Vasemmiston ihailemalle muusikolle rangaistus rattijuoppoudesta ja huumerikoksesta

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
No toi on muuten hankalaa. Puolustus vissiin toteaa et rattijuopumus syyte hylätään. Mitä jos se poltti edellis päivänä kukkaa. Mut ei siis ollu vaikutuksen alasena. Kukkahan näkyy pitempään kuin päivän testeissä.
 
vierailija
vierailija
IL:

"Mikael Gabriel meni suoraan putkasta lasten itsenäisyyspäiväjuhliin: ”Artisti oli tunteja myöhässä, eikä manageri kertonut syytä”

30.11.2017 klo 18:42 (muokattu 30.11.2017 klo 19:18)
Huumeista kärähtäneen Mikael Gabrielin putkareissu aiheutti rajua stressiä Helsingin pormestarin itsenäisyyspäiväjuhlien järjestäjälle, sillä artisti ei saapunut aamulla kello yhdeksän sound-checkiin.

  • Mikael Gabriel riensi suoraan putkasta lastenjuhlille esiintymään.
  • Kyseessä oli Suomi 100 -juhlavuoden itsenäisyysvastaanotto helsinkiläislapsille.
  • Järjestäjätahoa ei informoitu millään tavalla artistin huumekärystä."
Hyvä esikuva lapsille?
 
vierailija
Monissa poliittisissa puolueissa on pedofiilejä jotka ovat hyväksyttyjä. Joskus ihmiset joista juorutaan heidän olevan pedofiilejä. Näyttävät kuitenkin monien mielestä olevan hyviä tyyppejä. Mistä on kyse.
No varsinkin uskonnollisissa yhteyksissä monesti yhteisöstä lähteneitä entisiä jäseniä hakataan takaisin sisään vaikka pedofiilijuoruilla. Jos tuhlaajapoika palaa kotiin häntä suojellaan yhteisön sisällä ja sillä selvä. Tietysti juorut jäävät kiertämään ja näin saadaan vaikka ulkpuolisille käsitys, että uskonyhteisö suojelee pedofiiliä. Tämä on melko omituista koska näinhän uskonyhteisö ryvettyy ja vähemmistö haluaa ulkopuolelta liittyä siihen. Ilmeisesti näihin yhteisöihin ei halutakaan uusia jäseniä vaan ainoastaan jäseniä syntymällä sisälle. Tästä syystä lestadioliaisilla on suuret perheet.
No entäs politiikka, sama homma. Varsinkin vasemmisto ja erityisesti äärivasemmisto harjoittaa tätä. Toisinaan äärivasurit tekevät tätä jopa lapsilleen jotka eivät halua mukaan liikkeeseen Samoin tekevät Venäjämieliset Suomalaiset jotka toimivat jossain poliittisessa liikkeessä sekä Suomessa asuvat Suomenvenäläiset perheet. Tämä maalitus on hävytöntä ja oikeastaan vaarantaa lapset pedodiilien käsiin. Varsinkin 80-luvulla YYA-Suomessa oli ilmiö jossa alaikäiseen tosin kuitenkin 16-vuotta täyttäneeseen väitetysti sekaantunutta ei vainottu. Tämän oli saanut aikaan se, että Äärivasemmiston maalituskonieito oli tehnyt pedofiilisyytökset epäuskottaviksi.
Oikeastaan lopullisena mileipiteenäni on se, että pedofiilimaalittaja olipa hän mitä uskontokuntaa tai kansallisuutta tai poliittista laitaa tahansa tulisi kohdella yhtä julmasti kuin todellista pedofiiliä jonka varmuudella tiedetään syylistyneen pedofiiliseen toimintaan.
 

Yhteistyössä