Viisaat tanskalaiset! Mika Salminen Ykkösen aamutv:ssä ”Tanskassa on pienten lasten koronarokotukset lopetettu kokonaan”

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Jopa työikäisten rokottaminen näyttää olevan kyseenalaista ja silti mm. Saksassa puuhataan taas koronarokotuspassia, aivan sairasta. Pitääkö oikeasti kulkutaudin levittämiseen antaa lupa?
 
vierailija
Jaana Kavonius: Ruotsalainen tuore, koko väestöllä tehty (suomalaisten ja EU-viranomaisten peittelemä) tutkimus paljastaa, että ”rokotteella” ei ole ainuttakaan tutkittua ja todistettua myönteistä vaikutusta, vaan se on tuhoisa ja johtaa jo 120 päivää piikityksen jälkeeen immuniteetin jyrkkään laskuun ja nopeasti siihen, että sairastuvuus, kuolevuus ja tarttuvuus päinvastoin räjähdysmäisesti lisääntyy eli tilanne on ”rokotuksen” jälkeen kaikilta osin heikompi kuin ilman rokotusta

Kaukaa viisaana kieltäydyin niistä, samoin kumppanini. Ja ollaan ainoat laajassa tuttavapiirissä jotka eivät ole sairastuneet koronaan. Piikitetyt ovat, osa montakin kertaa, ja monilla jopa 4 piikitystä.

ystäväni kirjoitti eilen että ei ota kahden jälkeen enää lisää koska ympäriltä porukkaa lakoaa sänkyyn ja siellä on myös paljon näitä kolme-neljä kertaa piikitettyjä 😅
 

Yhteistyössä