Vauvan paino puolivuotisneuvolassa: 12kg!

  • Viestiketjun aloittaja kk
  • Ensimmäinen viesti
ap
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Oisin kyllä huolissani, onko tommonen ihan normaalia...
Sisaruksensa ovat olleet samanlaisia jössiköitä ja ihan terveitä lapsia. Tämäkään tapaus ei oo mikään läski vaan sellanen tosi roteva poikalapsi. Pituuttaki oli 77cm.
 
vieras
Eikö neuvolassa sanottu mitään? mUn yhdellä tutulla oli ½ lapsi 11kg ja joutuivat kaiken maailman tutkimuksiin. Sitä en sitten tiedä, että löytyikö lapsesta mitään.
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Eikö neuvolassa sanottu mitään? mUn yhdellä tutulla oli ½ lapsi 11kg ja joutuivat kaiken maailman tutkimuksiin. Sitä en sitten tiedä, että löytyikö lapsesta mitään.
Ei oo sanottu. Kuten kirjoitin, lapsen sisarukset samanlaisia, isokokoisia. Ihan terveitä silti. vanhemmat myös isokokosia, ei läskejä vaan pitkiä ja rotevia. ja tämäkään muksu ei siis oo läski, sillä ei rasvat hylly käsissä ja jaloissa, on ihan tiukkaa lihaa, mutta isokokoinen. Ja ihan normaaliruokavalioinen, ei mikään syöttöporsas.
 
Juniori (tyttö siis) painoi puolivuotiaana 11 kg. Neuvolakortissa lukee "kasvaa hyvin rintamaidolla". Terkka sanoi että kyllä paino siitä putoaa, kun alkaa liikkumaan, ja oikeassa oli. Tyttö on nykyään erinomaisen solakka ja jäntevä 12-vuotias joukkuevoimistelija. :)
 
Mila
Hohhoijaa!!!!

Meidän täysimetetty poika 5kk neuvolassa 11kg 660g ja neuvolassa vain kehuivat että hyvin kasvaa ja rintamaitovauvat on niin ihania palleroita ja sanoi että kun imeminen vähenee ja liikkuminen lisääntyy niin makkarat lähtee ja niin myös kävi. Poika on kohta kolme ja on nyt 15.5 kg ja aivan sopusuhtainen!!! Hänen pikkusisko oli puolivuotiaana 11 kg. Nyt ikää on kohta vuosi ja painoa on 12.3 ja makkarat on alkanut sulamaan. Hänetkin täysimetin 6kk asti.

Ei kannata huolestua!
 
meidän tyttö
6 kk neuvolassa 70 cm ja 9,3 kg Oli laihtunut, kun oli alkanut aktiivisemmin liikkua ja nyt on pituutta tullut taas hirveästi lisää, mutta painoa ei edes nimeksi.
'Aikaisemmin pyysivät seuraamaan maidon määrää, mutta nyt ei edes sanottu enää mtn. ihan normaali kuulemma oli :)
.
 

Yhteistyössä