Viihtyykö muksunne paljon sylissä?

aattelin vaan kysellä et mites muilla lapsukaiset viihtyy sylissä? Meillä on poika 1v 3kk eikä todellakaan ole mikään "sylivauva", hyvä jos viittäkään minuuttia viihtyy sylissä päivässä! hän on luonteeltaan vilkas ja touhokas joten syli ei ole hänen paikka.. Toki meillä hellyyttä saa ja otankin syliin useita kertoja päivässä, mutta kovalla kiireellä poika taas lähtee muihin touhuihin! ;) Aina joka paikassa touhotetaan kuinka tärkeä syli on lapselle..

Tämä äiti kaipaisi hiljaisia sylihetkiä, mutta pikkumies on erimieltä =)
 
wild boy
Ei viihdy! Ainoastaan jos kävellään ympäri taloa! Eikä ole koskaan viihtynyt paikoillaan missään. On kyllä erittäin seurankipeä ja tarvii jatkuvaa huomiota ja kerjää syliin, mutta sitten kun pääsee syliin niin rimpuilee vaan pois. on aikamoista showta meillä pojan kanssa..
 
sartsa03
meillä poika nyt 1,4v ja ei ole viihtynyt koskaan sylissä, nyt on vasta ruvennut muutamia kertoja pyrkimään syliin kirjan kanssa, ja sitä kirjaa luetaan (mutta ei pitkään)
 
Viihtyy. Tyttö on vuoden ja jatkuvasti on pyrkimässä syliin. Varsinkin jos touhuan keittiössä niin syliin pitäisi päästä. Sylissä hän viihtyy välillä pitkiäkin aikoja siliteltävänä ja välillä vaan pyörähtää. :hug: Itse pidän häntä hyvin paljon sylissä ja istuskelen usein lattialla hänen seurassaan.
 

Yhteistyössä