Vasektomia

  • Viestiketjun aloittaja Yksi mies
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Nopea ja harmiton toimenpide. Itse teetin kolme vuotta sitten Mehiläisessä, jottei tarvitse jonottaa. Pieni viilto ja parit tikit, jotka parissa viikossa häviävät pois. Ehdoton toimenpide, jos lapsiluku on täynnä. Ei minkäänlaisia haittoja ja edut, niitä ei varmaan tarvitse edes luetella.
 
Ap vierailija
Tk lääkäri arveli että noin vuosi voi mennä että julkisella hoituu. Sain jo kirjeen että olen "hyväksytty" ja sairaalaksi valittu pienempi noin 100km päässä. Tarkempi aika tulee myöhemmin.

Toki olisi kiva jo pian luopua kondomista, joka on nyt noin vuoden ollut ehkäisynä.

Eli soittoa yksityiselle. Eikai tuossa firman työterveys auta esim hinnan kannalta?
 
pakon sanelemana
Ihan ensimmäiseksi, mieti mitä haluat. Oletko varma, jos olet mieti toisen kerran. Jos sitten vielä haluat, varma ja toimiva.

Itse sen jouduin pakon sanelemana teettämään 1/2021. En olisi vielä missään nimessä halunnut, ja henkisesti todella raskas hyväksyä. Jos todella olet valmis nii hyvä, muuten se tulee repimään henkisesti todella syvältä.
 
vierailija
Operaation jälkeen kannattaa ottaa tosi iisisti 1-2 päivää, eikä mennä lähiterdelle, vaikka sinne olisi kuinka lyhyt matka. Nimim. kokemusta on. Jääkaappi täyteen safkaa etukäteen, ettei kaupassakaan tarvitse käydä.

Laukeamiset olivat vajaan vuoden verran tunnottomampia ja pliisumpia kuin aiemmin. Niistä jotenkin puuttui se piste i:n päältä. En tiedä oliko syy ylä- vai alapäässä, mutta jokin siinä oli pielessä. Se vaihe meni onneksi ohi, ja nyt viitisen vuotta myöhemmin vaimon paneskelu paljaalla on yhtä juhlaa, kun lasti päätyy joka kerta sinne minne se kuuluukin, eikä kumiumpikujaan.
 
vierailija
Hyvä pointti. Kun odotukset on tietty aika korkealla. Eli voi tavallaan jopa pettyä.

Mulle on muodostunu tänä kortsuaikana, jonkinlainen fetissi laueta vaimon sisään. Semmoset videot.

Ja tää nyt vielä jatkuu jopa vuoden.
 
vierailija
Ihan hyviä kokemuksia pelkästään. Taannoin sain "kimppuuni" naisparin, joka toivoi lasta (kuulin sen myöhemmin) Eka se toinen "uhrautui melkein vuoden pari kertaa kuussa, mutta kun ei onnistunu, niin se toinenkin uhrautui ja eihän se onnistunut. Paljaalla mentiin ja rojut aina sisään. Mullakin oli oikeen mukavaa se aika.
 
vierailija
Pari päivää tuntui kuin joku olisi potkinut huolella kasseille eli sohvalla makoilua. Viikon jälkeen ekan kerran lenkille. Seuraavan 3kk aikana oli satunnaisia tuntemuksia etumuksessa.

Neljä lasta kahdesta eri liitosta helpotti päätöstä. Seksi nyt huoletonta ja vaimo ottaa edelleen halukkaasti saattonesteet sisäänsä.
 
vierailija
Operaatio tehty. 3 naista eli hoitajaa siinä kun alapää ajellaan, pestään ja desinfioidaan valmiiksi operaatioon. Muna varmasti normaalikin pienempi ns sisään vetäytynyt. Hävetti ajatella. Jonkinverran jutustelua ihan muusta.

Onneksi ei tarttenut nähdä varsinaista operaatiota eikä operoivien ilmeitä. Kangas tms edessä.

Ajoin itse autolla kotiin. 600 paratabsia ja 600 buranaa. Ohjeena syödä kumpaakin 3 krt vrk noin viikko. Vähensin kahden pöivän jälkeen.

Pelkösin toimintahäiriöitä, mutta heräsin toisena yönä operaation jälkeen ja oli kova erektio.

Vielä ei mitään ylimääräistä. Tulehduksen oireita, odottamattomia kipuja.

3kk pitää odottaa ja antaa spermanäyte. 25 kertaa saada siemensyöksy sitä ennen. Sitten on ehkäisy varmistettu.
 
vierailija
Reilun viikon jälkeen enää pientä jomotusta. Särkylääke vain yöksi, ihan varalta.

Ensimmäinen itsetyydytys suoritettu ja hyvältä tuntui orgasmi.

Seksi on kielletty 10pv ajalta. Eli yhdyntä. Luonnollisesti pallit heiluu siinä aika voimakkaasti, niin saattaa vaikuttaa ompeleiden ja arven kestoon. Odotetaan.

Hyvä fiilis.

P. S. On helppo perustella vaimolle ettei nyt sienestys tai puolukat onnistu KUN on tää leikkausjuttu.
 
vierailija
3kk odotus on pian ohi. Viimeinen näyte pian. Kokonaisuudessaan, kun oli päätöksen tehnyt, melkein vuosi meni. Toki pidempi aika asiaa miettien.

Olisi pettymys, jos testit osoittavat ettei leikkaus onnistunut. Silloinhan kaikki lähtee taas melkein alusta.
 
vierailija
Ite kävin pari kk sitten. Ei oikeastaan mitään kipuja, muuta kuin kuukauden päivät tuntui aralta siten, ettei uskaltanut urheilua harrastaa. Yksityinen hoiti homman kyllä hienosti.

En saanut kummoisia ohjeita mitä saa ja ei saa tehdä, mutta yritin pitää viikon taukoa, mutta panetti niin paljon että oli pakko laueta ennen viikkoa. Sanoin vaimolle, että tekis kovasti mieli laueta. Onneksi hänellä oli kostea pillu, jolla saatiin mukavasti onnistumaan. Tuntui kyllä hyvältä kun tunsi taas että toimii.
 

Yhteistyössä