viikon 7 plussaajat-pino

Kiitokset kaikille ihanista sanoista (-ja taas silmäkulmat märkänä =) ) ..

Rikkonainen ensimmäinen yö takanapäin. Neljän aikoihin nostin vauvan sitten meidän sänkyyn sieltä laatikosta ja sen jälkeen nukuttiin paremmin. Saa nhädä miten käy isin periaatteelle, että lapsi nukkuu sitten alusta asti vain omassa sängyssä.. ;)

Kaalinlehtiä topattuna liiveihin. Vanhat konstit on kai parempia kuin pussilliset uusia.. Mutta ihan todella nää auttaa -maito heruu paljon paremmin kun vähän lehdillä hauduttelee. Rinnat näyttää tällä hetkellä täyteen puhalletuilta ilmapalloilta ja kovasti odotan, että tilanne vähän tasaantuisi. Vauvan olisi helmpompi imeäkin, kun ei olisi rinta niin pinkeä. Kauankohan pitää odotella..?

Mie varmaan roikun täällä silloin tällöin häiriköimässä aina siihen asti, kunnes päästään porukalla vauvapuolelle.. En kuulkaa luovu teistä kirveelläkään! :D

-kanttis
 
Kanttis, heheh meillä Aleksi nukku kai 1-2 viikkoa pinnasängyssä. Sitten kerran nukahdin imettäessä ja poitsu nukahti rinnalle ja siitä se sitten lähti; perhepedissä nukuttiin siitä lähtien. :D Oli kyllä sektiohaavankin kannalta helpompaa kun ei pitäny miljoonaa kertaa yössä nousta hakemaan ja viemään poikaa pinnasänkyyn ja takaisin. Ja lopulta imetin unissani; ei unet häiriintyneet. Tosin väsymystä oli, eli varmaankin nukuin kevyempää unta kun oli vauva samassa sängyssä.

Kaalinlehtiä iteki kokeilin, auttoi kyllä vähän. Se on kyllä TODELLA inhottavaa kun rinnat on kivikovat. Minigrip-pusseihin sitten lypsin maitoa aika paljon kun poitsu sai mahansa täyteen suht nopeasti ja rinnat taas eivät sitä tajunnu että ei tarvi sitä maitoa niin hemmetin tehokkaasti tuottaa. :D Suihkussa kuumalla vedellä suihkuttelu voi myös auttaa tyhjentymiseen.

Hitto kun pitää supistella, on turhauttavaa kun tietää että ihan turhaan tässä kärsitään. :/

Rv 36+6
 
Jos on ihan kovat utareet, niin kannattaa vähän lypsää ennen syöttöä, että vauva saa paremman otteen ja maitoki heruu sit paremmin.Kaalinlehdet tosiaan auttaa, myös odottajan jalkaturvotukseen :)
Muksut ei taaskaan nuku. Hermot hermot.
 
iltaa taas täältäkin!

mikähän kumma siinäki on, että ku väsyttää, mutta mies yötuurissa töissä, niin ei sit osaa yksin mennä nukkumaan vielä tähänkään aikaan. nälkäki ois, mutta ei osaa päättää mikä maistuis. :whistle: vali-vali-vali! =) tänään just pohdin itekseni tuota imetystä, kun jotenki tuntuu oudolta alkaa taas imettämään, kuhan tuo vaavi tuolta syntyy, kun toi kuopus ei missää vaiheessa oppinu tekniikkaa millä tissiä ois tarvinu syödä. lypsin sille maidon pulloon sit ekan kahen kuukauden ajan, kunnes ei enää jaksanu ja tuotantoki sit väheni oksennustaudin ym. avustamana aika äkkiä. jotenka nyt on vähä outoa jotenki ajatella, että vauva syöki tissiä ( =) toivottavasti syö =) ) pääsee nääs huomattavasti vähemmällä itekki. ;) tai sit se tuntuu musta siksi "oudolta" ajatukselta, että tuon nuorimman tissittömyyteen kiinnitettiin niin palijo huomiota, että mulla ärsytti ja vaivas se, kun puoli-tutut ihmiset kyseli ja kommentoi sitä tissittömyyttä. *kuten kaikki tietää, raskaana tai pienen vauvan kans ollessa, mikään ei ole yksityistä, ei ees rinnat :headwall: * ja tuosta tulikin mieleen, että just tänään eräs tuttava-mamma (yli kuuskymppinen sellainen) kommentoi tätä mahaa, että näyttää niin poika-mahalta ja kyllä sieltä taitaa poika tulla ku tuon mallinen on. :whistle: en pi.ruuttanikaan oikonut muorin kommentteja, vaan sanoin, että jompi kumpi väistämättä tulee. tosin en oo muidenkaan kyselijöiden kysymyksiin vastannu siitä, kumpaa sukupuolta on. ;) te täällä, (elikkä puoli maailmaa :eek: :D ) ootte miehen ja veljen vaimon lisäksi ainoot ketä tietää, että lääkäri on veikannu tyttöä. ;)

ollu taas helppo päivä mahan suhteen. ei ylimääräsiä jomotuksia, kolotuksia, supisteluita tai muutakaan vaivaa..lukuunottamatta kuivan tuntoista pukamaa. :whistle: rauhallistaki ollu masussa. * :eek: tyyntä myrskyn edellä*

sieppo 37+4 (niin ne vaan noi päivät vähenee tai lisääntyy, kummin vaan aattelee :D )
 
haisu, se on ihan totta että kannattaa lypsää. Ite totesin käsilypsyn paremmaksi kuin pumpun, tosin oli käsikäyttöinen ja hankala pumppu, jota en missään vaiheessa oppinu kunnolla käyttämään. Käsin sai nopeasti ja helposti, mutta peukalo tuli usein kipeäksi. :D Sairaalan lypsykone oli mahtava! Sairaalassa kun jo rinnat vetäs kivikoviksi, oikeasti tuntui siltä kuin ois ollu kivet rintojen sijaan. Ai että sitä helpotusta ja keveyden tunnetta kun sai maidot pois... :whistle:

Jos on pakkautunu rinnat, niin kannattaa kokeilla sitä, että ensin tyhjentelee ihan siitä nännin lähistöltä ja etenee sitten muualle rintaan kun nännin läheltä kovuus lähtee.

sieppo mie oon saanu olla suht rauhassa noilta sukupuoliveikkauksilta, vaikkakin pari on sanonu että poikamaha muka. ;) Enimmäkseen on kommentoitu mahan kokoa ja arvioitu että kaksoset tulossa tai että oon viimeisilläni tms. No nyt toi jälkimmäinen sentään pitääki paikkansa. :D Mutta tota kun kuuli jo joskus rv 25...

Siskon häihin menen 29.10. ja sitte sitä kommenttia varmaan joutuu kuunteleen kyllästymiseen asti... \|O On 5 tätiä, mummot, pappa, serkkujaki kai ja ja ja... 90 aikuista ja 25 lasta kuulemma tulossa sinne.

Rv 37+0
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 17.10.2005 klo 09:40 Ametisti kirjoitti:
Helmionni on vihdoinkin plussannut :heart: :heart: Käykää lukemassa viikon 41 piinailijoista lisää :flower:
Just ajattelin tulla kertoon että vihdoin sain PLUSSAN! =) Voi tätä onnen tunnetta! :heart: :p Ja teillä jo synnytys lähestyy!!
 
Hei,

onnea Helmionni! :flower: :hug: Olipas ihania uutisia! Ja kiitokset Ametistille tsempityksistä, hyvää loppukiriä joulukuisillekin!

Mahtaa Kanttiksella olla kaikessa raskaudessaankin (tai ei enää sillä tavalla raskaudessaan :LOL: ) ihania aikoja siellä. =) Voin vain kuvitella, minkälaista on päivä päivältä tutustua paremmin omaan lapseen. Tutustuuhan sitä tavallaan tässäkin, mutta että pääsee näkemään lapsen ja pitämään sylissään, sen täytyy olla onnea.

En ole noista kaalinlehdistä kuullutkaan, voitte uskoa, että räpyttelin hetken epäuskoisena silmiäni, kun luin, että niillä voi lievittää rintavaivoja. :) Hyvä idea, että voisi jalkoihinkin kokeilla, näihin kun ei mikään muukaan nyt tunnu auttavan.

Kumma kun on parina päivänä ollut kovasti kipeitä supisteluja. Eilen istuin yhdessä miittingissä ja olin ihan varma, että jotain valui ja että lapsi syntyy saman tien. Vaan muutaman tunnin päästä kotona taas katselin reality-sarjoja ilman mitään sen kummempia tuntemuksia. Ei ollut ilmeisesti edes valunut mitään tai sitten oli rätti imenyt (en uskaltanut lähteä ilman sidettä toiseen kaupunkiin saakka, kun pelkään lapsivesilammikkoa).

Huomenna neuvola, kunpa joutuisi soittamaan esteestä... =) Sairaalakassi ja kaikki odottelevat valmiina, miehelle varatut suklaapatukat kohta homehtuvat vielä. Paras varmaan lopettaa synnytysveikkailut, tässä sitä kuitenkin kärvistellään kolmen viikon päästä muuten.

Päivälle jatkoja! T. Kalenteri ja Tirppa rv 39+1
 
Piu84 harmaana

Täälläkin vielä yhdessä paketissa..
Viikonloppuna jopa supisteli runsaasti.. jospa se ois valmistellut noita paikkoja siihen kuntoon et syntyis tällä viikolla..
alkaa jo odottaminen ärsyttää..

Huomenna on sitten neuvola! Mä kyl yritin sanoa jo viime kerralla että toivottavasti ei tartteis tulla mutta nauro vain et kyllä varmaan tulet.. Ilkeä emäntä!!!

Mutta jospa se tulis ennen marraskuuta!! Mutta ei varmaan kannata toivookaan ku ei mun toiveet oo koskaan toteutunut!!

Piu84 39+1 (39+5)
 
Mies alotti tänään koulun, ja siellä oli sitten kerrottu, että poissaoloja ei oikeen sallita ensimmäisen kuukauden aikana. Kivakivakiva.Tuommosessa miesvaltasessa yhteisössä ei synnytystä pidettä hyvänä syynä olla pois. Pitää kai sitten synnyttää viikonloppuna tai illalla, ettei sitä potkita sieltä pois.Ensviikon tiistaina olin kyllä ajatellu synnyttää, tai keskiviikkona. Saa nyt nähdä, onko tää papu ollenkaan samaa mieltä. Perhekahvilassa minua ei varmaan enää yhtenä kappaleena nähdä, ens maanantaina olen ultrassa ja seuraavana toivottavasti jo synnyttäny tai ainaki käynnistyksessä.
Argh, pakastin täynnä herkkupaloja minua houkuttelemassa, ja keskiviikkona neuvola.
Kävin kirjastossa ostamassa poistettuja kirjoja, lastenkirjoja 10c kappale ja sit yhen odotusoppaan 50c
 
Kalenteri, se on kyllä ihanaa kun saa vauvan kotiin ja kun arki lähtee sujumaan. Hassua oli se, että kun esikoista odottaessa mietin että tuskin muuta teenkään kuin tuijottelen ja ihastelen vauvaa, niin ei sitä sitten jaksanutkaan. :D Sairaalassa tuli jo suurin osa kiintiöstä täyteen, enkä sitten kotona ollutkaan koko aikaa vauvaa ihastelemassa. :D Ihmeen kauan meni kyllä siihen, että tosiaan sisäisti sen, että on tullut äidiksi. :heart: Mutta se kaiken opettelu oli kyllä ihanaa; imetys, kylvetys, pukeminen... Nyt toista odottaessa on vähän toisenlaiset fiilikset, lähinnä jännityksellä odotan että saanko nukuttua päikkäreitä enää, miten saa omaa aikaa jne. Mutta sen näkee sitten, pitää yrittää olla miettimättä etukäteen liikaa. ;)

Sisko lainasi tänään digikameran, pitää ottaa kuvia Aleksista ja masukuvia myös. Pitää jossain vaiheessa muksun hiukset leikata että saa hyviä kuvia. Tosin jos nyt jo leikkaa, sojottaa taas siskon häihin mennessä...

Ääh, menis jo aika nopeammin, saisi valkosipulikermaperunat uunista. :p Kamala nälkä.

Piu, kerros sitte neuvolaterkut!
 
Vau,täällä jo vaavi uutisia :flower:

Onnittelut myös täältä.....

Täällä myös ilkeitä supisteluja ja ihme kipuja, kun ei välillä tiedä johtuuko kivut iskias-hermosta selässä vai supistuksesta vai jostain muusta :ashamed:

Minun esikoinen syntyi jo rv 36+1 ja kakkonen 38+3...

Siksi kai aika jännät olotilat, kun ei tiä koska tulee lähtö....

Kumpikin synnytys alkoi rajuilla vesien menoilla kotona, siksi mietityttää millaisista supistuksista sitten pitäisi lähteä sairaalaan, kun aiemmat supparit alkoi vasta sairaalassa ja synnytykset eteni vauhdilla...eka 4 tuntia ja toka 5...

Mutta kai ne sitten tunnistaa kun ne on niitä...
Oon vaan niin tottunut jo tähän jatkuvaan kipuun tuon selän takia :\|

muoks...rv 36+3 menossa....

 
Moi!

V: joo, kyllä veikkaan, että parina ekana päivänä tulee toisaalta lasta katseltua ihan liiankin kanssa! :) Ja harmittavaa, kun itse ei enää mahoineen saa huomiota vaan kaikki menee lapselle! :LOL: Niin että mitähän mä tässä oikeastaan odotankaan, parempi pysyä raskaana... :)

No ei, oikeasti ollut kyllä niin lamea päivä kuin olla voi. Supistuksia ollut jonkin verran mutta ei ollenkaan samalla tavalla kuin eilen. Tirppakin on liikkunut vähemmän. Ehkä tyyntä myrskyn edellä?

Olin ajatellut, ettei enää huomisaamuiseen neuvolaan tarttis mennä. Taitaa olla turha toivo, vaan kukapa tietää! ;)

Haisu, tylsiä tuollaiset koulujutut. Luulenpa kuitenkin, ettei sentään synnytykseen osallistumisesta voida potkia koulusta pois. Toivottavasti siellä asia selviää - tai lapsi päättää syntyä juuri perjantai-iltana tms. :LOL:

No sitten menen vanukkaan tekoon, kerroinko, että opin tekemään suklaavanukasta? Harmillista, kun sen pitää jäähtyä niin kauan ollakseen hyvää. Annosmukien upottaminen kylmään veteen auttaa onneksi. :p

Illalle jatkoja! T. Kärsimätön Kalenteri
 
siivous + sauna + seksi, kaikkea tänään kokeiltu ja mikään ei auta. :D totesin täs, ku jouduin viemään tytön sunnuntaina sairaalaan ja joutunee nyt olemaan muutaman päivän siellä, ku on keuhkokuumeessa, et nyt ois sopiva väli tän masuasukin syntyä. toisaalta tarvis keretä käydä viel huomena oulussa mutka ettiin tuolle vielä vähän aikaa kuopukselle turvaistuinta, et sen reissun jälkeen ois vielä otollisempi aika lähtä synnyttään. :)

haisu, sit ei sun auta ku viikonloppuna synnyttää. :) tai pikasynnytys joku arki-ilta, niin jaksaa mies sit seuraavana aamuna lähtä kouluun. :whistle: ei vaan totta puhuen, luulis, et lapsen syntymä nyt ois kuitenki sallittu ja ymmärrettävä poissaolo.

meinaa ajatukset olla nyt aika pitkälle tuolla lastenosastolla, joten ei tän enempää nytte. lähtis vaan synnytys käyntiin, nii ois ees jotain muutaki mietittävää.

sieppo 37+5
 
Piu84 harmaana
Erittäin hyvää päivää!!
Pihalla on oikein mukavan kirpeä ilma.. nenänpää rupeaa punoittaa jo vähäisestä oleilusta pihalla.

Niin tänään oli se neuvola. Kaikki ihan ok. Painonnousukin jo vähän tasaantunut.. 300 g noussut kahdessa viikossa. Ei enää yli kiloa viikossa.
=)
Terveydenhoitajan mukaan olisi laskeutunut. Ihan samanlainen massu mulla oli jo kaksi viikkoa sitten joten itse en ole huomannut moista tapahtumaa. Mutta ei vielä ois kiinnittynyt terkan mielestä.

Tässä nyt sitten odotellaan jotain taphtuvaksi, mielellään en menisi enää ensi viikolla neuvolaan, mutta ihan turha varmaan toivookaan semmoista.

Kohta lähden kauppaan jotain hyvää ostamaan.. suklaata tai jäätelöä tai jotain millä saa suun makeaksi!

Onnittelut jo vauvan saaneille... kyllä me vielä täältä perästä tullaan!

mutta nyt meen jatkaa sähköpostin lukua joten moikka! :wave:


Piu84 39+2 (39+6)
 
Kiva riitelypäivä, alotettiin heti aamuyöstä. Mies pitää omaa kouluaan tärkeämpänä ku minun, minun koulu on vain "jotain tekemistä".Riita alko, ku poika heräs ja jouduin ottamaan sen viereen, ku pissat oli tullu vaipasta läpi ja sänky märkänä. No, samalla kissa livahti mejän makkariin, ja mie en voi nukkua, jos se on siellä, joten hätyytin sitä pois ja mies heräs. Sitten se raivostu mulle, kun metelöin keskellä yötä, eikä se saa nukkua, vaikka on lähdössä kouluun. No, huomautin että mullaki on koulupäivä, ja lisäksi teen siinä vielä täyden päivän töitä nuitten lasten kans ja yritän ohessa tehdä koulutehtäviä, enkä saa nukkua yhtään enempää.Sitten se raivos pari tuntia ja lähti kouluun, laitto vielä kiukkusia viestejä aamulla. Toivottavasti se on rauhottunu, ku tulee, saattaa muuten hernekeittokattila läsähtää päähän....
Vein pojan päikkäreille, no kohta alko kuulua yläpuolelta hiiviskelyä, mokoma oli tullu pois sängystä ja tuli alakertaan ja nukahti sitten ruokaöytään.
 
Täälläkin riidelty. Heitin sormuksen parvekkeelta alas ja haistatin pitkät ja kehoitin painumaan v*ttuun. Hermot meni ukon kanssa siis ihan totaalisesti. Nyt on hiljainen vaihe, mietin että kannattaako tämän liiton eteen tehdä mitään. Vaikea vain kuvitella elämää ilman tota miestä, mutta kun mikään ei tunnu koskaan muuttuvan.
 
:hug: miehen kanssa riidelleille! Täällä myös yksi ilmoittautuu siihen joukkoon -tosin sovimme riidan jo, mutta ikävää oli silti. Ja syykin ihan typerä.. Jotenkin vain pinna kireällä kun nukuttu vähän huonosti (sattuneesta syystä) ja vauva kakkaa koko ajan ja jonkun pitäisi siivotakin, käydä kaupassa.. *huokaa*

Mutta kun tytön nostaa tissille niin kummasti vain kaikki huolet unohtuu! =) Ja mies osaa onneksi pyytää anteeksi ;) Vaikka jääräpää onkin ja ei, en usko, että siitä ikinä miksikään muuttuu..

Epäilyttää vahän, että pissatulehdus olisi iskenyt.. :( Pitää ehkä käväistä aamulla päivystyksessä, jos ei ala oireet hävitä.

-kanttis
 
Täällä sovinto tehty ja sormuskin taas sormessa. Mies kun sen kävi hakemassa tuolta parkkipaikalta. :ashamed: Nyt pitää vain jaksaa miettiä että mitä muutoksia tähän liittoon tarvitaan. Ois pitäny jo kauan sitten, mutta hassusti aina sovinnon jälkeen sellaset asiat unohtuu ja samat jutut toistuu aina. :/

Kanttis miten leikkaushaava? Kuulutkohan nopeisiin toipujiin, vaiko meihin hitaisiin kärsijöihin? :whistle: Inhottaa etukäteen jo se toipumisaika.

Rv 37+2, eli 2 vkoa ja päivä sektioon.
 
Aamupäivää!

V: hyvä, että sovinto tuli! :)

Täällä kärvistellään vielä. Eilisessä neuvolassa sf sama 33 edelleen, painonnousu taas vaihteeksi tasoittunut eli vain 100 g lisää, proteiinia yhden plussan verran, mikä todennäköisesti johtuu siitä, että tietämättömyyksissäni jätin näytteen jääkaappiin jo edellisiltana, mutta siitä kuitenkin passitus labraan, jossa käyty tänä aamuna.

Nuo yö- ja aamuheräämiset vaikeita näytteen suhteen, kun pitäisi antaa virtsan olla sen neljä tuntia eikä sitten (uutta tietoa) näytteen antamisesta saisi mielellään olla yli kahta tuntia. Viime yönä heräsin vessaan yhden jälkeen, mutta sitten neljän jälkeen uudestaan herätessäni piti vain jatkaa unia hädästä huolimatta :( ja odottaa, että kello olisi vähintään viisi, ettei nyt vaan tällä kertaa näytteessä olisi vikaa labraan hankalasti päästyäni. Mutta sitten labrakäynnin jälkeen nukuinkin vielä ihanasti puolisentoista tuntia.

Tänään ois anoppi tulossa käymään, en tiedä seuraako pitämään vaiko "auttamaan". En kyllä kerta kaikkiaan yhtään haluaisi, että joku olisi tuossa kyselemässä, miten voi auttaa tai mitä voi tehdä. Mikä siinä on, että jotkut ihmiset eivät vain voi ymmärtää, että arvostan läsnäoloa huomattavasti enemmän kuin jatkuvaa häärimistä ja apuna oloa? Etenkin kun ei itseni tee ollenkaan mieli siivota, en jaksaisi olla siinä vierellä, kun toinen koluaa nurkkia ja kysyy, mihin minkäkin lukuisista roskiskelpoisista tavaroistamme voisi laittaa... Tällaista purnausta, hyvää hyvyyttään on toki tänne tulossa eikä kai auta kuin yrittää hänelle sanoa, että hän on parhaiten avuksi olemalla hössöttämättä. Kivaa joka tapauksessa saada seuraa. :)

Odotan sellaista toimeliaisuuden puuskaa, jonka äitini väittää kertovan lähestyvästä synnytyksestä. Laiskemmaksi vaan taidan muuttua. Äiti myös kiusasi ja sanoi, että oikeasti supistukset tarkoittavat sitä, että lapsi alkaa supistua koko ajan pienemmäksi ja toisten 9 kk:n jälkeen on kadonnut kokonaan. :LOL: Se on siis näin aina ensimmäisen, kokeilukappaleen kanssa.

Ihanaa syyspäivää, toivottelee Kalenteri 39+3 =)
 
Eilen meinasivat koulusta laittaa minut synnyttämään, kun näytin kuulema niin tuskaselta. Maha tosiaan oli järkyn kipeä, ja aikaajoin supisteliki, mutta sinnillä istuin loppuun asti, ja kotonahan se sitten loppuki. Aamulla kävin toivottavasti viimisen kerran neuvolassa, uutta aikaa en enää varannu, ens maanantaina se ultra. Tosin tänään olis hyvä päivä synnyttää(paitsi että huomenna tulee konitohtori, mutta eiköhän mies siitä selviäis)ku miehellä ei oo huomena kouluakaan, ja vois varmaan olla perjantain ja maanantain pois, niin ei tulis ihan kauheasti poissaoloja. Siivosin tuossa kämpän, ja lähen hepalle rakentaan aitaa, tuskin tää kumminkaan syntyy. Ja yks koulutehtäväki pitää vielä tehhä loppuun ennen sitä.Mutta vois sitä silti lähteä...
Neuvolassa ei sen kummempaa, painoa oli tullu 400g viikossa, opiskelija ei millään meinannu uskoa minun verenpainetta98/60, mittas pariin kertaan uudestaan ja sano sitten, että ei hän varmaan osaa käyttää mokomaa laitetta. Vauveli on tiukasti kiinnittyny. Sf sama ku viimeviikolla, 32cm, hemppa oli lähteny nousuun, ilmeisesti tää tehokuuri c ja b-vitamiinia sekä krauterplutsaftia auttaa.
 
kysymys
olipas antoisa reissu ouluun, ku käytiin ostamassa tytölle turvaistuin. pääsin sit samalla ite tuhlaamaan lapsille vaatteisiin rahaa. :D tarpeeseen tuli, mutta niin nautinnollista mulle. sorruin sit ostaan "ylimääräsenä" tuolle meijän tytölle, siitä huolimatta, että ei oikeestaan ees kenkiä tarvis, niin hennesiltä sellaset vaaleenpunaset, mokkanahkaiset, varrelliset vähä saappaan näköset tossut, joissa on karvasisus. :p siis eihän niillä kävellä, mutta eihän tyttö osaakkaan sitä, joten näön vuoksi vainhan tuollaset on. mutta niin söötit, etten voinu vastustaa kiusausta. :D

kalenterin kirjotukseen viitaten; josko mulla synnytys lähestys, ku kumma toimeliaisuuden puuska ollu tänään. :D aamupäivällä käytiin siel oulussa ja sieltä tytön tykö sairaalaan. sairaalasta tulon jälkeen viel siivonnu, pessy pyykkiä, piirtäny poikien kans, ja vihdoin ja viimein sain raivattua yhteen kaappiin tytön vaatteille tilaa, samalla tuli siivottua seki kaappi ja sit hoitopöydän laatikot siivottua ja sinne sit siirrettyä vauvan vaatteet oottaan käyttäjää. nyt siis vois lähtä synnyttään. ;) en kyllä oikeen usko, että ihan heti itekseen lähtis syntyyn, ku ei kerta kaikkiaan yhtää ees tunnu siltä. ainut mikä tuntuu sit ton toimeliaisuuden osalta, on se että vauva sit potkii tooooosi inhottavan ilettävästi tuonne alas, niin että melkei kiljua pitää välistä ku käy niin kipiää. pojatki jo tänään ihmetteli, että mikäs äitillä, ku noin vaikeroi. ja ku kerroin,että vauva vaan potkii niin kauhian kipiästi, niin isompi totes, että ota se sit pois sieltä. =) kun se oiski niin vaan otettavissa. :whistle: huomena ois sit se neuvola, mistä vihdoin pitäs laittaa se lähete sinne käynnistykseen..saa sit nähä, keksiikö se nyt jotai veruketta, ettei laittaskaa, vaan jos oottas, et syntys sitteki itestään. :headwall: toivottavasti se nyt sen jo laittaa.. väsyttää meinaa, mutta pitää viel oottaa yks koneellinen pyykkiä ja laittaa ne kuivumaan ja sit vasta unten maille.

sieppo 38+0 ( taas vaihtunu näköjään =) )
 
Tänään neuvola, saas nähdä laittaako vielä ensi viikolle ajan, vai onko viimeinen. Luulenpa että vielä kerran raahaudun sinne. Tasan kaksi viikkoa sektioon. =)

Eilen huomasin että vauva on siirtynyt. :eek: Siis kun ennen tuntui selkä ja pylly itsestäni katottuna vasemmalla puolella, niin nyt kyljet on "tyhjänä" ja muksu tuntuu keskellä, hm? :whistle: Aivan kuin pylly tuntuisi nyt tuossa keskellä, hiukan rintojen alapuolella. Noh, toivottavasti neuvolassa osaa sanoa jotain tuosta asennosta.

Mies aiheutti eilen muksulle kai hikan. :LOL: Innostui heiluttamaan mun mahaa että sai tuntea liikkeet, joita ei ihan hirveästi ole tunnustellu tän raskauden aikana. (Toinen raskaus kuulemma tylsempi jne. ja olen kyllä samaa mieltä tavallaan.) Sitte totesin että "kiva, sait meijän vauvan hikkaamaan, kokeiles", heheh. :) Mies siihen että "no en minä niitä tunne, etkä kyllä sinäkään", mutta laitto silti käden mahalle ja tunsi hikan. Luuli että nainen ei tunne jos reilu kolmikiloinen "otus" hikkaa mahassa. ;) :whistle: Oli ilme kyllä hieno miehellä.

Sainpa seksiäkin pitkästä aikaa eilen. :p Mies väitti että viimeisestä kerrasta vois hyvinki olla 3 vkoa, mutta tuskin nyt niin pitkä aika. Ihme ettei tullut supistuksia, eikä asentojenkaan kanssa ollut ongelmia, outoa. :)

- Rv 37+3 -
 

Yhteistyössä