Vihreä talous on aiheuttanut Eurooppaan energiakriisin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija

"Euroopan unionin energiaministerit tapaavat tällä viikolla keskustellakseen jäsenmaiden yhteisistä toimista energian hintojen nousun hillitsemiseksi. Pelkona on, että energian hallitsematon kallistuminen vaarantaa Euroopan talouden elpymisen pandemian jäljiltä ja horjuttaa EU:n kunnianhimoisia, mutta kalliita suunnitelmia vihreiden uudistusten läpiviemiseksi."
 
vierailija
Pikkasen naitatti kun uutisissa arpoivat miten saksalaiset ottavat vastaan kaikki vihreät maailmanparannusmuutokset. Saksalaiset hyväksyvät kuulemma vain silloin jos hinnat eivät nouse.:LOL:
Oon pitänyt sakemannia viisaana kansana mutta yllättävän helposti ne hyväksy tämän energiewenden vaikka tämmönen pöljä insinöörikin näki jo ottanahkalla että tuohan tulee maksamaan aivan v1tusti. Ja niin on tullut eikä loppua näy.
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
Voi meillä Suomessakin ensi talvena alkaa hymyjen hyytyminen.Kai olet älynnyt tehdä määräaikaisen kiinteähintaisen sähkösopimuksen ajoissa - nyt on myöhäistä.
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Suomi maksaa Saksan hölmöilyt. Kysy vaikka Sannalta jos et mua uskoa.
Feministit/Naiset/vihreät/vasemmisto pyrkivät tekemään politiikkaa ilman mitään perusteluja, julistamalla. Julistaminen ei kuitenkaan korvaa perustelemista.

Mies voi synnyttää, abortti on naisen oikeus määrätä OMASTA kehostaan, kehopositiivinen ei ole sairas läski, ydinvoiman vastustaminen ei ole nostanut maapallon lämpötilaa 1,5 astetta ja haittamaahanmuutto on hyvä asia.

Asiat kannattaa perustella, koska silloin voidaan tehdä oikeita ratkaisuja. Maailma ei kestä naisten epäloogisuutta enää yhtään, vaan maailma menee sekaisin tästä naisten aiheuttamasta paskasta.
 

Yhteistyössä