Vantaalta jumbon läheltä kaivataan ystäviä!

  • Viestiketjun aloittaja hehkeys
  • Ensimmäinen viesti
hehkeys
Asuuko täällä jumbon lähellä ketään, joka kaipaisi ystävää?
Itselläni on lapsia, mutta sinulla ei tarvitse olla, mutta saa olla.
Pidän myös eläimistä.Olisi kiva jos tuntisi lähiseudultakin jonkun, kun minulla ei ole korttia ja haluaisin ystävän täältä läheltä mm kahvittelun ja kävelyn merkeissä.
Kirjoita pian osoitteella

taza3@luukku.com


Odottelen täällä innolla postianne sähköpostiini. ;)

 
Moi vaan! Tarjosin sulle Taza seuraani jo vuosi sitten,muttei kelvannut,kun satun oleen päivisin töissä,mutta illaalla kyllä voisin tavata. jumppakaveriakin olisin vailla, auto on. Laittakaa yhtestietojanne kiinnostuneet:)
 
MOI !
Lähetitkö vuosi sitten sähköpostiini vastauksen?
En ensin tiennyt, että ihmiset vastaavan tähän, kun odottelin sähköpostiini vastauksia.Tai sitten kävi niin että meiltä meni jut silloin netti pois, koska meillä ei ole ollut nettiä viime kesästä tähän asti ja nyt taas on.
 
Asun pakkalassa tässä jumbon lähellä. Ehdotin Hehkeydelle treffejä Jumboon erääksi illaksi, mutta hänelle ei seura nimenomaan iltaisin kelvannut, halusi vain päiväseuraa. Laita Ystäviä osoitteesi niin kirjoitan sulle.
 
luulin, että tuossa ylhäällä kirjoitteli kaksi eri henkilöä: Hehkeys ja Ystäviä. Olen tosiaan päivät töissä, viikonloput menee siirtolapuutarhalla ja osa illoistakin, lisäksi harrastan paljon kaikkea, mutta kiva olisi sada uusia ystäviä. muuten, olemme erittäin allergisia eläimille ja pölyille, eihän teillä ole niitä?
 

Yhteistyössä