viikon 35 jatkot:)

pikaseen kerkeen vastata ja kirjoitella.

meela, esikoinen tärppäsi 15. yrityskierrolla. Mukava kuulla, että neuvolassa kaikki meni hyvin. Ultrakuulumisia minäkin odottelen kuulevani ensi viikolla.

(.) Täällä tiputtelu kesti sitten taas tasan kaksi päivää eli ohitse on. Ovis näillä tienoin pitäisi olla tai sitten tuloillaan lähipäivinä. Nyt ei tikut käytössä ni en tarkkaan tiiä. Ilman paineita meinaan nyt mennä loppuajan ennen lääkäriä.

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!!
 
Lauantai 15.3.2008

Annuli81..............kp 5/28-32.............yk12...........1.Toiveissa
miranda-81..........kp 17/28-32..........yk8.............2.toiveissa
HenLai.................kp 20/24-33...........yk10............1.Toiveissa
Piitu-Liinu............kp 29/28-30.............yk12...........2. Toiveissa



Plussanneet:
Venla-05
kaneliomena
Annie76
nanna81
Meela




[/quote]

[/quote]

 
Moikkamoi!

Miranda: Jos toi vuoto tulee aina keskellä kiertoa (mikäli oikein muistan), niin kuulostais kyllä oviksesta johtuvalta. Mulla oli muutamassa kierrossa samanlaista tiputtelua just niiden päivien tienoilla, kun muniksen piti irrota. Vuotelu kesti pari-kolme päivää ja loppui sitten kuin seinään. Toivottavasti lääkärikäynti tuo selvyyttä asiaan. Tsemppiä :heart:

Kiva kuulla, että Annulilla on uusi kierto alkanut :heart: Kovasti onnea mukaan passiin ja pikaliimaa pintaan alkiokaksikolle... Kyllä tuo Tauno kuulostaa ainakin sisukkaalta nimeltä =)
Oon muuten joskus ajatellut ihan samaa, kuin tuolla kirjoitit, että meidän pitää ehdottomasti perustaa jatkossakin oma pino johonkin suuntaan - täällä käynnin kun voi kohta luokitella jo elämäntavaksi :D

Meillä on rakenneultra keskiviikkoaamuna - vaikka taisin sen jo aiemmin kertoa. Toivottavasti Elmeri edes vähän vilauttaa, kumpi olisi tuloillaan ;)

Nyt pitää lähteä hätyyttämään tuota miestä katsomasta lätkää... Nää on niin ihania nää SM-liigan playoffit, kun melkein joka ilta kauhee selostus olkkarin nurkassa :headwall: Ja kun ne loppuu, niin formulat alkaa...

Ihanaa illanjatkoa :heart:
 
Heipsan!

Täällä ollaan tiputtu jo viime perjantaina, nyt menossa kp4 yk13.
Lääkityksen sain hetki ultrauksen jälkeen. Puhe oli että soittelen tällä viikolla tuloksia mutta neuvolan lääkäri oli nähnyt tulokset jo aiemmin ja rimputteli heti. Muutoksia oli kilpparissa paljon ja tulehdustila päällä.
Nyt alkaa kuitenkin uudella innolla yritys jatkumaan kun tietää että ehkä se sieltä jollain aikaa kuitenkin tulisi jos arvot tasaantuu. Toivossa ainakin eletään. :|

Kaneliomenalla on pari päivää jännitettävää. Saas nähdä onko pieni vilauttelu tuulella. :D Tulehhan kertomaan uutisia ultrasta.

Huomasin just, että Meelallakin on ultra keskiviikkona, jännää! Tuu säkin kertoilemaan ultra kuulumiset. Sun pienellä on hyvä LA, tytöllä oli 26.10, lähelle liippaa.
:D

Annulillakin on jännät paikat tulossa. Tiedä vaikka Tyyne ja Tauno tarttuvat molemmat napakasti matkaan, tai Toivo ja Tauno, mutta Tauno ainakin. :heart:

Mitäs HenLaille kuuluu?

Ja Nanna, mun ajantaju on kadonnut kokonaan, miten pitkällä sinun raskaus jo olikaan? Kauan siitä kyllä on kun oot plussannut, tai ainakin näin muistaisin. =)

Hyvää viikon alkua kaikille!
 
Maanantai 17.3.2008

Piitu-Liinu............kp 4/28-30.............yk13............2.Toiveissa
Annuli81..............kp 7/28-32.............yk12...........1.Toiveissa
miranda-81..........kp 19/28-32..........yk8.............2.toiveissa
HenLai.................kp 22/24-33...........yk10............1.Toiveissa



Plussanneet:
Venla-05
kaneliomena
Annie76
nanna81
Meela

 
Kiitoksia kaikille onnentoivotuksista. Taas alkaa tulla sivuoireita nuista hormoneista;olen turvonnut, väsynyt ja verenpaineet on matalalla. Aamulla mittasin kun huimasi, ja olivat 90/60, eli ei olut ihme tuo pyörrytys. Mutta kyllä tämä tästä, ja hyvän asian takia tässä joutuu taas hieman kärsimään!

Hyvä kuulla Piitu-Liinu, että olet saanut lääkityksen. Nyt vaan toivotaan, että alkaisi pian puremaan... Sinänsä onni, että aloitte nyt lasta pian ensimmäisen jälkeen yrittämään, jotta selvisi tuo sairaus!

Mirandalle tsemppiä loppukiertoon, oviskin taitaa olla ohitettu?
Tosiaan Kaneliomena tulehan kertomaan sitten ultrakuulumiset :heart:
 
Annuli, minäkin toivotan (jollen jo ole toivottanut) sinulle tsemppiä tähän kiertoon ja oikein ison määrän liimaa pikkuisille mukaan!!! Milloin teillä on se siirto?? Ehkä olet jo jossain välissä sen maininnutkin mutta en vaan nyt muista. :/

Kaneliomena, tuupa sinäkin sitten kertomaan ultrakuululumiset! Aika menee tosi nopeeta. Ajatella sullakin raskaus jo noin pitkällä. :heart:

Piitu-Liinu, mukava kuulla, että olet saanut lääkityksen ja nyt pääset kunnolla jännäilemään. :)

(.) Ovis saattaa olla ohitse mutta ihan varma en ole. Tuntemuksia kun mulla ei siitä yleensä tule. Parissa viime kierrossa on ollut vasta kp:nä 19, joka on tänään. Pedin puolella on kyllä ollut mukavan vilkasta, ainakin verrattuna viime kiertoon. Pitäis vielä tänään saada mies kaadettua, mutta saapa nähdä miten käypi. :p
 
Heipparallaa koko ihana joukko :heart:

Käytiin tänään rakenteessa ja kaikki näyttäisi olevan kunnossa. Elmeri riehui koko viime yön, joten oli vielä aamuysiltä unilla ja ultraaja joutui pikkuisen mahaa tönimään, että saatiin kaveriin liikettä aikaiseksi :D Heräämispuuhat oli hauskaa katseltavaa; Elmeri hieroi poskiaan käsillään, haukotteli, joi vähän lapsivettä ja viimeiseksi raaputti pakaraansa :LOL: Ihan on isänsä poika. Kivekset ultraaja oli näkevinään ja vahvasti veikkaa pojan olevan tulossa. Ihan satavarma hän ei ollut, koska juniori istui risti-istunnassa kohdun pohjalla suurimman osan ajasta ja piti vielä varmuuden vuoksi polvesta toisella kädellä kiinni :D

Meelallakin tais olla ultra tänään? Kuulumisia odotellen =)

Hyviä uutisia Piitu-Liinulla, kun lääkitys on saatu päälle. Oikein paljon onnea ja plussapuhalluksia yritykseen - toivottavasti tulehdusarvot laskevat nopeaan :heart:

Annulilla tais olla huomenna myös ultraus? Mua alkaa jännittään taas ihan älyttömästi sun puolesta, kun tuo mahdollinen siirtoaika lähestyy. Niin hartaasti toivon, että teidän pikku pakkasmuru tarttuisi pysyvästi matkaan :heart: Tsemppihalauksia taas paljon sinne!

Aurinkoista keskiviikkopäivää teille kaikille B)
Rakkain terkuin, kaneliomena
 
Aika hauska tapaus Kaneliomena toi sun Elmeri. Pisti kyllä hymyilyttämään jos oli jo persettä raapinut :LOL:

Tänään oli ultra ja hienosti meni, vaikka aamulla olin ihan masentunut jos tulee huonoja uutisia. Pennonen oli 14,6 mm pitkä ja lääkärin mukaan vastasi 8+2 (neuvolan mukaan tänään 8+5). Sydän väpätti kovasti. Kyllä se oli niin helpottava tunne nähdä viimeinkin jotain oikein konkreettista! Kaikki oli oikein hyvin. Saatiin kuvia mukaan ja mä oon tuijottanut niitä jo vaikka kuinka monta kertaa. Mies oli mukana ja hän oli ihan täpinässä kun ruutua katselimme! Hän on normaalisti aika "pidättyvä" ja varsinkin vieraiden aikana, mutta nyt ei ollut. Kyllä hän oli niin mukana ja ilahtunut yms. Sain olla oikein ylpeä.. Oli muuten omasta mielestäni sika halpa ultra -> kelan alen jälkeen 56 ?!!

Ai niin ultran teki sama naislääkäri jolla kävin sillon helmikuussa kun piti ruveta selvittämään missä on vikaa. Hän muisti minut heti ja onnitteli ja tuntui aidosti iloiselta ettei tarvinnut tehdä mitään tutkimuksia :) Näissä merkeissä oli paljon kivempi tavata. Tää olisi muuten ollut juuri se päivä kun niitä tutkimusten tuloksia olisi käyty läpi.

Tiedätkö Annuli jo tarkan siirtopäivän?

Tärppi onnea kaikille!!!!! :heart: Ja mukavaa pääsiäistä jo etukäteen ettei vaan unohdu sanoa :heart:
 
Hyvää pääsiäisen alkua kaikille =) !

Tänään oli se odotettu nt ultra. Kaikki oli hyvin. Sielä se pikku tyyppi potkiskeli ja huito tosissaan. Näytti aluksi loikoilevan kädet pään takana (tai näin ainaki kätilö naureskeli ja siltähän se sitte näytti ku siristeli :D ). Kun alettiin mittoja ottaan niin alko väistely. Tullu ihan vanhempinsa ja inhoo vissiin kaiken maailman kuvan räppijöitä =) . La on jossain 29.9-1.10 välillä ihan tarkkaa ei saatu, mutta samapa se tietty on kun eihän ne yleensäkkään varmasti päivälleen laskettuna aikana tule =) .

Piitu-Liinu: Onhan siitä aikaa kulunu, tein sen ekan plussatestin tammikuussa jo! Nytpä tästä vuorotellen kaikki plussaamaan niin perustetaan se pino tuonne toiselle puolelle...

Annulille paljon onnea ja liimaa matkaan siirtoon.

Ja jos joku on lähdössä lomalle niin hyvää reissua =) !
 
Onnea Kaneliomenalle, Nannalle ja Meelalle hienoista ultrakuulumisista. Minäkin täällä naureskelin Kaneliomenan vaavin persauksen rapsuttelua, aika poika ;)

Meillä on siirto ens torstaina, mikäli huurunenut selviää. Puhuttiin jo lääkärin kanssa seuraavasta hoidosta, mikäli joudutaan siihen lähtemään. Lyhyellä kaavalla mentäisiin, jotta munasoluja tulisi vähemmän eikä minun kroppani siten tarvitsisi joutua niin lujille. Kyllä se olikin viimeksi aika tuskallista kun follikkeleita kasvoi yli 30, puolet siitä olisi kuulema hyvä määrä. Mutta nyt pitää toivoa, ettei ihan heti tarvitsisikaan seuraavaan hoitoon lähteä!

Mukavaa pääsiäistä kaikille! :heart:
 
Huomenta :wave:

Tänään heräiltiin viiden jälkeen. Tuo poika on niin aamukukkuja, illalla tosin menee aikasin nukkumaan. Toivottavasti kellojen siirto hiukan parantais rytmiä paremmaksi.

(.) Ei kummempia, kierto on lopuillaan. Saapa nähdä miten on käynyt. Oireita ei oikeastaan minkäänlaisia. Hiukan jäi mietityttämään että olikohan ovis paljon myöhemmin kuin tavallisesti (outoja limoja tuli tuossa myöhemminkin). Tikuttanut en siis ovista tässä kierrossa.
ai niin, pitää teillekin kertoa, että meidän pikkuinen täyttää jo vuoden ensi viikolla. :) Justiinhan se synty. ;)
 
Keskiviikko 26.3.2008

Piitu-Liinu............kp 13/28-30.............yk13............2.Toiveissa
Annuli81..............kp 16/28-32.............yk12...........1.Toiveissa
miranda-81..........kp 28/28-32..........yk8.............2.toiveissa
HenLai.................kp 31/24-33...........yk10............1.Toiveissa



Plussanneet:
Venla-05
kaneliomena
Annie76
nanna81
Meela

[/quote]

Tulihan päivät kaikille oikein?
 
Torstai 27.3.2008

Piitu-Liinu............kp 14/28-30.............yk13............2.Toiveissa
Annuli81..............kp 17/28-32.............yk12...........1.Toiveissa
miranda-81..........kp 29/28-32..........yk8.............2.toiveissa
HenLai.................kp 32/24-33...........yk10............1.Toiveissa



Plussanneet:
Venla-05
kaneliomena
Annie76
nanna81
Meela

[/quote]

Tulihan päivät kaikille oikein?[/quote]

 
Mä olen ollut niin laiska etten ole jaksanut yhtään kirjoitella mihinkään pinoon. Lukemassa olen käynyt ja ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni...

Mirandalla ja Henlailla onkin päivät aika hyvällä mallilla! Oletteko malttaneet olla vielä testaamatta???
Mä en tiennytkään, että Miranda sinun lapsi on vielä noin pieni! Mä kuvittelin hänen olevan jotain 3 vee tms... :ashamed: Synttäri onnittelut! Pidätkö hänelle isot juhlat?

Annuli onkin menossa tänään siirtoon. Kovasti jännitän puolestasi ja pidän peukut pystyssä, että kaikki menee hyvin. Sä voit olla pian raskaana! Tule kertomaan miten meni! ai niin siirretäänkö sulle 1 vai 2 kyytiläistä?

Mitenkäs Piitu-Liinun lääkitys on lähtenyt käyntiin?

).( kerrottiin viime viikon perjantaina uutiset ja hyvin otettiin vastaan kummankin kotona. Mummot oli ihan täpinöissä kun kummallekin tämä olisi ensimmäinen lapsenlapsi. Vähän kyllä oli kakkaa housuissa kun jännitti niin :LOL: Väsymys on helpottanut ja muutenkin olo on aika hyvä. Vähän reilu viikko olisi vielä aikaa nt-ultraan. Aika saisi mennä nopeammin kun tuntuu, että se on ihan pysähtynyt! Olen ollut viikon verran hirveässä räkä taudissa. Eka oli vaan kurkku kipeä ja kuumetta joka meni ohi parissa päivässä, mutta sitten iski hirveä nuha ja yskä vaikka luulin jo parantuneeni :snotty:

Meela 9+3
 
Annulille tulin kans viime hetken tsempit toivottamaan! Tulehan kertomaan kuin sielä meni!

Ja Mirandalla ja Henlailla tosiaan jännät päivät myös menossa! Toivottavasti nyt alkais taas tähän pinoon niitä plussia tulemaan.

Nanna + Pippunen rv 13+1
 
Ai niin, tsempitykset toivotan minäkin Annulille!! :heart:

meelaKiitoksia synttärionnitteluista! Joo, on meidän pikkuinen vasta/jo vuoden ikäinen. :) Lähisukulaisille pidetään kemut ja sitten yhdelle tuttuvapariskunnalle, joiden lapsi on meidän pojan kaveri. Toivottavasti paranet pian. Olipa kiva taas kuulla sinun kuulumisia!

Onnellista odotusta meelalle ja nannalle!!
 
Heippa!
Eilen oltiin siirrossa, ja saatiin kaksi alkiota mukaan kohtuun köllimään =) Olin kamalan helpottunut, pelkäsin nimittäin kovasti etteivät selviä sulatuksesta. Kiitoksia tsempityksistä, ne varmasti auttoivat!
Nyt sitten jännäillään pari viikkoa... Mikäli nega tulee, lähdetään samantien kuukautisten alkaessa kohti uutta hoitoa.

Nannalle ja Meelalle hyvää vointia raskauksiin ja muille plussatuulia! :heart:
 
Oi kuinka hienoa että molemmat selvisi Annulilla!! Jospa ne nyt jatkais molemmat loppuun asti kun tähänki asti ovat sissejä olleet =) ... Nyt vain rauhassa oireita kehittelemään pariksi viikoksi. Oikeesti jo jännittää ihan hirveesti sinun puolesta =) ! Teillähän olisi sitten maailman paras joululahja tiedossa =) .

Mirandalla ja Henlailla tosiaan päivät täynnä? Millon meinaatte alkaa testailemaan??

Nanna + Pippunen rv 13+2
 
Hienoja uutisia Annuli!! =) Pidän kaikki mahdolliset varpaat ja sormet pystyssä jotta nyt plussaisit. :heart:

nanna Ehkä ensi viikolla testaan mikäli sitä ennen ei täti yllätä. Positiiviselta näyttää siinä mielessä ettei tuhrua näy vielä, vaikka jo usean kierron ajan sitä on ollut muutama päivä ennen tätiä. Toisaalta pelkään että ovis onkin ollut vasta myöhemmin.
 

Yhteistyössä