Viking XPRS

  • Viestiketjun aloittaja meri
  • Ensimmäinen viesti
meri
osaako joku kertoa minkälainen leikkipaikka kyseisessä laivassa on kun en löytänyt niiden sivustolta mitään ja emme tuolla purtilolla ole ennen matkanneet.Kaikki tieto kiinnostaa tai onko siellä ollenkaan leikkipaikkaa.
 
voi jukran pujut, kun en tullut leikkihuonetta kurkanneeksi, matkustettiin sillä laivalla lokakuussa meno-paluu. meillä kun oli mukana vain murkkuja sekä tää 1v., jota ei viety lastenhuoneeseen. nää murkut kyllä hengaili siellä, lienee ollut jotain pelijuttuja arvailen.
sen muistan, että nuorille oli järkätty joku etsintäkilpailu, jossa piti hakea tietoa ympäri laivaa. jokainen osallistuja sai palkinnon.
ainiin... sen osaan vielä kertoa, että leikkihuone sijaitsi jonkun kahvilan/ravintolan vieressä.
 
meri
no ei se haittaa:) nyt on tällähetkellä suurin murheemme ollutkin se että onko laivassa leikkipaikkaa kun 3v sitä kovin kyselee.
Eli ainakin voidaan nyt huokaista helpotuksesta kun tuommoinen löytyy.
 
ok. hyvä, että sait vastauksen kysymykseen. ei tartte hra 3-vuotiaan olla huolissaan, kyllä siellä laivalla varmasti mukavaa on ja paljon muutakin ihmettelemistä ja katsomista kuin se leikkihuone. hauskaa matkaa vaan teille! :)
 
Mamahemuli
Osaan ja ilomielin kerron, sillä itse tutkistelin samaa asiaa ennen lähtöä ja olin huolissani leikkipaikoista. Eli; laivalla ON kaksi pientä leikkihuonetta, sen ravintolakerroksen (kansi 8) molemmissa päissä. Toisesta en voi kommentoida kun en siellä käynyt (ilmeisesti pienempi), mutta toinen sijaitsee laivan peräpäässä puffan sisäänkäynnin vieressä, siinä viimeisen kahvion kupeessa. Lasiseinämällä ja ovella erotettu kahviotilasta. Siinä kahvion ihan vieressä just vähän ennen aurinkokantta oli tila jossa pöytiä ja tuoleja, oli silloin ainakin rauhallinen paikka istua (meillä poika silloin n. 10-11 kk). Leikkitilassa pöytä, tuoleja, niukahkosti leluja ja tv:ssä pyöri lastenfilmi. Vähän huoltoasematyylinen leikkipiste siis mut ihan toimiva eli jos on vaikka pari omaa lelua ja vähän mielikuvitusta niin ihan ok.

Laivan hyteistä sen verran, että jos olette matkalla rattailla, niin osa hyteistä on ainakin ihan superpieniä, eli rattaat ei välttämättä mahdu hyttiin kuin purkamalla ja laittamalla nippuun. Kannattaa siis ottaa kätevät rattaat mukaan.
 
meri
Kiitos:) Meillä ei ole hyttiä ollenkaan kun nykyäänhän tuo laiva lähtee
muistaakseni 11.30-->14.00 ja paluu takaisin klo 18.00---> jotain....
eli ei otettu hyttiä kun on ollut aikasemminkin aivan turha tuolla matkalla
(matkattu ennen ekerölinellä) eli kunnon rattaat on mukana varuiksi ja niissä mahtuu meidän "pätkä" vielä nukkumaan:)

Mutta kiva kuulla noista leikkipaikoista,ja katsotaan jospa vaikka Tallinnasta jokin lelukin mukaan tarttuisi
 
meri
Kiitos tiedosta:)eipä ennen ollakkaan siellä leikitty.No nytkin ajatus kun ollaan todellakin vähänaikaa maissa (isännän tupakanhakureissu ja lääkkeitä ja viiniä) että kierretään nopsaan ne.
Onko jossain likellä satamaa mitään kangaskauppaa kun verhot tekisi mieleni uusia ja jos tuolta sasi hiukan halvemmalla?
 

Yhteistyössä