Venäläinen kosto

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Venäläinen kosto on aina tiedetty hyytäväksi ja karmeaksi. Nyt Venäjällä on aika paljon kostettavaa. Ukrainalaiset ovat kääntyneet sitä vastaan, Valko-Venäjäkin lirkuttelee muille maille, Kazakstan uhmaa Venäjää suoraan eikä Armenia enää luota Venäjän antamaan suojaan. Kiina ja Intia antavat puukkoa selkään, vaikka Kiina oli luvannut rajattoman ystävyyden ja Intia on aina ollut Venäjälle hyvä.

Arvailtavaksi jää vain Venäjän koston luonne, ei sen kauheus. Kauhea se epäilemättä on. Itse toivon, että koston välineinä ovat ydinaseet, sillä ainakaan sellaista maailmaa ei saa olla, jossa Venäjä muistetaan heikkona ja nöyryytettynä häviäjänä. Voi kyl olla niinkin, että Venäjä nielee tappion vuosikymmeniksi, mutta nousee raunioista entistä ankarampana ja aloittaa vasta sitten totaalisen sodan U$A-NATOa vastaan.
 
vierailija
Eikö Ukraina kannattaisi luovuttaa itäisiä alueita Venäjälle niin sota loppuisi? Ne on vaan pieni osa maasta ja pommitettu ihan maan tasalle. Niillä ei tee mitään. Sitä paitsi eikö ne ja Krimi oikeasti kuulu Venäjään? Jos Venäjä saa ne niin sotiminen päättyy.
 

Yhteistyössä