Vierasmäärä kotona järjestettäviin juhliin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Hei! Saisinko kokemuksia kuinka iso määrä vieraita teillä on ollut juhlissa omakotitalossa ja kuinka toiminut? Juhlien ajankohta syyskuu. Ideoita kuinka saada kahvittelu sujuvaksi? Vaikea rajata vierasmäärää, noin 50hlöä olisi tulossa. Jännittää kuinka sujuu.
 
vierailija
150 vierast, 140 neliöö ja hyvin toimi ja kesällä vielä helpompaa, kun pääåsee ulos ja sinne voi pystytellä katoksia, mutta onnistuu kyllä myös talvella
Älä viitsi puhua palturia, Regina. Kaikki me, jotka sinut vuosien saatossa olemme palstan kautta tavanneet (mm. nimimerkeillä ”Ressu” tai ”Lähtevien laivojen satama”) tiedämme, että suurin asunto jossa olet asunut on ollut kaupungin vuokraama 50 neliöinen kerrostaloasunto pikkukaupungin lähiössä, jossa olet yksinhuoltajana oleillut viiden lapsen kanssa siideriä iltaisin lipittäen.

Täällä sitten päivittäin arvostelet muita ihmisiä ja syyllistyt jatkuvasti kunnianloukkauksiin ja muihin rikoksiin, kehotat mm. muita ampumaan tai pahoinpitelemään toisiaan/tappamaan itsensä ja jättämään miehiään.

Suosittelisin hakemaan ammattiapua näihin harhoihisi tai vaihtoehtoisesti voisit mennä joskus vaikka töihin sen sijaan, että kateuksissasi kehittelet jotain päätöntä alteregoa vauvapalstoilla.

Jos sinulla on ollut huono elämä, niin se ei tarkoita sitä, että kaikki muutkin olisivat onnettomia. Surullista.
 

Yhteistyössä