Vieläkö on yksinäisiä ?

  • Viestiketjun aloittaja Dick
  • Ensimmäinen viesti
Dick
Jeps !
Vieläkö on yksinäisiä tai yksinäiseksi itsensä tuntevia. Olen 44 vuotias ja kuulun ko. ryhmään. Kaiken lisäksi tunnen olevani onneton. Moni tuttuni sanoo "voi sinua onnellista kun saat saat olla vapaa poikamies", en silti ole onnellinen yksin vaikka tämä onkin vapaa muttei huoleton tilanne. Jos ei ole hyvä olla parisuhteessa mutta ei myöskään yksin niin mikä sitten neuvoksi ? Tiedän ihmisiä jotka viihtyvät yksin eivätkä aio sitoutua. Aion etsiä ystävää niin kauan kuin sokeri suussa sulaa mutta jos en löydä niin pitänee tyytyä kohtaloonsa. Tämä on "avoin kirje", toivon kommentejanne teiltä hyvät naiset. Iloista joulun odotusta kaikille plussalaisille.
Terveisin Dick alias Erkki !
:flower: :flower: :flower: :flower:
 
rita18
\
Alkuperäinen kirjoittaja 27.11.2004 klo 13:53 huh kirjoitti:
Kuule, lähinnä pedofiiliksi sua kuvailisin kun tänne palstalle kirjoittelet. Taidat etsiä itselles yh-äitiä, joiden lapsia voi rauhassa hyväksi käyttää.
aika paksu kommentti,miksei se yh:stä seuraa saa ettiä?? ilman että ois takaajatuksia.. aika mautonta epäillä tollasta,seurusteleehan ne yh:t muutenki ni eikö se oo sama löytääkö sen miehen täältä vai paarista..
 
Dick
Jeps !
Viisaita sanoja, hyvä etteivät heti pedofiiliksi leimaa kun täältä seuraa etsii. Uskomattoman paljon on seuraa vailla olevia yh-äitejä. Monella jo lukio ikäiset lapset. Elämä ei ole mennyt "käsikirjoituksen" mukaan monestakin syystä. Ei ole helppoa olla yksin jos ei kaksinkaan, aina. Toki onnellisiakin on mutta turhan moni joutuu kokemaan sellaista ettei edes pahimmalle vihamiehelleenkään sellaista toivoisi. Niin kaunis ajatus kuin ystävän löytäminen ei pitäisi olla negatiivisia tunteita herättävä juttu. Toivoisin löytäväni aivan tavallisen naisen joka arvostaisi kumppanissaan sisäistä kauneutta. Jos kiinnostaa niin mailia ja tekstaria vain tulemaan, siitähän se alkaa. erkkitak@jippii.fi 050 3420812
Terv. Dick !
:flower: :flower: :flower: :flower:
 

Yhteistyössä