Vapaavuori alkoi ryssiä Suomen koronanhoitoa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Korona räjähtämässä käsiin, mutta Vapaavuori ja Saarikko uhmaavat rajoituksia

Tilanne menossa katastrofiin josta Jyväskylä esimerkki, mutta Helsingin pormestari Vapaavuori sekä Saarikon kepu haluavat vastustaa Marinia, Kiurua ja THL:ää vaatimalla höllennyksiä. Näyttää siltä että Suomessakin tilanne tulee päätymään katastrofiin, kun tehdään puoluepolitiikkaa terveysturvallisuuden suojelun sijaan. Jo viime vuoden loppupuolella nähtiin Lintilän kepun ja Helsingin pormestari Vapaavuoren uhman tulos, tartuntojen nopea kasvu.

Hus vastusti nuorten harrastustoiminnan avaamista – pääkaupunkiseudulla huolestuttava trendi
 
vierailija
Jyväskylän koronalinko oli mamujen ravintolaillan tulosta, ei lasten harrastusten.
Pääministeri ja ministeri vastustivat, THL vastusti, HUS vastusti. Kaupunkien pormestarit kuitenkin päättivät toisin. Nyt ainakin tiedetään ketä syytetään, jos tämän päätöksen johdosta koronatartunnat lisääntyvät nuorison välityksellä. Varsinkin Vantaalla koronaa on ollut jatkuvasti kovin paljon. Niin paljon, että edes nimenomaisista pyynnöstä Vantaan kaupungin virkamiehet eivät ole suostuneet antamaan paikalliselle lehdelle ja yksityisille kaupunkilaisille postinumeron mukaisia tietoja koronatartunnoista. Vaikka Helsinki on jatkuvasti antanut vastaavia tietoja syksystä lähtien.
 
vierailija
Varsinkin Vantaalla koronaa on ollut jatkuvasti kovin paljon. Niin paljon, että edes nimenomaisista pyynnöstä Vantaan kaupungin virkamiehet eivät ole suostuneet antamaan paikalliselle lehdelle ja yksityisille kaupunkilaisille postinumeron mukaisia tietoja koronatartunnoista. Vaikka Helsinki on jatkuvasti antanut vastaavia tietoja syksystä lähtien.
Sehän johtuu siitä, että koronaa esiintyy Vantaalla eniten siellä missä asuu paljon mãmuja.
 

Yhteistyössä