Kaipa se on vain niin, että jokainen on omanluontoinen ja oma pikkupersoonansa...Mutta kyllä tämä voimia syö!!Olen kyllä yrittänyt ottaa hänet mukaan kotiaskareisiin, mutta se ei tunnu auttavan, hämmentää mennentullen jokapaikan!. Onko muilla näin vilkkaita yksivuotiaita?
 
Laban
Meilläkin on vilkas poika (1v 3kk).Vauhtia riittää, tutkii, juoksee, löytää kaiken mahdollisen, kiipeile jne...lista on pitkä. Varsinainen hurmuripoika on :) vaikka äiti kyllä välillä on :saint: :attn: .
Koti on tehty niin turvalliseksi ettei koko ajan täydy vahtia ja saa vähän kotihommiakin tehty. Eikai tässä muutakan voi tehdä.
Poika on meidän esikoinen, ja kaikki ovat sanoneet että eka lapsi on aina se rauhallisin joten saas nähdä... :saint: :saint:
 
Ihanaa luettavaa,kohtalotoveri!
Meillä sama juttu,poika 1v2kk.Joka paikkaan pitäisi päästä ja koko ajan saa juosta pää kolmantena jalkana perässä.Meillä vanhempi poika on nyt 8v ja vaikka oli myös vilkas niin ei mitään verrattuna pikkuveljeensä.Toivon koko ajan että kyllä se siitä rauhoittuu ja ei olisi niin utelias kunhan vähän kasvaa ja ikää tulee lisää. ;)
 
Vai eka lapsi rauhallisin? KÄÄK! Meillä tyttö 1v3kk aivan samanlainen kuin yllä kuvatut! Kiipeilee joka paikkaan ja levittää kaiken. Temmellyksessä vielä mukana 4-v. rottis ja jälki välillä kamalaa! Mutta hauskaa näyttää olevan, joten äidin silmä vaan tarkkana, ettei suuria vahinkoja satu... Jaksamista kollegoille!
 
Täällä kanssa yksi vilkas eka lapsi takana yksi tikki sormessa ja miljoona kolahdusta ja muksahusta.
Kivaa että muillakin riittää tekemistä.
Niin ja pojan ikä 1v 4kk.
Mukavaa syksyä kaikille :wave:
 
:wave: täällä huushollissa asuu vilkas 1v2kk ikänen nuori nainen. Tänäänki on tuhat kertaa kiivetty keittiönpenkille, hypitty sohvalla ja sängyllä. Jopa eteisen puhelinpöydältä on tuo muori ehditty löytämään. Kaapin ovet on kaikki teljetty, vessan oveen ostettu stoppari ettei sinne pääsee kun oven on oltava vähän auki kissan takia. Illalla kun hurrigaaniin saa nukkumaan on itekki niin pihalla tästä maailmasta, hyvä ku tajuaa mitä tehdä seuraavaksi itelle.
Joten tuttua on, kai se tuosta rauhottuu joskus.... =)
 
Mä kirjottelin tonne jo ihan oman aloituksen puolitoistavuotiaasta, huolena, et eikö tää KOSKAAN lopu... Tää ei o ollu mikään paras päivä äitiydestäni, mut eiköhän tätäkin tule myöhemmin lämmöllä muisteltua... :whistle:
 

Yhteistyössä