vaunujen valmistusmaa

elefantteni
Ora ei enää ole täysin suomalainen!! Osia tulee.. oliko muistaakseni saksasta vai miten se meni. Runko on suomalainen.

Mutta sen jälkeen ei ole Orat kestäneetkään niin hyvin. Valitettavasti Oran myynti on heikentynyt. Johtuuko sitten tästä, en tiedä..
Tuntuu että Oraa ei tahdo enää kukaan..Briot ja Emmaljungat menneet edelle ja vauhdilla.
 
eikös oran vaunutehdas hakeutunut konkurssiin jonkin aikaa sitten, kun tanskalaiset (?) tekivät vaunutestejä ja oraa ei "päästetty läpi" kun olivat kuulemma hengenvaaralliset! Kaveri oli vaunuja ostaessaan kiinnittänyt huomiota "Oran viimeisiin myynnissä oleviin malleihin" (oli ollut lappu vaunuissa), ja HALVALLA olisi kuulemma lähtenyt.
 
lellu-79
\
Alkuperäinen kirjoittaja 22.10.2004 klo 19:25 vil-la-mol-la kirjoitti:
ei orat oo suomalaiset ne tehdään muualla kun suomessa ja läkästään suomenlippu kylkeen. ja hullut maksaa paljon! :headwall: :headwall:
Ora:n vaunut tehdään kyllä suomessa :attn: Tosin tekiöitä on tällä hetkellä alle 10 :/ Oralle on tulossa rinnalle myyntiin ens vuoden puolela jotain ulkomaisia :( Nämä nykyiset on kyllä aivan taatusti suomalaisia =) (Ja Oran liike/tehdas on tuossa viereisellä paikkakunnalla, että kysyttyä on tultua jo pariinkin otteeseen)
Juu & meinattiin ajaa konkurssiin ja kesällä olikin siks vaunut halvalla :whistle: Luultavammin työt kyllä loppuu et sit ei ol enää suomalaisia tarjolla :'(
 

Yhteistyössä