Peppi pitkätossun voimavuoka
1 rkl öljyä
800 g jauhelihaa
1 prk tomaattipyrettä
1 tl suolaa
1 lihaliemikuutio
½ tl mustapippuria
1 ½ l vettä
350g pätkäspagettia
250 g koskenlaskija sulatejuustoa
-ruskista jauheliha
-sekoita tomaattipyree ja mausta suolalla, lihaliemikuutiolla ja mustapippurilla
-lisää vesi, anna kiehahtaa
-lisää spagetti ja anna kiehua 5 min.
Lohko sulatejuusto paloiksi ja anna liueta joukkoon.
-sekoita ja kaada vuokaan
-paista 200-asteessa 30-40 min.
Tonnnikalakastike
öljyssä kuullota sipulia (valkosipulia myös jos tykkää)
ananaspaloja
tomaattimurskaa
tonnikalaa (itse laitan 2prk)
baslikaa, persiljaa (mistä tykkää)
hieman suolaa ja sokeria
Anna kiehua hiukan ja lisää 2dl kermaa ja anna hautua