Vapauden puolesta täyttää jo Rautatietorin Hesassa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Hallitus rokottamattomia ennennäkemättömällä tavalla. Ei järjen hiventäkään päätöksissä, vain oman edun ajamista. Nyt eivät kuuntele enää THL:n ohjeistuksiakaan.

Ajavat jotain passia, jolta putosi jo pohja. Halooo! Tauti on enemmäkseen lievä, riskiryhmiä lukuunottamatta. Jos tällainen passi ajetaan läpi, sen tarkoitus on ihan muuta kuin kansalaisten terveydestä huolehtiminen. Ensi vuonna sen kriteeri voi koskettaa juuri SINUA. Älkään nyt hyvät ihmiset antako pois Perustuslaillisia kansalaisoikeuksianne, luuletteko että niitä saa takaisin. Ne on taisteltu aikoinaan meille! Näiden vuoksi kannattaa osoittaa mieltä!

Ikävää vain että kokoomuksen johtama hallitus jossa olisivat persut ja kepu eli porvarihallitus olisi vielä pahempi vaihtoehto. Nimenomaan kokoomus ajoi alusta asti voimakkaimmin koronapassia ja sen laajentamista kaikkiin työpaikkoihin, jopa Alkoihin. Kokoomus ajaa EK:n ja MaRan asiaa, joka ajoi koronapassia ja nyt rokotepassia kaikkialle. Hallituksessa myös kepu ajaa sitä kaikkein vahvimmin. Persut taas eivät missään puhu tai kritisoi koronapassia tai rokotuspassia tai pakkorokotuksia, ei päämediassaan Suomen uutisissa tai Hommafoorumissa hiiskaustakaan, koska muuten Orpo ei ota seuraavaan hallitukseen. Hallituskokoonpanon vaihtuminen johtaisi siis ojasta allikkoon.
 
vierailija
No siellä korona sitten leviää.
Sittenpähän saavat maistaa ns omaa lääkettään. Just luin eräästä julkkiksesta, joka oli saanut toisen variantin ja ekalla kerralla oli kipeä 9 viikkoa.

No ilmeisesti näillä mielenosoittajilla on luppoaikaa sairastella, kun sitä on noihin tyhjänpäiväisiin tapahtumiinkin, ja sillä välillä muu Suomi yrittää tehdä töitä ja ansaita kaikille verorahoja.
 
vierailija
Yle Uutiset, Rautatientorilla mielenosoitus.
Valokuvan porukalla yhdelläkään ihmisellä ei ole kasvomaskia. Siellä oli myös ainakin yksi lapsi isänsä olkapäillä.
Kuka näitä kokouksia masinoi ja mitä varten?
Ihmisten yllyttäminen ja harhaanjohtaminen on näköjään laillista touhua.
 
vierailija
Ennen katoin suomen kansa ensin videoita myötähäpeää kokien ja nyt yritin katsoa noita streameja mutta en pystynyt kun hävetti niin paljon että minulla on joidenkin asioiden suhteen samanlaisia mielipiteitä kuin heillä.
 

Yhteistyössä