Vihervasemmisto ei kestä politiikkansa arvostelemista - yrittävät pimittää totuuden

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
”Perussuomalaiset signeeraasivat Vallinin häikäilemättömän röyhkeän toiminnan, joka on pilannut kaupunginvaltuuston arvokkaan, hienon kokouksen itsekkäiden tarkoitusperien takia.”


Käsittämättömät kaksoisstandardit! Ei tämä Vallin puhe mitättömyydellään ole verrattavissa näihin asioihin mitä ulkomaalaiset ovat tehneet Suomelle (tai nämä jotka tänne ulkkareita haalii)

-matalapalkat
-turvallisuus on kärsinyt: etenkin seksuaalirikokset ovat lisääntyneet ulkomaalaisten pitäessä tilaston kärkipaikkaa
-suomalaisten törkeä syrjintä
-taloudelle miinus

Mutta, olen silti sitä mieltä, että Vallinin puhetyyli ei ole hedelmällinen! Sekin osa ihmisistä jotka ovat kuulolla ja valmiita neuvottelemaan - perääntyvät, koska eivät halua yhtyä Vallinin tyyliin.
 
vierailija
Suvakit kyllä tekivät itsestään naurunalaisia. Ihan tosissaan ihmettelivät, että voiko jotain maata sanoa takapajuiseksi ja pitäisikö valtuuston kokous jättää kesken, jos siitä vaikka tulee poliisijuttu. Onhan se kuitenkin rasismia :D.Ei voi kuin ihmetellä tuon porukan maailmankuvaa. Youtubesta löytyy.
 
Juurikin näin
”– Historia ei unohda poliitikkoja, jotka ovat Suomen eteen taistelleet, eikä historia unohda myöskään niitä, jotka ovat isänmaamme pettäneet.”

Miettikääs pet’turis’uvakit ylläolevaa
 

Yhteistyössä