Vihervasemmistolainen hallitus ei ole ainakaan kaikkein heikoimmassa asemassa olevien puolella

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Presidentti Trump on kaikista huonoimmassa asemassa olevien puolella, mutta sekin on varmaan jpllakin tapaa väärin tehty. ;)


YLE:

"Trump määräsi taloustukia muun muassa työttömille ja opintovelkaa maksaville
Trump lupasi leikata palkkatulon ennakonpidätystä, jos hänet valitaan uudelleen presidentiksi.
Donald Trump
9.8.2020 klo 01.13
Presidentti Donald Trump lehdistötilaisuudessa Bedsminsterissä New Jerseyssä.Jim Watson / AFP
Kai Jääskeläinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump allekirjoitti lauantaina asetuksia taloustuista koronapandemian vuoksi taloudellisesti kärsivien yhdysvaltalaisten avuksi.
Trump ilmoitti Bedminsterissä New Jerseyssä lauantaina pitämässään tiedotustilaisuudessa, että hän määräsi muun muassa asetuksen, joka takaa verohelpotuksia alle 100 000 dollaria vuodessa ansaitseville. Lisäksi hän valmistelee asetusta, joka takaa työttömille 400 dollarin lisäyksen viikottaiseen työttömyystukeen. Lisäksi esimerkiksi opintolainojen korkojen lyhennyksiä lykätään.
Trump lupasi myös, että palkkatulon ennakonpidätystä leikataan pysyvästi, jos hänet valitaan uudelleen presidentiksi.
Trump vannoi perjantaina, että hän aikoo käyttää presidentin toimivaltaa, jotta amerikkalaiset saavat tarvitsemansa tuet koronapandemian keskellä.
Yhdysvaltain kongressin neuvottelut koronatukipaketista tyssäsivät eilen ja Trump väitti demokraattisen edustajainhuoneen puheenjohtajan Nancy Pelosin ja senaatin demokraattijohtajan Chuck Schumerin pitävän koronatukipakettia “panttivankinaan”."
 
vierailija
Eiks nää samat vaahtoo myös koulutuksen tärkeydestä mut sit haluu hankaloittaa omaehtoista opiskelua.. Mitä järkeä siinä nyt on, helpottaa sitä pitäisi.
Yks tyyppi on opiskellut monta vuotta työttömyystuella eikä silti ole töitä löytäny. Nyt miettii kolmatta ammattia mutta ei tietenkään voi enää tuolla tuella opiskella ja hyvä niin
 
Tuli muuten taas kerran mieleen, että olen aina ihmetellyt median tapaa kääntää kaikki Trumpin teot negatiiviseen valoon ja häntä vastaan.
Olen melko varma, että vaikka hän olisi pelastanut mm. Yrjö Floydin tässä taannoin henk.kohtaisesti varmalta kuolemalta niin media olisi joko kääntänyt senkin asian Trumpia vastaan tai jättänyt koko asian kertomatta kansalle...outoa ja jotenkin surullista....ja auta armias jos joku uskaltaa puolustaa ko. ihmistä jossain...puuuh mikä draama siitä seuraa.
 
Usassa on jo jaettu rahaa Usan kansalaisille. Sitä rahaa ovat saaneet jopa jotkut suomalaisetkin joilla on myös Usan passi. Jotkut työttömät saavat rahaa jopa enemmän kuin mitä saivat palkkaa.

Samaan aikaan Suomessa korotetaan veroja ja hallitus miettii työttömille uutta kikyä...
Onkin tulossa oikein superkiky. Jos ei hae töitä, niin seuraa karenssi, ei vain pieni leikkaus tukeen.
 
  • Tykkää
Reactions: AivanSama