Vauva ja tietokone samassa huoneessa!?! Kellään TIETOA??

  • Viestiketjun aloittaja mie
  • Ensimmäinen viesti
mie
Eli onko haittaa jos makuuhuoneessa jossa vauvakin nukkuu, on tietokone? Nyt mieluiten faktaa kehiin,että saisin ukon vakuutettua tietokoneen siirtämisestä muualle, jos siitä on haittaa!!
 
juu
Todistetusti tieteellisesti siis on haittaa, vaikuttaa välittömästi ihoon ja solujen aineenvaihduntaan negatiiviset ionit, puhtaassa ulkoilmassa taas on positiivisia ioneja.
 
äiti neljälle
Ainoa haitta minkä tiedän, on tulostiminen käyttö. Eli siitä lähtee (määrää en tiedä) jonkin verran ilmaan "myrkkyjä" ja en tiedä kuinka paljon on paljon.
Tietysti tietokoneesta lähtee ääntä päällä ollessaan ja minua ainakin häiritsee kun yritän nukkua ja joku samassa huoneessa käyttää konetta.
 
mie
Kun kännyköistäkin keuhkotaan just tota sähkömagneettista säteilyä vaaralliseksi, niin eikö tietsikassa oo sama juttu?? tyhmä kai olen kun moisia kyselen,mutta mietityttää... Mikroaaltouunihan toimii myös samalla periaatteella, voimistetulla säteilyllä, kai, vai oonko väärässä tässäkin?
 
m
Alkuperäinen kirjoittaja mie:
Kun kännyköistäkin keuhkotaan just tota sähkömagneettista säteilyä vaaralliseksi, niin eikö tietsikassa oo sama juttu?? tyhmä kai olen kun moisia kyselen,mutta mietityttää... Mikroaaltouunihan toimii myös samalla periaatteella, voimistetulla säteilyllä, kai, vai oonko väärässä tässäkin?
Joo, ja kantsii muuten laittaa se dildokin pois sieltä yöpöydän laatikosta jos vauva nukkuu samassa huoneessa..
 
Mielestäni tietokonetta ei kannata pitää makuuhuoneessa varsinkaan, jos siinä on langaton yhteys. Samasta syystähän lapsille ei suositella käyttöön kännyköitäkään. En tiedä kuinka paljon asiaa tutkittu, mutta jos tietokone on mahdollista laittaa muualle, niin miksi ei... Tässä eräs lehtiartikkeli aiheesta:

Langattomien verkkojen aiheuttama säteily saattaa vahingoittaa lapsia, kertoo The Independent.

Health Protection Agencyn puheenjohtaja William Stewart varoittaa, että kouluihin asennettavilla langattomilla verkoilla voi olla haitallisia vaikutuksia lasten terveydelle. Britanniassa langattomia verkkoja on kouluissa runsaasti: arvion mukaan noin puolella brittiläisistä ala-asteista ja neljällä viidesosalla yläasteista on käytössään sellainen.

Verkon aiheuttamasta säteilystä on kuitenkin kiistanalaista tietoa. Langaton verkko aiheuttaa samanlaista säteilyä kuin matkapuhelimet, mutta tutkimuksia juuri langattoman verkon aiheuttaman säteilyn ongelmista ei ole tehty.

Eri maiden viranomaiset ovat kuitenkin ryhtyneet jo langattomien verkkojen rakentamisen rajoittamiseen. Esimerkiksi Itävallan Salzburgissa paikallishallinto on kieltänyt kouluja rakentamasta niitä enempää.

 
ei
Sähkövirralla on kemilallisia, magneettisia, fysiologisia vaikutuksia. Minusta jo lämpö- ja valovaikutus olisi häiritsevä. Kehittyvällä hermostolla en ottaisi riskiä. Vaikutusta on.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Pinjuliini:
Mielestäni tietokonetta ei kannata pitää makuuhuoneessa varsinkaan, jos siinä on langaton yhteys. Samasta syystähän lapsille ei suositella käyttöön kännyköitäkään. verkko aiheuttaa samanlaista säteilyä kuin matkapuhelimet, mutta tutkimuksia juuri langattoman verkon aiheuttaman säteilyn ongelmista ei ole tehty.
se langaton verkkohan ei säteile muualla kuin siinä tietokoneen vieressä, eihän... ;)
Sen lisäksi että joka kämpässä on oman koneen säteily, sen asunnon läpi menee muutaman sadan muun langattoman laitteen säteilyt
 

Yhteistyössä