viikon 7 plussaajat-pino

Hei!

Onpas täällä ollut vilinää sitten viimeisen! Kaikille kipuilijoille ja kipeilijöille tsempitykset :hug: ja Sieppo, kurja homma ja ikävä, että ehditte kuitenkin jo aloittaakin käynnistyksen, niin että olo ei varmaan ole kovin kadehdittava niiden supistusten kanssa. :\|

Kanttis, sitäpä mietin minäkin, että saattaa mies olla vähän epävarma noissa. Varmasti rakastaa lasta yhtä paljon kuin sinäkin, mutta ehkä pelkää rikkovansa tai jotain tai sitten ei oikein osaa olla avuksi. :hug: Mutta kyllä varmasti lähentyvät ajan mittaan. Oma isäni oli (kuulemma) aikamoinen huitelija tai ainakin enemmän kuin äitini olisi toivonut silloin kun olin ihan pieni, joten hoito oli äidin vastuulla. Kuitenkin muistan lapsuudesta, että oltiin tosi läheisiä niin kuin vieläkin ja tehtiin paljon asioita yhdessä. Kai ne ekat viikot ovat vähän oppimisen aikaa kaikille. =)

Mittari, mulla ollut sf viikoilla 22+2 eli ekassa mittauksessa jopa 20 senttiä, siis yläkäyrillä. Kuitenkin viimeisimmät neljä kertaa ollut 33 senttiä, mikä näillä viikoilla puolestaan on alakäyrillä. Kovin siis yksilöllistä ja saattaa tosiaan vaihdella riippuen mittaajasta, asennosta, ajankohdasta, laskeutumisesta yms. Ei huolta sen suhteen! :)

Siiri-miina, toki sut muistan vielä ja ihanaa, että sielläkin on kohta joulupaketti sylissä! =) Mäkin mietin välillä, mitä kuuluu Pirpanalle ja Suppikselle ja keitä nyt muita vielä oli aloittelemassa tätä ketjua. Triinustakaan ei ole mitään kuulunut aikoihin, onko joku kuullut? Toivottavasti kaikki edelleen ok sielläkin päin!

Mulla oli tänään neuvolassa verenpainekontrolli, nyt sitten laskenut taas suunnilleen normaalilukemiin. Mulla siis ollut normaalisti sellaista keskimäärin 110/75, muutaman kerran viime viikkoina jo noin 115/83 ja tiistaina äkisti 130/91. Nyt oli 103/85, että sellaista. Ei siis tosiaan ilmeisesti raskausmyrkytystä, etenkään kun niitä muita oireita ei ole. Maanantaina uusi neuvola ja keskiviikkona sitten polille kääntymään, ellei vieläkään ole syntynyt.

Masua nippailee ajoittain oikein urakalla, nyt esimerkiksi, ja kävely alkaa olla aika ahtisaarimaista, kuten Janne kohteliaasti huomauttelee. Isäkin eilen nauroi mut nähdessään. Eilinen Tarjoustalo-keikka oli aika tuskallinen, kun vielä tuolla ah niin kauniissa talvisäässä eli tarkemmin katsottuna loskassa tarvoin tien reunaa loat päälleni roiskuen ja siinä hitaasti liukkailla, vuotavilla talvikengillä lipsutellen. Ei tunnu olo vaivaiselta ennen kuin lähtee kävelemään. Kun lähtee, miettii takaisin päin kääntymistä joka askelella. :\| Mulle sopii hyvin se, että pitäis kuulemma sään taas lämmetä ja lumen sulaa, jospa pääsis vielä kävelemäänkin.

Sitten syömään! Ostin eilen suklaapatukan ja UNOHDIN syödä sen! :eek: Alas vajottaa tämä raskausdementia tosiaan. :LOL: Täytyy korjata tilanne.

T. Kalenteri ja Tirppa 40+4
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 27.10.2005 klo 11:26 Viblsp kirjoitti:
\
Alkuperäinen kirjoittaja 27.10.2005 klo 11:21 Kalenteri kirjoitti:
Ostin eilen suklaapatukan ja UNOHDIN syödä sen! :eek: Alas vajottaa tämä raskausdementia tosiaan. :LOL: Täytyy korjata tilanne.
! ! ! ! ! :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Nyt huolestuin. :hug: :hug: :hug: :hug: ;) :whistle: :LOL: :D
:LOL:
Nyt unohtui toistamiseen, kun jäin lukemaan sähköposteja. Toimittakaa mut hoitoon!!! :LOL:
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 27.10.2005 klo 11:34 Kalenteri kirjoitti:
\
Alkuperäinen kirjoittaja 27.10.2005 klo 11:26 Viblsp kirjoitti:
\
Alkuperäinen kirjoittaja 27.10.2005 klo 11:21 Kalenteri kirjoitti:
Ostin eilen suklaapatukan ja UNOHDIN syödä sen! :eek: Alas vajottaa tämä raskausdementia tosiaan. :LOL: Täytyy korjata tilanne.
! ! ! ! ! :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Nyt huolestuin. :hug: :hug: :hug: :hug: ;) :whistle: :LOL: :D
:LOL:
Nyt unohtui toistamiseen, kun jäin lukemaan sähköposteja. Toimittakaa mut hoitoon!!! :LOL:
Et oo ainut, tosin mie syön yleensä puolet, ja toinen puolikas jää sitten auton hanskalokeroon. Sitten en muista sitä, ku seuraavan kerran tekee mieli suklaata ja taas käy samanlain, mahtais muuten poliiseja naurattaa, kun pysäyttäisivät, ja alkaisin hakea rekisteriotetta sieltä puoliksisyötyjen suklaapatukoiden ja karkkien seasta.
 
Mullekki suklaata.. :D :D :D (ai niin, eilenhän minä söin levyllisen fazerin mariannesuklaata -mutta kyllähän sitä joka päivälle pitää oma levy olla.. ;) )

Tänään kävivät sitten ne miehen vanhemmat & sisarukset täällä. Ei oolut päsmäritäti mukan onneksi.. =) Anopilla oli vaan aikamoinen flunssa, toivottavasti ei tarttunut neitiin! Joka muutenkin ollut vähän nuhainen viime päivät..

-k
 
Hei, sieppoa ei ole tänään näkyny, käviköhän niin, että se yks tabletinmuru riitti synnytyksen käynnistymiseen?Miekään en viimeksi kerenny saamaan ku kaks murua.
Tulipa vähän surku olo, ajattelin tässä, että isänpäivähän oliski kiva syntymäpäivä vauvalle, sitten katoin kalenteria, se on 13. päivä. Minun kaveri, kahen pienen lapsen äiti, päätti päivänsä viimevuonna 13.11 oman käden kautta. En ollu miettiny sitä nyt vähään aikaan, vielä kesällä ajattelin päivittäin. Pitää käydäkki viemässä sille kynttilä haudalle.
Joulutorttuja tahtoo heti nyt!!!
 
Nea
Tulinpa ilmottelemaan että täällä päästään vihdoinkin tositoimiin. Aamulla ekan kerran alkoi supistelemaan, supparit tuli 10min välein ja sitten lopahti. 12 maissa alkoi uudestaan 10min välein tulee supistuksia ja kolmesta asti tullut 3-7min välein ja myös limatulppa irtosi kolmen jälkeen, olipa kaunis näky :LOL: .
Vielä kotona kärvistellään helvetillisten kipujen kanssa ja kohta lähetään synnärille :)

Kalenterillekin tsemppiä, toivotaan että käynnistyis itsestään niin ei tarvis käynnistellä. Ja myös viblsp:lle tsemppiä ensi viikolle!

Tulen sitten kertomaan kuulumiset kun kotiudutaan.

Heipparallaa!

-nea 40+6
 
nealle voimia synnytykseen! =)

Ja tosiaan, missäs sieppo? :whistle:

Nyt on siivottu ja kaupoissa käyty, alkaa olla aika väsy olo. Pitäs kaiketi pestä kahvinkeittimen pannuosa kun laitoin sen likoamaan. Ei taida silmät muuten pysyä auki.
 
täällä ollaan edelleen! :eek: eilisen illan supisteli koko illan ja piti panadolia syyä, ettei kipu yllytä vielä kipeempiin suppareihin, mut yön aikana tilanne kuitenki rauhottu ja tässä sitä vielä ollaan suuren vatsani kanssa. :D

on ollu taas niin kiirus päivä, ettei juuri oo joutanu koneella istuun. aamusta painelin heti tytön tykö sairaalaan ja päivällä sit hakeen poikia kotia. mummolassa meniki sit ilta ja tuos pari tuntia sitte kotiuduttiin. vanhemman pojan kans kauhia sota ja tappelu, ku oli nukahtanu autoon ja yliväsynneenä sit heräs ku pysähyttiin kotipihaan, monen päivän kiukuttelut oli kiukuttelematta, ku oli pitäny olla mummulassa niin reipas, joten mihinkäpä se muuhun sit purkaantu ku kotona eteisen lattialle. :whistle: siinä se aikansa potki ja juonitteli, kunnes väkisin jouduin kantaan sänkyyn sen, jossa jatkoi samaa tappelua vartin verran ja siihenhän se nuorempiki sitte heräs. siinä vaiheessa meikäläinen hermostu ja huusin kurkku suorana, että nyt justiinsa hilijaa ja loppuu tuo turha juonittelu tai saat mennä ulos juonitteleen. :ashamed: ja olikos siitä sit apua, no poika polonen jatkoi sit hiljaa nyyhkyttämistä petissä. nuorempi onneksi nukahti samantien uudestaan. siinä sit rauhotuttiin molemmat pari minuuttia ja piti äitin mennä pyytään omaa raivoamistaan anteeksi. siihempä se sit rauhottu poikaki pyydettyään ensin anteeksi tappeluaan ja simahti uneen. =) mut sen verran sit vissii ton ison pojan kantaminen tappelemana väkisin sänkyyn aiheutti, että taas sit alkoi tuota limaa valumaan tuolta oikeen urakalla. ei kuitenkaan paranis nyt lähtä syntymään, ku pitää ensin syödä se lääkekuuri loppuun. ;)

olipa täällä taas tullu niin palijo juttua, ettei enää muista kuka kirjotti mitäki. =) nea muistaakseni oli menossa synnyttään, =) sua onnellista, tsemppiä vaan kauheesti mukaan! =) haisu:sitä hinkuyskää on kuulemma täällä rajanpinnassa taas ollu liikkeellä, joten jos yhtää siltä tuntuu, nii kysäseppä tk.sta testaisko ne sitä, tosin niihin vastauksiin menee n.viikko aikaa, ennen ku tulee, mut parempi kait tietää, nii voi vauvanki kans varautua oikeisiin toimenpiteisiin. siinä on nimenomaa pitkäaikasta yskää oireena ja ei kait välttis tarvi olla ees hinkuvaa, koska meillekki sanottiin, että voi olla myös oireeton kantaja. toinen tietty, et se voi olla sitä rs.sääki, jota myös on täällä ollu liikenteessä taas. se on kyllä niin vihonviimenen virus, ettei yhellekkään pikkulapselle sitä toivos, kuten varmaan tiedät omastaki kokemuksesta. :/

kylläpäs vaan alkaaki väsyttään vaik oon normaalia pidemmät yöunet nukkunu viimeyönä, tosin laadusta en mee sanoon mitään. :whistle: ja autossa tunnin päikkärit. :D mut silti nukku-masa kutsuu...

ku en muista enempää, mitä kukaki kirjotti, niin toivotetaampas sit kaikille vaan oikeen miellyttävää loppuodotusta ja muuta mukavaa.. =)

sieppo 39+1.95 =) vajaan vartin päästä siis 2
 
Huomenta!

Kerrankin asiaan: piti tulla kertomaan, miksei mua täällä pariin päivään taida näkyä: lähdetään synnyttämään! Jo oli aikakin! Ihmettelinkin, kun oli Tirppa eilen niin kertakaikkisen painavan ja kulmikkaan tuntuinen, joka paikasta tuli kantapäätä. Taisi lopulta rikkoa sen säkkinsä. =)

Reilut puoli tuntia sitten heräsin kamalaan kipuun, just niin kuin kuukautiskivut pahimmillaan. (Tuota supistelua on jatkunut siitä eteenpäin vähän väliä, onneksi lyhyen aikaa kerrallaan.) Vessaan päästyäni alkoi tulla muutakin kuin totuttua tavaraa: sellaista vaaleanpunaista, josta ei voinut erehtyä. Illalla oli jo vähän limaa tullut mutta sen verran vähän, ettei siitä tiennyt, mitä oli.

Herättelin sit Jannen, ja nyt aloitellaan aamupalaa: teetä ja Janne oikein puuroakin keittää. Oikein ylellisyyttä siis. :heart:

Vähän kivuliasta tuntuu olevan, mutta iloisesti jännittää ja otetaan uutena kokemuksena! Voimia ja vointeja sinne myös! :hug:

Toivottavat Kalenteri ja Tirppa 40+5, vielä samaa pakettia
 
Kalenterille synnytykseen onnea! :)

Saas nähdä milloin sieppo pääsee synnyttämään, eihän siinä voi enää kauaa mennä. =)

Täällä jännäillään toistaiseksi vain siskon häitä. :D Ne yläosat jotka ostin, oli hartioista liian leveät. :\| Onneksi sisko lainasi kaveriltaan mulle ihanan mustan neuleen, jossa söpöt karvakoristeet kauluksessa ja hihoissa, sopii todella hyvin sen mekon kanssa. Äh, pitää varmaan tänään mennä kauppaan vielä. Unohdin terveyssiteet ja jotain... Ei olisi kiva jos lirauttelisin alleni siellä häissä tai sitten istuessa valuisi jotain ja mekkoon tulisi pläntti. :kieh: Tuntuu että alapäästä tulee koko ajan jotain eritettä sen verran että kostealta ja epämiellyttävältä tuntuu. :/ Huomenna siis siskon häät. Tänään pitää pestä Aleksin kauluspaita, näytti kyllä tosi gentlemannilta liituraitapuvussaan. :D Sitten kun huomiset häät ohi, saankin rauhassa ruveta jännitteleen vauvan syntymää. :whistle:

- Rv 38+4 - 6 vrk sektioon...
 
kalenterille täältäkin onnea ja tsemppiä synnytykseen!!! =)

viblsp:mä en meinaa lähtä vielä. :D tein uuden "suunnitelman" itelleni: jos viikon päästä perjantaina sit lähtis. :D miehellä ois sit taas sopivasti vapaat eessä, joten mikäs sen parempi ajankohta. :whistle: toivottavasti tää asukki nyt sit muistaa pysyä sisällä siihen asti. tosin, jos näyttää siltä, että tarvis aikasemmin jo lähtä, niin pakkohan se sit on..tuskin pysyy pakottamalla sisällä, jos on ulos tullakseen. :D tosin mun oma isä teki tälle vielä tarkemman suunnitelman, meinas eilen, että jos ens perjantaina kahden jälkeen päivällä lähtisin, niin mummu vois tulla lapsia kattoon, kun pääsee töistä silloin. :LOL: *no,huumoriahan tuo kaikki, tulee kun on tullakseen =) *

kävin postilaatikolta hakemas lehden ja lunta tuli taivaan täydeltä. :D tästä mä pidän!!! ;)

sieppo 39+2
 
sieppo heh, aikataulut ne olla pitää, synnytyksellekin siis. :D Musta on tylsää kun en voi jännittää tuota lähtöä samalla tavalla ja hihkaista että "nyt meni vedet" taikka "supistellut jo niin ja niin monen minsan välein" yms... :/ Toisaalta suunnitellussa sektiossa on hyvätki puolet, pystyy hienosti suunnittelemaan menoja. ;) Tosin eipä tässä kauheasti viitsi silti, eihän sitä tiedä, vaikka viikonloppuna menis vedet ja tehtäisiinkin sektio päivystyksessä. Tietty toivon että vauva pysyisi torstaihin asti. Vähän luulen että ma-ke menee tooooodella hitaasti. :D

Ihanaa kun on lunta maassa. =) Toivottavasti on vielä huomennakin, ei ois kiva jos sisko saisi loskaiset lokahäät. :/ Enkä vieläkään oikein tiiä miten onnistuu juhlavan kampauksen tekeminen. :\| Jää sit huomisen jännitettäväksi. Vihkiminen alkaa klo 14, joten jos herään klo 6 niin enköhän saa jotain aikaiseksi. :LOL:
 
Tsemppiä synnyttäjille!Mie luulen, että tämä aikooki jäädä sisäpuolelle. Päivä päivältä on supistukset vähentyneet, varmaan ne kohta loppuu kokonaan. Vessa on kyllä taas kutsunu vähän turhan tiheään,rasittavaa, mutta ainaki se sisätautilääkäri lupas, että tää pitäis loppua viimeistään puoli vuotta synnytyksen jälkeen.
Luin lastentautikirjasta, että hinkuyskä tarttuu vain ensimmäiset kolme viikkoa, ja mies on yskiny kohta kaks kuukautta, joten ei kai se enää tartu. Poika yskii, mutta se on sitä rs-viruksen jälkiseurausta, yskii kai loppuelämän talviaikaan :( Ja mulla vuotaa nenä. Tyttö on superterve, ja ylimäärästä virtaa pursuava.
Ai niin, eilen oli pakko saada niitä joulutorttuja ja leivoin niitä, ja ku olin saanu ne uuniin, alkoki yököttään se rasvan haju, enkä syöny ko yhen.Kauppalappua suunnittelen, ilmeisesti eletään mandariineillä koko viikonloppu, kun en keksi muuta.
 
Joulutorttuja... :p Me ollaan kovasti mietitty miehen kanssa joulua ja päätettiin että viedään jossain vaiheessa muksut mummilaan hoitoon pariksi tunniksi että saadaan laatikoita yms. tehtyä rauhassa pakkaseen. Ajattelin tehdä joulukortit ensi kuussa. Mikäs siinä askarrellessa vaikkapa imetyksen aikana. :D Hirveä jouluinto päällä ollut jo kauan. :whistle:

Huomasinpa että mahaan tullut raskausarpia, kiva juuri nyt viimeisinä hetkinä... :headwall: Aleksia odottaessa niitä tuli tarpeeksi, mutta ne vaalentuneet aika kivasti.

Voisipa pistää kohta pyykkikoneen pyörimään ja sitten syömään jotain. Kamala nälkä, oikein heikottaa.
 
haisu: tosta rs.sästä ja yskimisestä. meillä tuo 2,5vuotias sairasti eka kerran rs.sän 2kk.n ikäsenä ja siitä jäi sit altistus infektio astmaan, eli aina räkätautien yhteydessä meni hengitys ahtaalle, kunnes 9kk.n ikäsenä sai pitkittyneiden oireiden takia kauhkokuumeen. sit vasta alotettiin astmalääkitys. nyt sit kuitenki jo helpottanu niin, että viimekeväänä kun oli jälleen rs.ssä yhtä aikaa silloin 5kk.n ikäsen tytön kans, on sit viimeksi menny ahtaalle. ja nyt kun pari viikkoa sitte sairastivat taas tuon rs.sän, niin pojalla ei siis menny enää ahtaalle. astmalääkityskin on saatu kesän aikana pikkuhiljaa lopettaa ja on siis "parantunu" iän kans tosta rasitteesta. yleensähhän siitä sanotaankin, että ensinnäki mitä pienempänä sairastat rs.sän sitä varmemmin "saa" jälkioireina joko sen yskimisen tai vinkuvan hengityksen ja infektioastman, mutta lohtuna se, että iän kans jää yleisimmin pois. saa sit nähä ton meijänki tytön kans ku nyt kahteen kertaan alta vuoden ikäsenä ollu se ja noiden kahden kerran välissäkin ollu sit joka räkätaudin yhteydessä hengitys ahtaalla, että kui kauan sillä liene sit kestää toi altistus ahtauteen. että kaiken kaikkiaan, kuten aina oon sanonu, rs-virus on yks niistä vihon viimesistä taudeista, mitä kellekkään pikkulapselle soisi. :/

hmm..mies lähti pankkiin kyseleen autolainaa. =) josko sitä sais vaihdettua vähä isompaan, niin mahtus kaikki kerralla kyytiin. :kieh: se ollu miehellä tän raskauden aikana suurin murhe. :whistle:

hyvän päivän jatkot kaikille! täällä karseen märkä ja liukas keli!
 
valotzki
Au au au :headwall:

Kävin äsken koiran kanssa ulkona, mutta eihän tuo raasu pysy tolpillaan tuolla. Veti kyljelleen maahan ja teki stopin. Arvatkaa jouduinko kantamaan sen kotiin? -Kyllä. Arvatkaa tuntuuko nyt mahassa ja selässä ärsyttävää kuukautiskipumaista särkyä? -Kyllä \|O

Supistuksia kai nuo on? Aaltoilevaa kipua mahassa ja selässä, plus että maha veti pinkeeks tosta päältä ja tuntu painetta. Niin, ja sitten kotiin taapertaessani tunsin että jotain märkää selvästi holahti tuolta alhaalta :ashamed: Pissaa se ei ole.. Tulin miettineeksi, että josko lapsivettä lorahtelis? Housuihin tuli ihan läntti..

Voi vitsi, täällähän porukka pienenee kun osa lähteny jo nyytin hakuun! Onnea kovasti synnytykseen :hug: Itsellä saisi tämä nyytti vielä pysyä masussa, on niin pienikokoinen,reppana vielä..

-Valotzki & Nyytti (37+3)-
 
Hyvä tietää, että tuo vois joskus loppuakki tuo yskintä. Kesän oli poissa, ja taas alko ku tuli syksy. Viimetalven ravasin lääkärissä, mutta ei edes alkaneet tutkimaan että olisko jonkulaista astmaa, eikä siis saanu mitään lääkkeitäkään.
Kävin ratsastamassa pitkän pitkän lenkin, mutta ei ainoatakaan supistusta. Tämä on varmana päättäny jäädä sisäpuolelle.Onhan tuohon la:han vielä aikaa, mutta tympii, ku ensin koko raskausajan on supistellu ja on saanu varoa tekemisiään, ja nyt ku viikot on täynnä, eikä haittais vaikka syntyis, niin sitten ne loppuuki. Sauna lämpiämässä, jospa se auttais.
Ai niin. Mulle kävi tänään köpelösti. Laitoin aamulla puuhellaan tulet, ku keittiössä oli niin kylmä. Aluksi se veti oikeen hyvin, vaikkei ollu lämmitetty koko syksynä. Lämmitin siinä lapsille ruuatki ja yhtäkkiä se rupes pukkamaan kaikki savut sisälle, ehkä tuuli tai joku aiheutti sen. Jouduin sitten tietty hengittään sitä savua aika paljon, ennenku sain lapset puettua ja raahattua ulos. Olin tuntikausia huonovointinen,vaikken jääny kotiin, vaan menin äitille ja kauppaan, mietin jo että pitäiskö lähteä sairaalaan, mutta otin reilut päivunet raittiissa ilmassa, ja sitten se helpotti. Toivottavasti vauva ei kärsiny tästä savustuksesta, liikkuu ainaki ihan normaalisti.
 
ei toki olla ainakaan täällä lähetty synnytään. :D ei sovi vielä suunnitelmiin. :whistle: vihdoin ja viimein sain hakia tuon tytynki sieltä sairaalasta kotia, kaks viikkoahan se kerkes olla siellä, joten ihana kun arki asettuu taas ees vähäksi aikaa normaaliksi ennen kuin vauva syntyy. toivottavasti sit ei käy niin, että ku nyt sanoin, että arki asettuu normaaliksi, nii ei sit ala heti synnytyksen suhteen tapahtua jotai radikaalia. =)

väsyttää ihan hirveesti, kumma ku nytki ollu tuo kaks viikkoa, että ois todellakin saanu nukkua, niin sit unet on niin huonot ja katkeilevat, että väsyttää koko ajan. viime yönä taas viis kertaa heräsin vessaan, joten ei oikee yhtenäisistä unista tietoakaan.

tarvis alkaa siivoomaan ku vaan jostai sais energiaa niin paljo, että sais vielä aikaseksikki. :attn: *haukotus*

sieppo 39+3
 
No mie jo ajattelinki, että yksinkö täällä enää kärsin. Yöllä ei tullu juuri nukuttua, oksentelin ja ravasin vessassa. Koko aamun on kökityttäny, mutta ei tule ulos mitään. Onkohan tää nyt joku mahatauti sitten?Miksi mulle tulee kaikkia vaivoja nyt?KÄÄKKKK
 
Täällähän on tapahtunut! Tsemppiä vain kaikille nyytinhakuun lähteneille ja toki myös vielä kotona kärvisteleville.. =)

Meidän neiti sai sitten sen nuhan ja kyllä meni elämä vaikeaksi! Imetys ei onnistunut, kun neiti alkoi parkua heti kun sai tissin suuhun (ei saanut happea) ja nukkuminenkin oli vaikeaa (kitisi ja ähisi). Sitten mies kävi ostamassa keittosuolatippoja apteekista ja ne pelasti.. Mikä tauti muuten on tuo rs??

Mulla nännit ihan arkana ja yritän niihin Lansihonia voidella. Jospa auttaisi..

-kanttis
 
Kokeile tiputtaa muutama tippa rintamaitoa vauvan nenuun, se liuottaa yhtä tehokkaasti räkää, ku keittosuolaki, ja on vauvalle mukavamman tuntosta.Pienellä pipetillä menee näppärästi. Rs-virus on aikusille ihan tavallinen räkätauti, mutta pienille lapsille tosi ikävä yskä&nuha, johon liittyy kaikenlaisia jälkitauteja.
Pitäisköhän lähteä kolmannen kerran lenkille tänään?Näyttää, että jotain nimittäin alkaa tapahtua, ruskeaa limaa tulee taas, ja mahaan ja selkään koskee, mutta ei mitään selkeitä suppareita tunnu.
 
Siskon häistä kotiuduttiin juuri Aleksin kanssa. Aleksi ei nukkunu päikkäreitä ja sen kyllä huomaa. Luppaa pikkusella miehellä simmut kiinni jo. Olipa kiva nähdä sukulaisia, vaikka siinä kävikin miten ajattelinkin; kaikki hyökkää halaamaan ja kysyy samat kysymykset lasketusta ajasta yms... En ollu varautunu lääppimiseen tosin. Mun maha oli jatkuvasti silittelyn ja ihastelun kohteena. :kieh: No, ihana silti nähdä mummot yms. =) =) =)

Kirkossa en pystyny kuunteleen vihkimisen jälkeisen laulajan laulua kun itku meinas tulla ku oli niin herkkä laulu. Yritin sitte keskittyä siskon tyttäreen ja Aleksiin etten ois ruvennu parkuun täysillä. Samoin kun sisko asteli alttarille, oli itku herkässä. Äidin kanssa silmät kostu. :')

- Rv 38+5 -
 

Yhteistyössä