viikon 7 plussaajat-pino

Väsyttää, eilinen reissu tais tehdä tehtävänsä, olen ihan naatti.Onneksi ei ole mitään ohjelmaa tälle päivälle.Hyi, taas pahoja makuja, euroshopperin tomaattikeitto, maistu pelkälle suolavedelle.
Yöllä supisteli taas melko julmasti. Maha on kokoajan alempana, apuva..
 
hellou!

en oo ollu synnyttämässä :D enkä ees sinne oysiin asti lähteny, ei vaa oo kerenny koneelle asti istumaan. =) iteasiassa soitin eilen aamulla neuvolaan terkkarille ja tultiin yhessä tuumin siihen tulokseen, että ne on nuot sektion jälkeiset arvet, mitkä aiheuttaa tuota kipua niin että alkaa sit supisteleen. kokeilin sit auttasko särkylääke ja ku autto siihen arveltuun arpikipuun, niin supparitki sit väheni. terkka kylläkin meinas, että käydä varalta sielä oysissa, mutta totesin ite sit, että jos ois jatkunu vielä niin pahana se kipu ni oisin menny, mut ku niin rauhottu, niin suottako sitä vaivaamaan niitä sielä. ;) nyt sit supistelee enää silloin tällöin, mut sen verran toi sai kuitenki aikaseksi, että kipiästi supistaa ne epäsäännöllisetiki. eli toivon vaan, että pysyis nyt ees sisällä siihen suunniteltuun käynnistykseen asti. oli nimittäin tänä aamuna pikkareissa sellanen limanen klöntti, että se nyt varmaankin on sitä limatulppaa, eli ainakin edistystä tapahtunu tuola sisuksissa. viimeyönä sainkin sit nukuttua, lukuun ottamatta sitä,että neljä kertaa piti seittemän tunnin unien aikana vessaan herätä. :headwall: että tämmösiä!

onnittelut may.lle vaavista! :flower: =) ja kiitti teille kanssa-sisarille ajatuksissa olosta. :hug: :D

sieppo 36+3
 
Munki piti tulla tarkistamaan siepon tilanne -kiva, että kuitenkin jäit vielä tänne meidän joukkoon.. =) Ainakin vähäksi aikaa!

Mää tikuttelin aamulla sitä valkuista ja olihan sitä taas yhdelle plussalle.. Illalla pitää tikuttaa sitten uudestaan. Vähän niinkuin sellainen "varpaillaan oleva" olo koko ajan. Nukuin onneksi yön suht hyvin, vaikka kaljalta haiseva mies tuhisi vieressä. :whistle:

-kanttis 37+1
 
Phuuh, tuskaa kauppareissulla ja kirpparilla. Taitaa vauva painaa peräsuolta ja alapäätä aikamoisesti, en sille kivulle keksi mitään muutakaan selitystä. Vatsa- ja selkäkivut tietenkin myös seurana. Taidanpa käväistä suihkussa nyt ja sitten Aleksi nukkumaan ja ite otan rennosti. :)

Ihme ettei mulla ole kuin kerran näkynyt vähän valkuaista virtsassa ja vti-testitkin näyttänyt puhdasta. Nyt kun tuon mainitsin, tulee tietenkin joku megaluokan tulehdus. :whistle:
 
Supistelee täälläkin, mutta niinpä se tekee joka päivä. :/ Onneksi ensi viikon perjantaina saan tietää kohdunsuun ja -kaulan tilanteen. Ootko haisu ajatellu että menisit polille tarkistamaan? Kun viimeksi ei se mehmetti (noinko se meni?) tarkistanu.
 
Hyvää iltaa arvon naiset !
Oli kuulkaa ihan pakko tulla hiukka fiilistelemään tänne odotuspuolelle, oma odotukseni päättyi jo 3kk sitten, sain maailman kauneimman kolmannen tyttären. Juu...siis aina silloin tällöin tätä teidänkin ketjua olen käynyt lukaisemassa..olette kaikki niin ihanan positiivisia immeisiä. Ja näköjään teidät tapaa tuolla vauvapuolella toivottavasti piakkoin. ( Siellä kylläkin äidit näköjään ainaskin tällä hetkellä mätkivät milloin mistäkin syystä toisiaan, noin niinkuin virtuaalisesti, :/
No jokatapauksessa, onnea teille kaikille loppuodotukseen ja hyvää synnytystä. Elämä on kuulkaa ihanaa vauvan kanssa, toki rankkaakin välillä. (ja siinä sivussa voipi syödä listeriaa niin paljon kuin sielu sietää)
Elikkäs pian toivon mukaan vauvapuolella pääsen teidän kuulumisia lukemaan :wave:
---Annastiina69---
 
Joo, mietin tässä, että pitäisköhän mennä käymään, mutta sitten ne loppu, ja ku tuo poikaki oksentaa, niin en raski lähteä.
Mistä tuliki mieleen, että mejän lapsenvahti(siis minun äiti) ei ollenkaan tajua, että lähtö voi olla millon vaan. Taas sillä on koko päivän ollu puhelin kiinni, murr. Oli se kyllä kotona, ku kävin kattomassa, rakastuneet ihmiset on ärsyttäviä!!!!
Ai niin, tehtiin tästä mahasta kipsi :) Aika pieni maha, jos olis ekasta tehny, niin ois varmaan pitäny tehhä ämpärillinen kipsiä.
 
Annastiina, kohta juu vyörytään vauva-puolelle. Itselläni 2-vuotias poitsu, mutta hyvin on muistissa ne rähinät, mitä vauvojen äidit saivat aikaiseksi. Imetys kaikkein suurin aihe. ;) Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. :D
 
haisu missäs kipsin sait tehtyä? :) Olen telkkarissa nähnyt, aika hauskan näköistä.

Itehän ryntäsin polille kun supistukset kerran kestivät pari tuntia. :D Sen jälkeen olen ollu rauhallisempi. Eräs päivä tuli muutaman tunnin putkeen, enkä miettinyt polille menoa kun eivät pahentuneet. Siis niitä selässä tuntuvia mensumaisia kipuja.
 
Viblsp..(tai siis sinnepäin ;) )
Juu, kyllä todellakin hyvä neuvo on korvasta sisään ja toisesta ulos, siellä on meinaan meno muuttunut hurjaksi...masentavaa, kun muistelee miten kivaa oli kuulumisia odotuspuolella lukea ja kirjoittaa.....no,...elämä on...ja onneksi jokainen äiti on omalle lapselleen se PARAS äiti... hyvät lauantai-illanjatkot, just tuli tahtooHETImaitoo-tilaus ;)
---Annastiina69---
 
Tervehdys Annastiinalle! :wave: Täällä on kyllä ihan huippuporukkaa ja pitää vain toivoa, että saadaan samanlainen meininki sitten tuonne vauvapuolelle.. Itseäni kovasti ihmetyttää, miksi tapella mielipiteistä? Tai periaatteista.. Ne on kuitenkin kaikilla omansa, eikä niitä voi paremmuusjärjestykseen laittaa. Esimerkiksi juuri imetys.. Joku haluaa olla imettämättä ja toinen imettää vielä taaperoaankin ja se valinnanmahdollisuus suotakoon kaikille! =) Vauva kasvaa taatusti tuttelillakin, eikä taaperoaan imettävä äiti ole mitenkään outo -kukin taaplatkoon tavallaan. =)

Täällä tikutettiin juuri 2+ :( Soitin sairaalaan ja käskivät olla rauhassa ja soittaa huomenna uudestaan jos edelleen kahella plussalla.. Tai jos tulee muita oireita. Eipä ole muita oireita näkynyt -jos ei tinnitusta lasketa? :whistle: Sekin meni aika nopsaa ohi..

Leivottiin pizzaa ja kohta lähdetän kävelylle. Jotenkin ihan sunnuntaiolo..

Hyvää lauantai-illan jatkoa ja hatunnosto haisulle mahakipsistä -itsellä taitaa jäädä vain haaveeksi.. :ashamed: =)

-kanttis 37+1
 
Laitoin n. 0,5kg kipsijauhetta, ja sekotin vähän kylmää vettä, sitten elmukelmua mahan päälle, ja siihen vielä märkä sanomalehti. Sitten vaan makoilin lattialla ja mies peitteli mahan kipsillä. Oli kyllä aika tukalaa makoilla ja odottaa että se kuivuu, mutta kuivu melko nopeasti. Kipsinauhasta olis varmaan ollu helpompi tehhä, mutta se oli kalliinpaa.
Aamulla taas suppaili, mutta vakaasti uskon, ettei tämä mihinkään synny. Aivan varmana tulee tästäki käynnistyssynnytys.
 
haisu aiotteko laittaa sen mahan seinälle vai mitä sille teette? :) (Huh että outo lause jos ei tietäisi mistä kyse...)

Täällä ärsyttävä ummetus, eilen istuskelin pöntöllä muutaman kerran mutta mitään ei tapahtunut. Duphalac ei myöskään auttanut, ei kiva.

Onko muilla jatkuvaa kipua alapäässä/persuksessa? Ja johtuuko se siis siitä vauvan laskeutumisesta? Alavatsassa tuntuu hassulta, ihan häpykummun yläpuolella. Ihan kuin pää olisi siinä tosi jämäkästi kiinni, voipa se kyllä tosiaan ollakin siitä johtuva? Hassua huomata tämmöistä kun Aleksi ei laskeutunut kunnolla, niin uusia juttuja tulee. :whistle:
 
Joo, seinälle varmaan, tai kirjahyllyn päälle.
Mulla kans lykkäs ummetuksen, ensin oliki maha kuralla. En uskalla vessassa kovin kauaa istuskella, ettei pukamat pahene, enkä myöskään ottaa microlaxia, ettei supparit pahene. Luumusosetta söin, mutta tais olla vain turhoa kaloreita.Alapäätä juilii muutenki, mukula painautuu tiukasti luihin kiinni.
 
Heippa!

Täälläpä ollut jännää poissaoloni aikana! :) Sieppokin sitten osoittautui olevan edelleen yhtenä kappaleena. No, pian ehditään kaikki haljeta.

Kanttis, toivottavasti selviää plussatikutuksen syy eikä ole mitään sen kummempaa. Mulla oli alkuun hirveän vaikeaa, öö, tehdä pesua niin, ettei plussaa tulisi. Sitten ruvettiin ottamaan se käytäntö, että annan näytteen jo kotona ja kiikutan neuvolaan, se auttoi. :ashamed: Mutta sullahan ei ollut puhtausongelmaa käsittääkseni. En itse asiassa ole koskaan tullut miettineeksi, mitä tuohon valkuaiseen voi liittyä, että miksi se testataan.

Haisun miehelle onnittelut opiskelupaikasta! On sitten kotimuuraustakin tullut tehtyä! Sain innoituksen tuosta masukipsistä, taitaapa olla paras heti tänään täälläkin kokeilla. Mulla ois jonkun verran kipsinauhaakin tuossa hyllyssä kaikenlaisia projekteja varten, se on kyllä kätsyä ja totta varmaan, että helpompaa käyttää ainakin tähän tarkoitukseen.

Annastiina, kiva kun tulit pistäytymään! =) Kunpa pääsis pikapuoliin itsekin sinne vauvapuolelle. Ei silti, täällähän on aivan ihanaa väkeä ja oma poppoo, mutta tahtoo sen nyytin! :heart:

Meillä eilen kiva päivä Jannen kanssa, lähdettiin rauhallisesti liikkeelle ja käytiin kävelyllä ja sitten autolla Ikeassa ostamassa vauvanhoitolavuaaria varten hana ja vessaan säilytyslokeroita. Käly tuli joukon jatkoksi mukaan Ikeaan, juuri edellisenä päivänä oltiin kuultu hänen huhtivauvastaan. :) Oli kiva vaihtaa odotuskokemuksia, paremmin viitsii hehkuttaa ja valittaa, kun tietää, että toisellakin on tärpännyt. Illalla vielä katsottiin Taru sormusten herrasta -trilogian laajennettu kakkososa, oli hienoa kerrankin oikein uppoutua leffaan.

Tänään sitten pyörähdettiin viikolle 38! :) Itse synnyin juuri vastaavana päivänä eli kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa. Taas oikein pesunkestävänä optimistina melkein oletin, että meilläkin jo yön aikana tapahtuisi JOTAKIN, kun kerran tällainen "sukurasite" on. Vaan eipä sitten ollut sanottavaa hyötyä lapsivettä varten pinoamistani pyyhkeistä. Nukuin harvinaisen hyvin ja raavin vain käsiä kerrankin, ei mitään supistuksia, vesiä eikä muutakaan.

Kanttis, kiitokset suolavesivinkistä. Tuntuu auttavan ainakin vähän noihin takatassuihin, kun kuumassa huljuttelee.

Sunnuntaipäivää, täytyypä katsoa, mitä hauskaa puuhasteltavaa täksi päiväksi keksisi!

T. Kalenteri :)
 
V: Vihloo peräsuolta kyllä. Koko ajan enemmän ja enemmän -kohtu varmaan painaa. Vielä kun ainakin mulla on se kohtu taaksepäin kallistunut, niin painaa varmaan enemmän..?

Kalenteri: Meidän pitäisi kans hankkia kylppäriin joku hyllykkö.. Sais vaipat ja rasvat ja muut pois hoitopöydältä, minne ne tällä hetkellä on majoittuneet. :whistle:

Olen lukenut oikeastaan koko päivän.. Nyt katsomaan Idolsia ja syömään viinirypäleitä!

-kanttis 37+2
 
valotzki
no heipä hei!

Empä ole moneen päivään täällä kerenny käymään, kauhia määrä juttuja oli kerenny tulla :) Minä tuttuun tapaan taas yömyöhään täällä..

Ollaan miehen kanssa saatu suhde taas pikkasen paremmin toimimaan. Juteltu kovasti ja ymmärrän paremmin :heart: On se hyvä ettei elämä aina ole ruusuilla tanssimista, osaa sitten arvostaa oikeita asioita..

Torstaina ois tutustumiskäynti synnärille, kiva kiva! Tosin, mulla on sairaalakammo :ashamed: Mutta kiva silläviisiin, että ehkä pelot vähän hälvenee kun näkee etukäteen vähän paikkoja jne. *toivoa sopii*

Miehen kanssa touhuttiin vällyjen välissä (JES!! :p ) pitkästä aikaa ja nyt sit supistaa oikein olan takaa. Selkä aiiivan rikki, kaks kertaa kauheemmat kivut ku kuukautisten aikaan. Ja mahaa juilii ja kovettuu.
Noh, jos nää edistäis paikkojen pehmenemistä jne.. Ettei menis kovasti yli lasketun ajan..

Mutta eipä tässä muuta kun hyvää yötä! :wave:

-Valotzki (34+5)
 
Valotzki meille jäi kiva kuva ainakin synnäristä. Oli kiva nähdä että sieltä löytyy poreamme, synnytysjakkara yms. Ja synnytyshuoneetkin kivan pieniä. :) Ja mies tykkäs kun kanttiinista sai edes jotain gluteenitonta. Ja oli helpompi kulkea (lyhyet, selkeät etäisyydet) kuin Hämeenlinnassa, missä esikoinen syntyi.

Jahas, se on taas yksi rv viikko täynnä.

- Rv 36+0 -
 
Hei!

Ei sit syntynyt eilen. :) Ei kyllä ollut mitään järkiperustetta, miksi olisikaan, vain äitini esimerkki. Sen sijaan apinoitiin Haisua ja tehtiin yhdessä Jannen kanssa masukipsi, kun katseltiin Suomen Robinsonia (jonka jälkeen Idolsia ja lopuksi vielä Isoveljeä). Tuli kyllä aika kiva, ja kipsinauhasta sai hyvinkin helposti aikaiseksi. Jotta näki, että kyseessä on masu, laitoin kädet siihen masun päälle, yllättävän käden näköiset niistäkin tuli. Mulla on vähän ideaa, miten jatkotyöstän tuota eri materiaalilla. Tirppa riehui kipsauksen ajan niin, että pelkäsin kipsistä tulevan tosi kumman muotoinen. :D

Kohta meinasin lähteä paikallisen kestovaippaporukan tapaamiseen luimuilemaan. Jos vaikka tulisi vähän vinkkiä, mistä ja miten noita helpoiten ja halvimmin hankkisi. Jotenkin en ole missään vaiheessa ollut niin innostunut vaippa-asioista, että olisin vaivautunut ottamaan noista kunnolla selvää, tuntuvat niin monimutkaisilta. Kuitenkin kertisten päätyminen kaatopaikalle ällöttää niin, että täytyy ainakin yrittää. :/ Janne on jotain tahollaan selvitellyt mutta ei ole saanut mitään ostettua eikä muutenkaan ostopäätöksiä tehtyä, niin että pakko sitten itse.

Neuvola tänään taas edessä ja sama stressi: viimeksihän paino oli laskenut mukavasti, mutta nyt huidellaan kotivaa'an (joka vielä neuvolaversiota armollisempi) mukaan taas huikeasti suuremmissa lukemissa. Kun viimeksi oli lähtenyt 600 grammaa, nyt on varmaan tullut puolitoista - pari kiloa lisää, ja vain viikossa! Ihan uskomatonta. Onko mulla joku raskausmyrkytys tai jotain, kun nää lukemat tällä tavalla seilaavat? :( No, katsotaan, mitä neuvolassa sanotaan. On vielä sijainen, oma terkkarini suhtautuisi takuulla taas hyvinkin rauhallisesti, mutta ehkä sitten on hyvä saada jonkun muunkin mielipide. En ole tajuttomasti mättänyt herkkuja naamaan sitten viime käynnin, joten kyllä nyt on vika jossain muussa. Ei kai sitä viikossa muutenkaan voi lihoa noin paljon, vai voiko? Kotivaaka näytti ennen raskautta 53, nyt viikoille 38+1 mennessä vaihdellen noin 68,5 kiloa... :ashamed:

Uskomaton painoneurootikko minä, alatte varmaan jo toivoa, että saisin ainakin sen kolmekiloisen tai jotain ulos tuolta, niin vähän rajoittaisin valivalia... Onneksi ei enää voi olla kovinkaan pitkä aika!

Sitten lähtö sinne vaippatapaamiseen. Mukavaa päivää! =)
 
hellou!

piiiiiiiiitkästä :whistle: :D aikaa täälläkin taas eilen illalla sekstailtiin. oli taas kerenny kertyä puoltoista viikkoa väliä ja minä jo moneen kertaan miehelle vali-vali-valittanu että ku joudun ilman olemaan ja mies vaa ollu sillä päällä, että eihän tuosta nyt montaa päivää vielä aikaa oo..liekö sit uudet alusvaatteet tehnyt tehtävänsä ku jakso nyt sit taas innostua. :D tosin sanoin ite miehelle, että eniten ootan pääseväni mahasta jo eroon ihan senkin takia, että kykenee taas kunnolla touhuileen, eikä kaikki oo hankalaa. ;) mies kierrellen kaarrellen yhtyi ajatukseen. :kieh: ei kait ois itekseen uskaltanu ääneen sanoa, että tuo maha on jo "vähä" tiellä. :LOL:

nyt taas ollu vähä kivempi jakso täs oottamisessa, rauhottunu se oletettu "arpi-kipu" niin, että voinu jo suht normaalisti taas toimiakki. yöt menny tosin osittain valvoessa, mikä lie unettomuus vaivaa, kun millään ei meinaa illalla uni tulla. viimeyönä pistäydyin vielä kahen aikaan ulkona mutkan, ku ei vaan uni tullu. :headwall: ja nyt sit väsyttää. tarvis siivota ku jaksas...*mistä sais virtaa?*

sieppo 36+5
 
Kävin sitten viemässä neuvolaan taas näytteen ja proteiinia oli yhä. Verenpaineet oli myös noussu sen verran, että pisti lähetteen polille. Saa sitten nähä, että jäänkö sinne yöksi, vai pistävätkö jo tänään takas kotiin.. Ilmottelen!

-kanttis 37+3
 
Poli- ja neuvolakuulumisia odotellaan, Kanttis ja Kalenteri. :)

Sieppo täällä unet huonontunu. Nytkin heräsin päikkäreiltä vajaan tunnin nukuttuani. ;/ Yöt taas ovat katkonaisia ja nukahtaminen vaikeaa.

Huh huh että oli tossa aamupäivällä pieni yllätys... Anopin kanssa puhuttiin irkissä siitä, että tänään tulis häneltä vaatepaketti kotiinkuljetuksena. Noh, aloin sitten anopille jossain vaiheessa tekstata että tietääkö tarkkaa aikaa. Anoppi soitti juuri sillä hetkellä sitten ja sanoi että postista oli soitettu, että ei oltu saatu mun numeroon yhteyttä ja ovikello ei toimi (se sentään totta, otettiin pois käytöstä ettei rimputus herätä muksua) ja nyt ois sitte postimies paketin kanssa oven takana. Oli anoppi vielä puhelimessa toisessa päässä ku sitten menin avaamaan ovea. Tais loksahtaa suu auki kun anoppi (musta takkuinen peruukki päässä etten tunnista tms. :D ) miehensä kanssa oliki oven takana! :LOL: Ne oli lähteny ajamaan klo 6 jälkeen aamulla meille mitään kertomatta ja anoppi ovelana hämänny sen postijutun kanssa. ;) Yleensä en yllätysvieraista tykkää, mutta nyt kyllä oli kiva. Ja kämppäki suht siistinä. ;) Toivat aivan ihania vaatteita tyttövauvaa ajatellen ja Aleksikin sai vaatetta. Ja siis anoppi asuu kolmisen tunnin ajomatkan päässä, joten en ihan heti meinannu uskoa että näen oikein. Mies nukku silloin vielä ja oli puulla päähän lyötynä ku näki äitinsä. Ei tunnistanu kun peruukki. :D Että silleen alkoi meijän päivä. :whistle:

Phuuh, kahvia keitettävä. :)

Rv 36+0
 

Yhteistyössä