Vieraslahjat, ideoita kiitos

  • Viestiketjun aloittaja money
  • Ensimmäinen viesti
money
Mun miehen sukulaisia on käymässä euroopasta.
Mä haluaisin ostaa niille jotain kivaa muistoksi, jotain suht suomalaista.
Molemmat ainakin tietää muumit, joten ajattelin ehkä jotain muumiaiheista.

Toiselle on tulossa perheenlisäystä kesällä ja toinen on nuorehko mies. Musta ne olis vaan niin ihania, siis muumiaiheiset lahjat, mutta mä nyt vaan rakastan niitä muutenkin ;)

Mutta mitäs muuta vois ostaa? Sauna-aiheista, iittalaa sanokaa nyt jotain!!!
 
Marimekon liikkeistä saa myös kaikenlaista pientä mukavaa tähän tarkoitukseen. Esimerkiksi ( tiedän, tylsähköä ) keittiöpyyhkeitä, tarjottimia, tyynynpäällisiä, esiliinoja, mukeja, laseja jne.
 
money
Ajattelin kans tuota marimekkoa. Täytyy huomenna mennä tekeen pikashoppailua...

Oon ite saanu ulkomaan vierailta joskus tuliaisiksi juurikin esim keittiöpyyhkeitä ja ne on olleet yksi parhaista lahjoista, kun se on käyttötavaraa, täällä se on ns. uniikkia ja aina kun sitä käyttää, muistaa ne ihanat ihmiset :)
 
Fazerin sininen on klassikko Suomi-lahja, muuta helppoa kuljetettavaa eli matkalaukkuun sopivaa olisivat esim. Muumi-käsipyyhkeet, keittiöpyyhesetti (http://www.finlayson.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=80071-4266-01-10), Muumi-aterimet (tai pelkät pikkulusikat), hiirimatto, passi- tai kännykkäkotelo, kangaskassi (http://www.finlandiashop.fi/product_catalog.php?c=297&page=1).
Entä miten olisi Pentikin tekstiilit? Tai Lapuan Kankureiden pellavatekstiilit (pyyhkeet, kaitaliina, tmv.)? Tai tervasaippua? Entä Aarikan tuotteet; heijastin, ikkunakoriste (= mobile), puuhenipsut, magneetit, hiirimatto, avainnauha/-ketju, avaimenperä, jne.?
 

Yhteistyössä