Vilkas puolitoista vuotias..

Onko teidän vilkkaat taaperot rauhoittumaan päin? Huolestuneena mietin tuota poikaani, kun sen patterit ei tunnu koskaan hiipuvan. Esimerkiksi tänään kaatoi aamukahvini heti kun silmä vältti päällensä ja valkoinen matto meni pesuun poikani vaatteiden lisäksi. Kerhossa poika ei malttanut keskittyä leikkimään, vaan haahuili ympäriinsä ja aukoi ovia yms. Ja kotona kiipesi pianon päälle sillä aikaa kun kävin vessassa. Iltahuvina on perinteinen "hae lusikka keittiönkaapista ja paukuta patteria" -maalarinteipit ym. viritykset eivät poikaa pitele ja keittiö on osana olohuonetta, joten ovea ei voi laittaa kiinni. Lapseni on kultainen, mutta kaipaisin lohdutusat, että kyllä se siitä rauhoittuu -tai ohjausta neurologiselle osastolle... :headwall:
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 26.10.2004 klo 20:55 opiskäippäharmaana kirjoitti:
meillä aivan samanlainen meiniki!ehkä se siitä.. =)
Siis rauhoittuu, vai? Katsos kun täällä vielä iltasella uitettiin noita käsiä vessanpöntössä, jäätiin jumiin sohvan taakse (pää edellä), ja vietiin puhtaat vaatteet uimaan vessanpyttyyn... :headwall:

Ja uskokaa vaan, että kyllä sen pojan perään katotaan, mutta ku se on niin NOPEE ja arvaamaton! \|O
 
Hih... :D :D :D
Ei sais nauraa... mutta itselläni on 4v. poika joka painaa edelleen samaa rataa! Touhuilu on muuttunut mutta edelleen kerkiää pahan tekoon minkä kerkiää!
Ja tuo nuorempi tapaus 1v.8kk. on vielä villimpää sorttia! Ehkä sit joskus meijänkin perheessä on yksi rauhallinen päivä... tosin voipi viedä aikaa!
Eli koetetaan vaan kestää... kyllä se siitä!
 
tigru
Meiltä löytyy myös samanlainen "termiitti" ja ikää 1,6v.Joka paikkaan tuo kerkiää.Hyllyille ja pöydille kiipeillään,jos ei yletä haetaan tuoli alle,tavarat kiskotaan kaapeista alas,vessanpöntön harjaa käytetään ahkerasti+wcpöntön vettä käytetään käsien pesuun ja paljon muita kepposia keksii,vanhempien pään menoksi. :D Eiköhän tuo ole ihan ohi menevää aikaa ja taitaa kuulua tuohon ikään nuo keppostelut.. =)
 
Täällä samaa vauhdikasta menoa 1 ja 5kk tyttö. Kiipeily vaihde on jo mennyt pois mutta roskiksen tyhjentäminen on siitä todella hauskaa. Vaikka kuinka annan sen viedä roskat sinne niin ei mene jakeluun että sieltä ei tongita mitään,ja sit kun annan sen viedä roskia roskiin niin kohta sileltä löytyy jo kokonainen leluvarasto :) :D =) ;)
Että näin täällä...lapset on vilkkaita,ei sille voi mitään.
Se vähän hillitsee tyttöä kun juoksutan tosi paljon ulkona :)
 
UNIPUPU
Kyllä nää taaperot on kekseliäitä. :heart: Ajatelkaa kun saatais itsellemme kaikki tuo energia ja innovatiivisuus! ;) Oikeasti olen kyllä huomattavan kekseliään ja nopean 1.4v pojan äiti ja välillä (lue: koko ajan) aivan loppu!!! Poju yltää jo oven kahvoihinkin ja isovelikin alkaa kohta hiiltyä kun ei oo hetken rauhaa edes omassa huoneessa. Marko antoi INNO:ssa tänään hyvän vinkin: Öljyä oven kahvoihin! ;) :) :D B)
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 27.10.2004 klo 22:19 UNIPUPU kirjoitti:
Kyllä nää taaperot on kekseliäitä. :heart: Ajatelkaa kun saatais itsellemme kaikki tuo energia ja innovatiivisuus! ;) Oikeasti olen kyllä huomattavan kekseliään ja nopean 1.4v pojan äiti ja välillä (lue: koko ajan) aivan loppu!!! Poju yltää jo oven kahvoihinkin ja isovelikin alkaa kohta hiiltyä kun ei oo hetken rauhaa edes omassa huoneessa. Marko antoi INNO:ssa tänään hyvän vinkin: Öljyä oven kahvoihin! ;) :) :D B)
Tuo ovenkahvajippo jäi mullekin mieleen... :D
Huomasin tänään uuden jutun... Meidän poju on jotenkin ihmeen kaupalla saanut sotekttua ruualla meidän ruokailutilan katon!!! :D En vain käsitä miten... Ongelmana on, että katto ei kestä vesipesua, on jotain ihme sulavaa/rappeutuvaa mönjää... Millähän tuonkin nyt puhdistaa, porkkanan keltainen väri on oikein imeytynyt vaaleaan kattoon. :/
 
metsänpeikko
\
Alkuperäinen kirjoittaja 26.10.2004 klo 18:14 ÄITÄI kirjoitti:
Lapseni on kultainen, mutta kaipaisin lohdutusat, että kyllä se siitä rauhoittuu -tai ohjausta neurologiselle osastolle... :headwall:
Kyllä hän rauhoittuukin usko pois! Kouluiässä alkaa tahti hidastumaan. Minun touhupylly on nyt 10 v ja on jo ihan rauhallinen pakkaus :D . Eka ja toka luokka meni vielä vähän touhutessa koulussa kun ei opettaja antanut tarpeeksi haasteellista tehtävää. Moni ehti tämän vallattoman kaverin leimata vaikka minkälaiseksi häiriöongelmaiseksi pienenä. Koulun käynnissä ei ole kuitenkaan ollut mitään ongelmia mitä nyt käytöksestä joskus tullut vähän sanomista. Mutta kelle pojalle ei välillä tulisi ;) .
Kekseliäs on kaveri vieläkin ja kyllä hänen ansiostaan on vuosien varrella vietetty monta ihanaa ja antoisaa hetkeä :D .
 
pigglet
meijän vesseli hoksas tänä aamuna, miten vessa vedetään :x ja vessanpytyssä on pesty kädet monta kertaa, puuhellan luukun se osaa aukoa ja sieltä on sit hauskaa ottaa tuhkaa lattialle, keittiön penkit ja pöydät käydään säännöllisesti tarkistamassa, johot lähtee seinistä oikeen näppärästi, kirjahyllyn ja sohvan taustat käydään monesti päivässä tarkistaan...jne jne.. että ei tuu äidillä tylsää! :heart: :p :D ja miehellä ikää vasta vuosi..
 

Yhteistyössä